Sveikos , gyvos , kavos tirščių fanės! Na, ir aš išbandžiau šį stebūklą. Kad kavos tirščiai yra geras pilingas , tai seniai žinojau ir retkarčiais naudodavau. Bet prisiskaičiau šiame forume apie tai , kad visos celiulitą tais tirščiais naikinate , tai ir aš išbandžiau šiandien visą kompleksą celiulito naikinimo . T.y. kavos tirščius sumaišiau su medum , išsitepiau , apsivyniojau maistine plėvele , įlindau į šiltas kelnes , ir pradėjau kambarių tvarkymo maratoną. Visur grindis išploviau , laksčiau kaip bičių sugelta , kad tik aktyviau judėčiau. Na , ir iš po tų plėvelių žliaugė prakaitas tikrai (bet , bet kokiu atveju tas prakaitas žliaugtų , jei plėveleje sėdėtum ir tirščiais neišsitepus). Po to lindau į dušą ir padariau kontrastinį masažą - šaltas - karštas vanduo. Dar šeip daug gėriau vandens , įsivaizduodama , kad esu po vakuuminio masažo , tai gerti daug gi reikia. Na , paskui aišku, odelė kaip kūdikio buvo. Bet tas baisusis celiulitas kaip buvo baisus , taip ir nepagražėjo... Aišku , nereikia būt naiviai , ir po vieno ar kelių kartų rezultatų tikėtis , bet... taip norisi , kad greičiau jis dingtų , tas bjaurybė... Dar praeitą savaitgalį ta pačia mase išsitepus pirty sėdėjau ir vos išbuvau 15 minučių - ojojoj kaip širdelė pradėjo makaluotis , nors šeip pirtininkė esu , ir nuo karščio neleipstu.
Tai po viso šito "apsakymo" norėčiau paklausti tų , kurios kavos tirščiais celiulitą išsinaikino , ar tikrai pas jas tas celiulitas buvo , ar jis buvo matomas plika akim - toks baisus baisus , kaip ilgai (pusmetį , metus) tais tirščiais reikia trintis , kad rezultatų pasiekti , kaip tom plėvelėm apsivynioti , kad jos nuo kojų nenušliaužtų , jei bandai imituoti aktyvų judėjimą , ar kokią mankštą daryti?
O pati bandysiu toliau vykdyti celiulito naikinimo programą naudodama tuos kavos tirščius. Taip norisi vasarą gražesnei būti , ir taip nesinori tuos riebalus chirurginiu būdu siurbti , nes jau ir tam pasiryžus esu , bet prieš tai ne tokias drastiškas priemones norisi pabandyti, o gal padės!