QUOTE(Daniella @ 2010 05 02, 22:15)
Dievas mato kiekvieno širdį, motyvus, aukos dydį ir tai, ką žmogus gali ir negali pakelt. Tokie dalykai daromi slaptoje, ne tam, kad pasigirtum savo stiprumu, ar pasiteisintum savo silpnumu.
O dėl nusižudimo... tai ne toks jau neįmanomas dalykas, ir ne toks jau retas deja.
Tiesiog žmonės yra skirtingi... nu yra....

ir nėra absoliučių taisyklių... apie ką mes čia ir kalbam.... Vieniems geresne išeitis vienokia, kitiems kitokia.
Tai tada mes niekas negalėtume pasakyti, ką esame gyvenime darę ir kuo mes džiaugiamės, kuo mes silpni ir dėl ko liūdime.
O dėl nusižudymo, nors savižudybės mūsų šalyje neretos, nesu girdėjusi, kad savižudybės prižiūrint sunkiai sergančius artimuosius būtų taip labai jau
paplitusios.
Ir taisyklės kažkokios vis dėlto yra. Nes, kad ir kaip būtų sunku, mes negyvename visiškame chaose, nebent laikinai.
Papildyta:
QUOTE(tasha @ 2010 05 02, 22:24)
Nežinau, ką esate skaičiusi, ir kurios temos mintys jums sukėlė tokius prisiminimus, bet tai tikrai ne minėtoji tema. Dvejus metus tą temą ne tik skaičiau, bet ir aktyviai dalyvau, ir neblogai žinau tos temos dalyvių galimybes ir
ketinimus. Žinau, kad slaugytojus mažai kas turėjo (arba neturėjo
visiškai). Ir jei turėjo kas, tai tik tam, kad turėtų galimybę nueiti į
darbą.
Gaila, kad ,,skolai'' ir ,,naštai'' jūs suteikiate kitokią reikšmę nei
aš. Man skola tėvams, tai
dovana, o našta -
sunkumas, kurį reikia įveikti, pakelti. Todėl man šie žodžiai nekelia rūpesčių, kaip ir pareigos nėra
nemalonios.
Papildyta:
QUOTE(kam_tai_rupi @ 2010 05 02, 23:43)
Vien meiles neuztenka. Valgyti irgi reikia. Vaikus maitinti - taip pat.
Kai slaugiau mamą, tikrai rasdavau laiko ir pavalgyti, ir ne tik aš.

Tiesa, ligonį jau reikėdavo maitinti, nors pietūs būdavo ruošiami bendri.