Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

Neapmokėjau, kol kas veikia smile.gif Viena gėlių temoje FB rašė kad iki 3000MB yra nemokamas. Ne visos paslaugos veikia kai nemokamas. Kai aš nesuprantu angliškai, tai nežinau ar tiesa. Bet noriu susimažinti nuotraukas kad kuo mažiau vietos užimtų. Ištryniau senesnių metų albumus.

Va kokią nuorodą įdėjo

http://about.fotki.c...remium-vs-free/

Valio thumbup.gif SM pagalba išsiaiškinau kaip sumažinti iš karto viso albumo nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 01 lapkričio 2015 - 12:17
QUOTE(Vidam @ 2015 11 01, 12:47)

tai va, išdūrė kaip reikiant, be reikalo mokėjau. Sako žmonės, kad neskubėk ir būsi pirmas lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai dar neaišku kaip čia iš tikrųjų. Dar tik pirma diena, gal nespėjo susitvarkyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 01, 14:22)
Tai dar neaišku kaip čia iš tikrųjų. Dar tik pirma diena, gal nespėjo susitvarkyti  smile.gif

pirma diena ir dar plius ne darbo, na ir jei priima mokėjimus keistais būdais, tai reikia laiko, kol juos susiskaičiuos. Bet greičiausiai tai persistengiau lotuliukas.gif Na negi ims ir visus išjungs.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 10 31, 22:03)
drinks_cheers.gif jeigu sėkmingai peržiemosim, vieną būtinai paderinsiu  4u.gif

Ačiū, nekantriai lauksiu pavasario 4u.gif

QUOTE(rusma @ 2015 10 31, 22:03)
Man tas jūsiškis primena kažką, kažkokią kitą veislę, kelis šovusius į galvą variantus patikrinau, bet tikrai ne tai. Na gal kada netyčia prisiminsiu, kas čia gali būti. Manyčiau, kad pamesta veislė ir bandyta atgaminti ir pakrikštyta į panašią, gal kartais ir sportas, bet greičiau bandyta "prisiūti" varduką...

Fragmentą kaip veislę CF-Freizet pirkau tiesiogiai iš Jelenos 2012m. rugsėjį mastau.gif

QUOTE(Vidam @ 2015 11 01, 12:47)
Valio thumbup.gif SM pagalba išsiaiškinau kaip sumažinti iš karto viso albumo nuotraukas  smile.gif

Ir kaip sumažinot--pasidalinkit žiniom--man nesigavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 11 01, 17:11)

Fragmentą kaip veislę CF-Freizet pirkau tiesiogiai  iš Jelenos  2012m. rugsėjį    mastau.gif

tai nuotrauką pas ją pažiūrėkit - jos toks ir yra kaip pas jus buvo. Tai va, kur aš jį mačiau lotuliukas.gif. Mano ne iš Jelenos, mano iš čekų. Tokių, kaip mano, pilnas internetas, tai ko gero visgi pas ją kažkas ne to ar bent jau kažkas keisto g.gif
Atsakyti
.user posted image

Labai nusmurgęs Osenyj Bliuz. Ruduo ,nėr ko norėti irnesakyk.gif

Už fotki nemokėjau ir mokėti nesiruošiu. Ir trinti pati netrinsiu.Jeigu jiems reikia, tegul išsitrina patys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 lapkričio 2015 - 16:41
QUOTE(rusma @ 2015 11 01, 17:30)
....Tai va, kur aš jį mačiau  lotuliukas.gif

Nu taip, nuotraukoje toks kaip mano, pačiai nedašuto sulyginti doh.gif

Lisitėja, kiek supratau už FOTKES nereiks mokėti jei neviršysi limito, Vidam užsiminė kad ""Viena gėlių temoje FB rašė kad iki 3000MB yra nemokamas.""" Reikia tik konkrečiai susižinoti mirksiukas.gif

Osennyj Bliuz labai graži , viena iš mano senųjų pirmųjų veislių smile.gif

Visą šeštadienį tvarkiau strepsyną, sūnus žiūrėjo žiūrėjo ir neišlakė : mama sako ,kam tu perki gėles, moki pinigus,jei vieną dieną nusiperki, o sekančią dieną išmeti į šiukšledėžę penkis kartus daugiau nei nusiperki , nemesk ir nereiks pirkti !!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 01 lapkričio 2015 - 17:03
QUOTE(klivija2 @ 2015 11 01, 16:11)

Ir kaip sumažinot--pasidalinkit žiniom--man nesigavo blush2.gif

Reikia pakeist albumo nustatymus.
(Album Menu -> Album Properties -> Advanced Properties-> Photo view size) ir pasirinkt 500x500 ar kokį kitokį.

Atsidarot albumą, kairėje pusėje paspaudžiat Album Properties, tada albumo apačioje paspaudžiat Advanced Properties, jį atsidarot ir ten yra visko daug. (Sakiau reiks išsiversti ką ten galima padaryti, gal ką naudingo rasiu). Jūs ten trečioje eilutėje Photo view size pasirenkat kokio norit dydžio. Ir nepamirštat nuėję į apačią paspausti išsaugojimą Save changes. Ir visos to albumo nuotraukos susimažina.
Atsakyti
Vidam, labai ačiū, susimažinau iki 400 , tikiuosi į limitą įtilpsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 11 01, 17:49)
*Osennyj Bliuz labai graži , viena iš mano senųjų pirmųjų veislių  smile.gif

** nemesk ir nereiks pirkti !!!!  biggrin.gif

* drinks_cheers.gif vienas iš tų pavyzdžių, kur labai gerai pavadinimas parinktas, ir pati veislė labai harmoninga. Labai man jinai, ypač rudenį wub.gif

** šaunuolis vaikas, mąsto biggrin.gif Dar pridėtų, kad vis tiek visos vienodos, ir būtų tikras tipiškas vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
ne naujiena,bet dziugina dar ziedukais

user posted image
Atsakyti