Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

Sveikos , gyvos , kavos tirščių fanės! Na, ir aš išbandžiau šį stebūklą. Kad kavos tirščiai yra geras pilingas , tai seniai žinojau ir retkarčiais naudodavau. Bet prisiskaičiau šiame forume apie tai , kad visos celiulitą tais tirščiais naikinate , tai ir aš išbandžiau šiandien visą kompleksą celiulito naikinimo . T.y. kavos tirščius sumaišiau su medum , išsitepiau , apsivyniojau maistine plėvele , įlindau į šiltas kelnes , ir pradėjau kambarių tvarkymo maratoną. Visur grindis išploviau , laksčiau kaip bičių sugelta , kad tik aktyviau judėčiau. Na , ir iš po tų plėvelių žliaugė prakaitas tikrai (bet , bet kokiu atveju tas prakaitas žliaugtų , jei plėveleje sėdėtum ir tirščiais neišsitepus). Po to lindau į dušą ir padariau kontrastinį masažą - šaltas - karštas vanduo. Dar šeip daug gėriau vandens , įsivaizduodama , kad esu po vakuuminio masažo , tai gerti daug gi reikia. Na , paskui aišku, odelė kaip kūdikio buvo. Bet tas baisusis celiulitas kaip buvo baisus , taip ir nepagražėjo... Aišku , nereikia būt naiviai , ir po vieno ar kelių kartų rezultatų tikėtis , bet... taip norisi , kad greičiau jis dingtų , tas bjaurybė... Dar praeitą savaitgalį ta pačia mase išsitepus pirty sėdėjau ir vos išbuvau 15 minučių - ojojoj kaip širdelė pradėjo makaluotis , nors šeip pirtininkė esu , ir nuo karščio neleipstu.
Tai po viso šito "apsakymo" norėčiau paklausti tų , kurios kavos tirščiais celiulitą išsinaikino , ar tikrai pas jas tas celiulitas buvo , ar jis buvo matomas plika akim - toks baisus baisus , kaip ilgai (pusmetį , metus) tais tirščiais reikia trintis , kad rezultatų pasiekti , kaip tom plėvelėm apsivynioti , kad jos nuo kojų nenušliaužtų , jei bandai imituoti aktyvų judėjimą , ar kokią mankštą daryti?
O pati bandysiu toliau vykdyti celiulito naikinimo programą naudodama tuos kavos tirščius. Taip norisi vasarą gražesnei būti , ir taip nesinori tuos riebalus chirurginiu būdu siurbti , nes jau ir tam pasiryžus esu , bet prieš tai ne tokias drastiškas priemones norisi pabandyti, o gal padės! bigsmile.gif
Atsakyti
Aurea, fainulka, prajuokinai..

Sveisk sveisk kojytes ir visa kita, va tada efektas ir bus. As irgi kavos tirsciu neismetu, o ant saves panaudoju. Itrinu savo slaunytes iki raudonumo. Padeda. Mano drauge su 20 kg virsvoriu dirba su brangia kosmetika. Gauna pigiau pleistrus, pylingus ir visokius kitus Lancome, Vichy, Dior anticeliulitinius dalykus.Pavartoja. Bet kaip ji pati sako:" Nieko geriau uz kavos tirscius nesu turejus. Ir pigu ir veiksminga".Va tau ir reklama...

Sveiciam, vadinasi, toliau!!!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 30, 14:15)
Aurea, fainulka, prajuokinai..

Sveiciam, vadinasi, toliau!!!

