Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

QUOTE(klivija2 @ 2015 11 01, 17:28)
Vidam, labai ačiū, susimažinau iki 400 , tikiuosi į limitą įtilpsiu  smile.gif

Vis tik pagal jų parašymą, nemokamos narystės nebus schmoll.gif Tas limitas buvo iki šiol. Lieka tikėtis gal apsigalvos ir paliks . Aš tai pasiruošusi išjungimui.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 01, 21:30)
Vis tik pagal jų parašymą, nemokamos narystės nebus  schmoll.gif Tas limitas buvo iki šiol. Lieka tikėtis gal apsigalvos ir paliks . Aš tai pasiruošusi išjungimui.

ne kažin kokie ten pinigai, savą svetainę išlaikyti (jau nekalbu apie tai, kad jeigu profesionaliai susikurti) kainuotų žymiai brangiau. Labai gaila bus jeigu tiek gerų albumų uždarys. Smagu kartais pažiopsoti į svetimas kolekcijas.
Atsakyti
Va kur sugalvojo augt

user posted image
Atsakyti
Dar neteko matyt taip auginamų vaikų biggrin.gif

Na viskas fotki jau sustabdė mano narystę, parašė kadangi nenoriu mokėti, tai sustabdo, o jei susimokėsiu tai atkurs smile.gif Tai ir nereikia...
Atsakyti
Mano narystė taip pat sustabdyta, nesiruošiu mokėti, te pasiunta. irnesakyk.gif

O kokia veislė taip pokštauja? Maniškis , nepamenu kuris, g.gif bandė tokį vaiką augintis permatome vazonike.Kai persodinėjau, nepavyko atskirti vaikiuko.Nei man jo reikėjo, tiesiog dėl eksperimento būčiau auginus.
Atsakyti
Mano Fotkės taipogi sustabdytos, mįsliju ką čia daryti--ar mokėti g.gif sau turiu susikurusi tokius pačius albumus Windause su pastabom ir aprašymais, Fotkių albumus paskutiniu metu nei tvarkiau nei atnaujinau-viską susivesdavau į Windausus , ai žiūrėsiu irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2015 11 02, 14:45)
Va kur sugalvojo augt

čia tai bent biggrin.gif
būna, kad per permatomų vazonų kraštus matau, kaip bando išlįsti tokie, bet čia tai iš viso keliauninkai lotuliukas.gif

Bet... Kaip jums išeina palaistyt ir neprisilaistyt taip auginant?

ot kokie tie fotkininkai reketininkai blink.gif nemelavo. Gaila albumų merginos, tikrai labai gaila sad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 02 lapkričio 2015 - 19:48
Man regis yra kur galima nemokamai susikurti albumą.Tik reikia palaukti kol mano kompiuterastas bus laisvesnis.

Tik tiek, kad labai malonu paganyti akis po svetimus gėlynus, pasvajoti. ax.gif
Atsakyti
Joo... pažiūrėjau daug kieno uždaryti. Reiks užsiimti paieška, kad tokio patogaus kaip fotki ir nebus tai nors paprastus albumus pasidaryti. Radau kažkokį prisiregistravau, tik dar reikia išstudijuoti kas kaip ten yra.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 02, 19:05)
O kokia veislė taip pokštauja?

Čia Ruth taip sugalvojo pasidaugint. Anksčiau irgi nieko panašaus neteko matyt, nežinau, kada jie ten pradėjo augt, pamačiau visai atsitiktinai, nes vazonėlis stovi indely nuo jogurto, jis nepermatomas, laistau iš apačios, atsigeria lėkštutėj ir vėl pastatau į indelį. Pagailo, kad auga nematydami šviesos, pakabinau, gal taip jiems bus geriau. Lai auga, kai bus didesni, pabandysiu iškrapštyt iš tų skylučių.

Gaila, kad uždarė jūsų albumus. Aš savo neturėjau, bet po jūsiškius pasižvalgyt labai patiko.

Atsakyti
Pagaliau išsilukšteno DS-Maxaoni. Bet tos fantezy rožinės spalvos labai mažai, brūkšnio nei vieno. Na pirmas žiedas, žiūrėsim ką toliau išsuks, nes pumpurų yra. Tik neramina, kad labai jau siūbuojantis visas, baisu kad nenulūžtų. Kažin nuo priklauso tas siūbavimas g.gif Atrodo kad už siūlo laikytųsi...

DS-Maxaoni smile.gif

user posted image

DS-Берег Кроликов smile.gif Tikras papūgiukas, jau toks ryškus biggrin.gif Nuotraukoje nesimato to spalvų ryškumo. Kai užaugs ir bus daug žiedų, bus tikra palangės puošmena wub.gif

user posted image
Atsakyti
o kokie gražuoliai 4u.gif
QUOTE(Vidam @ 2015 11 03, 11:42)
Kažin nuo priklauso tas siūbavimas g.gif Atrodo kad už siūlo laikytųsi...

mano pastebėjimais - labiausiai nuo veislės savybių. Būna, kad visi vaikai ant kojytės.
Kita dalis - nuo per daug drėgmės kai vaikuojasi, iškelia vaikus ir užauga jie ant kojytės. Ir dar nuo per menko apšvietimo. Bet iš kai kurių veislių prie didžiausių pastangų nepadarysi be kojytės, kaip iš kai kurių - nežinau ką reikia daryt, kad kojytė atsirastų. Žodžiu, genai+tam tikros sąlygos.
Atsakyti