Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(Laura_k @ 2007 02 26, 20:55)
o kaip cia su cinamonu tirscius paprastai sumaisyt ir viskas?  blush2.gif

aj gal reikejo plikyt cinamona kartu su kava, bet as jo tik iberiau i jau panaudotus tirscius ir tiek rolleyes.gif kita karta bandysiu su imbieru g.gif ir, zinoma, medum wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 02 26, 23:59)
aj gal reikejo plikyt cinamona kartu su kava, bet as jo tik iberiau i jau panaudotus tirscius ir tiek  rolleyes.gif  kita karta bandysiu su imbieru  g.gif  ir, zinoma, medum  wub.gif

Aha, jei tiesiog sumaisysi gal nelabai. As tai naturalios kavos negeriu, tai kai sugalvoju, imu sumaisau kava su cinamonu ir uzpilu karstu vandeniu. Kvapas tai tikrai pasakiskas wub.gif
Atsakyti
ax.gif Man mamyte sita recepta pakuzdejo: kavos tirsciai +aliejus+druska....nusveicia ir pamaitina,,,ir kveeeepia kaip. Tik as pati kava su pienuku geriu, o tokiu tirsciu nelabai pakaupsi. Nors gerai, priminete sita recepta, reiks ka nors sugalvoti thumbup.gif ir niekada nepagalvojau kad sita priemone galima naudoti pries iaugancius plaukelius doh.gif
Atsakyti
Netycia aptikau si temele. Neseniai snekejau su viena gydytoja. Irodyta, kad kavos tyrsciu pilingas didina libido. Ar pajutot? mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaiciau as sia tema ir supratau, kad pagaliau radau sautinkanti kuno sveitikli smile.gif
Atsakyti
pora kart bandziau kavos tirshciais kuna sveist, bet nepatiko , todel db perku ivairius sveikitklius smile.gif
Atsakyti
o as kazkur savaite sveiciau kavos tirsciais slaunis ( nuo celiulito blush2.gif ) tai jau odos svelnumas buvo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif net mano MB pastebejo kokios svelnios mano kojos pasidare wub.gif wub.gif tai paskui ir veida patrindavau 4u.gif

o dabar reiktu ir vel pradeti sita procedura thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(birdie @ 2006 07 20, 18:36)
Nu va, prisiskaiciau visokiu patarimu!  thumbup.gif Bandysiu dar viena dalyka (tipo, Naomi Campbel taip daro)- apsikraut slaunis kavos tirsciais ir visa ta geruma folija apvyniot (o gal ta plevele, i kuria batonai Lietuvoj pakuojami? Nebezinau...  g.gif ) ir palaikyt kokia valandzike. Sako, celiulitas bega nuo to viso reikalo kaip pasiutes  lotuliukas.gif  thumbup.gif

mergaites o gal kas isbandet sita reikala? bigsmile.gif
Atsakyti
gal yuos tirscius reiketu su kuo nuors sumaisyt? pvz kokiu kremu? kad neteketu is po pleveles?
Atsakyti
Vakar bandziau, bet be priedu tai oda iskart riebesne tokia tapo.. ( mano oda ir taip ne is sausuju g.gif ) bet seip patiko, kita kart su priedais pabandysiu lotuliukas.gif o kas kiek laiko jus kartojat sia procedura?
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2007 03 03, 03:08)
ax.gif Man mamyte sita recepta pakuzdejo: kavos tirsciai +aliejus+druska....nusveicia ir pamaitina,,,ir kveeeepia kaip. Tik as pati kava su pienuku geriu, o tokiu tirsciu nelabai pakaupsi. Nors gerai, priminete sita recepta, reiks ka nors sugalvoti thumbup.gif  ir niekada nepagalvojau kad sita priemone galima naudoti pries iaugancius plaukelius doh.gif

o kokia druska naudojat - smulkia ar stambia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teeny @ 2007 03 12, 15:55)
Vakar bandziau, bet be priedu tai oda iskart riebesne tokia tapo.. ( mano oda ir taip ne is sausuju  g.gif  ) bet seip patiko, kita kart su priedais pabandysiu  lotuliukas.gif  o kas kiek laiko jus kartojat sia procedura?

Sako, kad oda sveist reikia pora kartu per savaite. As dazniausiai tingiu taip daznai, tai sveiciu karta per savaite. Kartais apsileidziu ir sveiciu tik karta per dvi savaites blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo, kasdien sveist daznoka. As tai karta per savaite, kartais du. Bet galeciau ir kasdien, nes kavos su cinamonu kvapas man labai patinka. O ir rezultatai
Atsakyti