Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

jurgina prasivalyk az,negaliu atrasyt blush2.gif
Atsakyti
Dar vis žydm smile.gif Milaja Koketka

user posted image

Rezultatas rudeninio darbo vakarais su strepsiais, kaip ir kitų šios palangės veislės žiemos fragmentais biggrin.gif
user posted image

Dalelė vyro karalystės, ciklidinis akva su biofiltru, aš tik retkarčiais pasisemiu vandens laistymui, nes laistau pagrinde vandeniu iš augalinės akvos. Šviesas augalams išjungiau ,kad geriau matytųsi
user posted image

Vandenį laistymui semiu iš šitų augalinių akvų
user posted image user posted image

Atsakyti
Wau koks grožis bigsmile.gif ir augalų ir žuvų. Įsivaizduoju kaip pas jus namuose smagu tarp gėlių ir akvariumų wub.gif
Atsakyti
Jo, akvos gražu.Bet kadangi apie jas nieko neraukiu, tai nieko ir nesakysiu.

M.Koketka gražutė,turiu, visai patinka.

O dabar rimtai labai, iš kur parovėt stovą? Jaučiu gaspadorius pagamino ax.gif .Labai puikus dalykas, o jei dar apšvietimą kaip nors primontavus ax.gif Neturint mažų vaikų ir išdykusių šunų, tai idealus variantas.
Atsakyti
Dėl stovo labai ilgai ir kantriai cypiau gaspadoriui, tai neapsikentęs išlankstė iš storos vielos kad tik nustočiau biggrin.gif

Pavasarį, vasarą , 2 mėn rudens pilnai užtenka natūralaus apšvietimo nuo lango , žiemą ten augs naujų veislių starteriai , per žiemą paaugs užsiaugins daugiau lapų--pavasariui bus paruošti jauni augalai ankstyvam žydėjimui smile.gif
Strepsiai kurių norėsiu anksčiau pamatyti pirmą žiedą stovės lentynoje po apšvietimu, aišku jų bus nedaug , nes lentyna medinė, kad ir kaip norėsi neištempsi biggrin.gif

Veislinis strepsas, atsiklijavo pasimetė pavadinimas, gal kas atpažins ir įvardins, na nors pasakys į ką panašus , čia ne DS-Margarita blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 11 04, 21:27)
Veislinis strepsas, atsiklijavo pasimetė  pavadinimas, gal kas atpažins

Gal Stefania ?

Atsakyti
Pas mane DS-Margarita va kokia buvo smile.gif

user posted image
Atsakyti
tikrai na DS-Margarita. Aha, tikrinčiau versiją dėl Stefanijos, aš jau jos seniai neturiu, nebepamenu, DS Crazy dar pažiūrėjau, bet čia ne tai.

Akvariumai nuostabūs. Man jau išgyventas etapas, daugiau tikrai nebebus, bet svetimi gražu biggrin.gif

Na va kaip įdomiai - man po lempom tik sanpaulijos greitai pražysta. Strepsai nori natūralios šviesos. Gal su spektru nepataikiau, bet viską, ką noriu pražydinti iš strepsų aš laikau ant palangės, nes po lempom tik masę augina lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gali būti Stefanija, turiu ją.Bet foto uždarytame albume, fotike knistis neturiu laiko(darbelin keliausiu). Dar gali būti CF Moskva,Ji irgi kartais formuoja kažką panašaus į viduriuką g.gif
Atsakyti
Ne Stefania--jos žiedlapiai ypač stipriai banguoti pradeda žiedui suaugus, išvis žiedai turi polinkį garbanotis, maniškis nesigarbanoja, jo žiedas atviras, taisyklingas

va Stefania

user posted image

Ne GF-Moskva--man neįprasta eislė, žiedas skleidžiasi tarsi susiglamžęs, pusiau pilnavidūruis, niekada nebūna atviras ir taisyklingas kaip manišio

CF-Moskva

user posted image

Lyginau ir su Margarita, nedašuto kai žydėjo šalia vienas kito nufotkinti, šiandienai DS-Margarita pas mane jau fragmento pavidalu, pavasariui dauguma veislių bus vaikučiais , kur juos reiks dėti--matyt vėl liš naujo eis fragmentais biggrin.gif

DS-Margarita jos žiedas taip pat banguoja, bet žiedalapių kraštai tarsi riečiasi į vidų kanteliu--maniškio kraštai tiesūs, karpyti,

Pirma DS-Margarita, antra--nežinau kas, bet tikrai įsigyta iš kitur. gal net atsivežta i
user posted image user posted image

Atsakyti
O čia senas žiedas? CF Malinovyj zvon skleidžiasi panašios spalvos, tik paskui paružavuoja, bet kai į savo žiūriu, tai lyg baltos spalvos gerklėje daugiau g.gif
Nežinau, pasiduodu lotuliukas.gif

Burberry (Кабанова/Трофименко) kažkuo panašus. Negali būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 05 lapkričio 2015 - 12:08
Dėl ko gali atsirasti dėmių ant lapų? Lapo apačia atrodo lyg nusėta auksinėm dulkėm. Motininis augalas šįmet žydėjo 2kart, po paskutinio žydėjimo visas pasidengė tokiomis dėmėmis ir greit užmigo (tikiuosi užmigo g.gif ). Sinningia turiu jau 3 metai, prieš tai problemų nebuvo. Šitas mažius daugintas iš sveiko lapo, netreštas. Augalo nepurškiu.
user posted image
Atsakyti