QUOTE(-ELI- @ 2007 02 08, 14:50)
Sveikos,
Aš norėjau paklaust:tos,kurios UŽ,ar esat buvusios senelių namuose ar kad ir slaugos ligoninėje?
Jei esat buvę ir manot,kad ten gerai,tada-gerai....
Man asmeniškai nieko nėra baisiau už tas įstaigas....
Nei pati ten atsidurt norėčiau,nei ką iš savo artimųjų paguldyt...
Su sunkiais ligoniais esu susidūrus....Žinau ką tai reiškia....
Aš gyvenu tuo principu,kad lazda turi 2 galus. Šiandien tu atsisakai vargo,o po 20m. ir tavęs atsisakys...O kam vargt? Jei yra senelių namai, prieglaudos ir t.t....
Va mamos kažkodėl niekad neatsisako savo sunkiai sergančių vaikų,pažiūrėkit ir per teliką kiek parodo...Visko atsisako dėl jų...O vaikai dėl tėvų dar galvoja....
Asmeninis gyvenimas pirmiau už viską
Čia mano nuomonė.
Aš norėjau paklaust:tos,kurios UŽ,ar esat buvusios senelių namuose ar kad ir slaugos ligoninėje?
Jei esat buvę ir manot,kad ten gerai,tada-gerai....
Man asmeniškai nieko nėra baisiau už tas įstaigas....
Nei pati ten atsidurt norėčiau,nei ką iš savo artimųjų paguldyt...
Su sunkiais ligoniais esu susidūrus....Žinau ką tai reiškia....
Aš gyvenu tuo principu,kad lazda turi 2 galus. Šiandien tu atsisakai vargo,o po 20m. ir tavęs atsisakys...O kam vargt? Jei yra senelių namai, prieglaudos ir t.t....
Va mamos kažkodėl niekad neatsisako savo sunkiai sergančių vaikų,pažiūrėkit ir per teliką kiek parodo...Visko atsisako dėl jų...O vaikai dėl tėvų dar galvoja....
Asmeninis gyvenimas pirmiau už viską
Čia mano nuomonė.
Mano mociutes sesuo neturejo vaiku ir baige dieneles seneliu namuose.Kartais atvaziuodavo savaigaliais pas mus.Ji buvo labai patenkinta, nes ten kaip ji sake gaudavo viska ko jai truko, palyginus su gyvenimu , kai gyvendavo viena.
Dabar dar del slaugymo noreciau truputi papriestarauti, man asmeniskai lengviau slaugyti toki ligoni, kuris nekalba nevaiksto ir t.t.,nes kaip issireiskia slaugantieji atrodo jei jau nevaikstantis, tai sunku.Nesakau, kad lengva bet pabandykit isivaizduoti, toki ligoni kuri as slaugiau, kai jis ir vaiksto ir saukia ir langa ziemos metu isdauzia ir per naktis selina i tavo kambari ir nezinai ko laukt. Kiek tai gali testis .Man tesesi tol kol atsiduriau klinikose, ir negalejau metus net savo vaiko priziuret.Tai kam cia tokios aukos, vardan ko?Dabar kartoju dukrai: nedrisk mane karsinti, jei to prireiks, bul gera pasirupink laiku patalpinti mane i slaugos namus, kokie baisus jie bebutu, zinoma but gerai, kad neuzmirstum aplankyt, kai kada gal parsivezt, bet karsint-ne.Ji gi nesiprase i si pasauli, kad galetu paskui vargti su manim ar vyru ir kazkiek metu isbraukti is ir taip trumpo savo gyvenimo.Na jau cia labai kategoriskai pasisakiau