Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

QUOTE(klivija2 @ 2015 10 30, 17:42)
Pas mane CF-Accol kitoks

drinks_cheers.gif va čia tikra veislė
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 10 30, 16:42)
seni ir jauni žiedai skiriasi spalva, šviesesnis jaunas tik skleistis pradėjęs žiedas

Aš manau kad pas mane buvo CF-Assol tik išsigimęs g.gif Nes spinduliukai tokios spalvos, taip pat jauno ir senesnio žiedo spalvos skiriasi. Reiks paklausti ar dar gyvena pas kaimynę ir pabandyti iš fragmento užsiauginti vaikų.
Pas mane rytoj turi išsiskleisti DS-Maxaon, labai įdomu koks bus, nes iš pumpuro nesuprasi nieko nesimato. Panašu į sportą.
Išsilukšteno mano naujokėliai smile.gif
Kenzo , mažiulis.

user posted image

DS-1142 geltonesnis negu nuotraukoje.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 30, 18:21)
DS-1142 geltonesnis negu nuotraukoje.

Lb. gražus wub.gif
Atsakyti
user posted image

Aš irgi geltoniuką turiu ax.gif .Elegija (Pavliuk), žiedo dydis 5 cm, mažokas sakyčiau, bet gal vėlyvą rudenį ir tokio gana.
Atsakyti
N.Pavliuk ar yra išvedusi didžiažiedžių veislių ?
Atsakyti
Kiek žinau Pavliuk visos veislės sąlyginai nedideliais žiedais, maždaug 5 cm. Kiek pas mane yra šios selekcininkės strepsų, visi pasižymi itin gausiu žydėjimu.Tiesiog matyt pati nežinau ko noriu blush2.gif
Atsakyti
O man kažko Pavliuk veislės nelabai , gal būtent dėl nedidelių žiedų ir pavadinimų kurie kai kurioms veislėms visai netinka, pvz: Ryžik, koks jis Ryžikas jei tos spalvos iš arti nesimato, tiesa prisiminiau, vis dėlto viena veislė labai patinka-- Lavanda, ši veislė nors ir kaprizinga (reikia šviesos jei nori,kad žieduose būtų geltonos spalvos) bet man ji thumbup.gif
user posted image

CF-Freizet, palyginau googlo ir savąją, matyt pas mane toks pat atvejis kaip su Vidam CF-Assol ?Turiu omeny, gal tikroji CF-Frezet ištikrųjų graži, nes stipriai skiriasi ypač žiedo sandara, google--apvalūs taisyklingi žiedlapiai, maniškės--matosi daugiau pailgi, blyški g.gif Gal kas galit įdėti savųjų CF-Freizet nuotraukų smile.gif

Googlinė foto --pasižiūrėkit kokie taisyklingi žiedai
user posted image
Taip pat googlinė foto
user posted image

Čia maniškė , matyt kaip liaudis sako ""gulėjusi netoli tikrosios CF Freizet"" ir paveldėjusi tik pavadinimą
user posted image

Na parodykit kas nors šios veislės savąją foto blush2.gif
Atsakyti
Turiu kažkokią seną. Šiemet iš proto kraustėsi visą vasarą, o paskui išmečiau, bet fragmentas liko, man jinai patinka.
user posted image
kažkas ten įtartino tikrai, kaip ir nei tas, nei nea...

Pavliuk aš turiu daug pas mane dar nežydėjusių veislių, pamatysim kas ten bus. Man jos daugiausiai patinka, nes labai gausiai žydi. O didžiažiedžių kažkaip neateina į galvą. Sašenkos aš jau nebepamenu, ten gal ne visai maži žiedai buvo. O Lavanda man šiemet nesėkmingai - supuvo be vaikų. Labai norėčiau užsiauginti šitą veislę. Bet matyt dar viskas ateity biggrin.gif
Atsakyti
Rusma, oho , pas jus teisingas googlinis CF-Freizet 4u.gif Rusma gal fragmentas užaugins daugiau vaikų nepamirškit ir manęs blush2.gif savąjį ką tik išveičiau lauk
Iki pavasario Lavanda turėtų iišperėti vaikų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 10 31, 21:22)
Rusma gal fragmentas užaugins daugiau vaikų nepamirškit ir manęs

drinks_cheers.gif jeigu sėkmingai peržiemosim, vieną būtinai paderinsiu 4u.gif

Man tas jūsiškis primena kažką, kažkokią kitą veislę, kelis šovusius į galvą variantus patikrinau, bet tikrai ne tai. Na gal kada netyčia prisiminsiu, kas čia gali būti. Manyčiau, kad pamesta veislė ir bandyta atgaminti ir pakrikštyta į panašią, gal kartais ir sportas, bet greičiau bandyta "prisiūti" varduką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 31 spalio 2015 - 21:13
Reikia pagalbos. Kas suprantat angliškai. Ar fotki.com yra kad sumažinti nuotraukas ? Žiūriu pas kitas normalios o pas mane arklinės. Gal ten galima nustatyti kad keltų normalaus formato ? Ar nėra kitos išeities tik savo kompe galiu sumažinti ?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 01, 12:08)
Ar fotki.com yra kad sumažinti nuotraukas ?

neradau

tai paliko fotkes ar apmokėjot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 01 lapkričio 2015 - 11:41