QUOTE(Alissa @ 2007 03 21, 21:32)
Man atrodo, kasdien sveist daznoka. As tai karta per savaite, kartais du. Bet galeciau ir kasdien, nes kavos su cinamonu kvapas man labai patinka. O ir rezultatai
As sveiciu kasdien, nieko daugiau nemaisau tik kavos tirsciais masazuoju slaunis, pilva, sedmenis, nepatinka tik tai kad mano dusine palieka kaip po karo, baisi. Daznai reikia sveisti dusine ir apatinius rubus siek tiek tepa kavos spalva. Oda palieka kaip kremais patepta. Celiulitas mazeja. Bet nemanau kad be sukamu judesiu gali mazet celiulitas, tik apsukus folija ar plevele

Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2007 01 17, 11:52)
As tai viena karta girdejau kaip Ozelyte pasakojo apie kavos tirscius, kad ji savaitgaliais pasidaro kavos ideria cinamono maza saukstuka, vanilinio cukraus maza saukstuka, isgeria ta kava (as paragavau visai neblogas skonis tokios kavos), ir su likusiais tirsciais sveicia kuna. Kvapas tikrai buna geras.
Ir dar cia ne i tema, bet toj laidoj mane prajuokino, kad su kremu nuo hemarojaus patepa paakius

Ir dar cia ne i tema, bet toj laidoj mane prajuokino, kad su kremu nuo hemarojaus patepa paakius

Tokia kava ir as pasidarau, man labai skanu, bet kuna sveiciu tik su kavos tirsciais be priemaisu, o mano mama net ir veida sveicia , ko tikrai nedaryciau as , nes vissikai mano veido oda kitokia, tokia plonyte ir pazeidziama.