QUOTE(garbane @ 2006 07 18, 11:09)
Noriu paklausti tu kurios uz seneliu namus: Ar buvot ten kada? Ar matet kaip ten viskas vyksta?
Mano mama yra seneliu namuose dirbusi tai ji yra tvirtai pries nes tokiu dalyku prisiziurejus
Turbut lengviausia yra atiduoti irisivaizduoti kad zmogus yra priziuretas ir patenkintas.. bet patikekit.. realybe kraupoka.. nezinau.. nebent kokie privatus namai geresni bet abejoju.. tie seneliai ten kraupiai vienisi..
Mano mama yra seneliu namuose dirbusi tai ji yra tvirtai pries nes tokiu dalyku prisiziurejus
Turbut lengviausia yra atiduoti irisivaizduoti kad zmogus yra priziuretas ir patenkintas.. bet patikekit.. realybe kraupoka.. nezinau.. nebent kokie privatus namai geresni bet abejoju.. tie seneliai ten kraupiai vienisi..
taciau, kai pagalvoji, jei zmogui pazenges Alcheimeris ar reikia nuolatines medicinines prieziuros, ka tada daryt. Jei leidzia pinigine - samdyt privaciai, o jei neleidzia?
Mano tevai, pvz., nors dar nereikia, nei ilgai reikes, jau uzsibreze iseit i seneliu namus. As, is pradziu, net isizeidziau - ale, sakau, KUR??? jus eisit, ka tauta pagalvos.