Na , man dabar smagu juoktis ir i viską žiūrėt su jumoru. Ale kai ateis vasara ir reiks su brangiausio draugais ir manekeniskom draugem prie jūros važiuot , tai mano juokai baigsis , nes visokių priežasčių prisigalvosiu , kad tik nevažiuot , kad tik blogas oras būtų , kad būtų šalta , kad maudytis negalėtume ir t.t. Nes kompleksą jau baisų turiu dėl svorio , kojų ... tokį baisų , kaip ir pats celiulitas... doh.gif
Bet , gal įvyks stebuklas!!! biggrin.gif Ir kavos tirščiai , ir masažinės taurės iš Zanavykų turgaus , ir truputį mažesnės porcijos padės pakeisti gyvenimą į gražesnę pusę... ax.gif
Taigi , šveičiam , vadinasi toliau!!! Ir visoms linkiu sėkmės. O kuri pasieks rezultatų gerų - iš karto lai praneša forume. Nu , jau aš tai tikrai pranešiu , jei man kas pavyks 4u.gif
Atsakyti
Mano celiulitas apmažėjo clap.gif Tik nežinau, ar vien nuo kavos tirščių g.gif Greičiausiai ne. Visų pirma, ''pamečiau'' maždaug 5 kg, pradėjau gert nežmooooooniškai daug vandens, mažinau porcijas, šveičiau kūną ir voila!- celiulitas ant rūros ryškiai mažesnis thumbup.gif Tik ant šlaunų brudas dar liko verysad.gif Bet nieko- laiko dar yra, kariausiu toliau mirksiukas.gif Būtų neblogai pasportuot, bet oi, kaip nemėgstu doh.gif
Žiūrėjau laidą per teliką, kur daktaras aiškino, kad celiulito panaikint neįmanoma. Atsisakau juo tikėti ir kariauju toliau bigsmile.gif
Aurea, o tu tik nepasiduok 4u.gif Ir rašyk, kaip tau einasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 31, 14:14)
Mano celiulitas apmažėjo  clap.gif Tik nežinau, ar vien nuo kavos tirščių  g.gif Greičiausiai ne. Visų pirma, ''pamečiau'' maždaug 5 kg, pradėjau gert nežmooooooniškai daug vandens, mažinau porcijas, šveičiau kūną ir voila!- celiulitas ant rūros ryškiai mažesnis  thumbup.gif Tik ant šlaunų brudas dar liko  verysad.gif Bet nieko- laiko dar yra, kariausiu toliau  mirksiukas.gif Būtų neblogai pasportuot, bet oi, kaip nemėgstu  doh.gif
Žiūrėjau laidą per teliką, kur daktaras aiškino, kad celiulito panaikint neįmanoma. Atsisakau juo tikėti ir kariauju toliau  bigsmile.gif
Aurea, o tu tik nepasiduok  4u.gif Ir rašyk, kaip tau einasi  mirksiukas.gif

Saunuole Birdie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 31, 13:14)
Mano celiulitas apmažėjo  clap.gif Tik nežinau, ar vien nuo kavos tirščių  g.gif Greičiausiai ne. Visų pirma, ''pamečiau'' maždaug 5 kg, pradėjau gert nežmooooooniškai daug vandens, mažinau porcijas, šveičiau kūną ir voila!- celiulitas ant rūros ryškiai mažesnis  thumbup.gif Tik ant šlaunų brudas dar liko  verysad.gif Bet nieko- laiko dar yra, kariausiu toliau  mirksiukas.gif Būtų neblogai pasportuot, bet oi, kaip nemėgstu  doh.gif
Žiūrėjau laidą per teliką, kur daktaras aiškino, kad celiulito panaikint neįmanoma. Atsisakau juo tikėti ir kariauju toliau  bigsmile.gif
Aurea, o tu tik nepasiduok  4u.gif Ir rašyk, kaip tau einasi  mirksiukas.gif

kokios geros zinios good.gif smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 04 01, 20:23)
Saunuole Birdie  thumbup.gif

QUOTE(Dasha @ 2007 04 02, 09:54)
kokios geros zinios good.gif smoke.gif

Ačiū už palaikymą, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Op biggrin.gif pasiskaitinejau cia ir zinot mergaites susigundziau pabandyti, buvau giredejusi tik apie ranku sveitima su kavos tirsciais ir apie puikius rezultatus, o dabar ir visam kunui, ir veidui sakot gerai, o kava tai as megstu, tik stengiausi mazint, bet matau nelabai pavyks biggrin.gif Na bet ko tik nepadarysim del grozio, ech kokios mes visos zavios visdel to 4u.gif , nepamirstam ir rupinames savimi, o gal be bandydamos dar ir koki amziaus atradima sukursim biggrin.gif
Nors rupesciu gan nemazai, bet visdelto moterimi buti gera, ani ? tongue.gif
Atsakyti
o dabar as mergaites ilysiu biski ne i tema - tik snd po tirsciu proceduros pastebejau, jog oda paraudusi tokia buna. tj cia gerai ar ne? unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 04 03, 11:34)
o dabar as mergaites ilysiu biski ne i tema - tik snd po tirsciu proceduros pastebejau, jog oda paraudusi tokia buna. tj cia gerai ar ne? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Žiūrint koks paraudimas ir kiek laiko jis tau laikosi. Gal per stipriai šveiti?
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 04 03, 11:39)
Žiūrint koks paraudimas ir kiek laiko jis tau laikosi. Gal per stipriai šveiti?

na po sveitimo kelias minutes laikosi.jums taip nebuna?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 04 03, 11:53)
na po sveitimo kelias minutes laikosi.jums taip nebuna?

A, tai jei po šveitimo, tai viskas aišku- bešveisdama tu masažavai odą ir tokiu būdu pagerinai odos kraujo apytaką. Dėl to oda išskiria acetylcholiną, užtat ir atsiranda tas raudonumas mirksiukas.gif Raudonumas visada atsiranda masažuojant, nes acetylcholinas praplečia kraujagysles- kad kraujas geriau išnešiotų maisto medžiagas ir atiduotų atliekas į aplinką. Bet, aišku, nereikia persistengt ir šiūrint kaip su švitriniu popierium mirksiukas.gif
Atsakyti