Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(Alissa @ 2007 03 21, 21:32)
Man atrodo, kasdien sveist daznoka. As tai karta per savaite, kartais du. Bet galeciau ir kasdien, nes kavos su cinamonu kvapas man labai patinka. O ir rezultatai

As sveiciu kasdien, nieko daugiau nemaisau tik kavos tirsciais masazuoju slaunis, pilva, sedmenis, nepatinka tik tai kad mano dusine palieka kaip po karo, baisi. Daznai reikia sveisti dusine ir apatinius rubus siek tiek tepa kavos spalva. Oda palieka kaip kremais patepta. Celiulitas mazeja. Bet nemanau kad be sukamu judesiu gali mazet celiulitas, tik apsukus folija ar plevele g.gif , ir kaip reiketu isbuti valanda laiko tokiai pabaisai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2007 01 17, 11:52)
As tai viena karta girdejau kaip Ozelyte pasakojo apie kavos tirscius, kad ji savaitgaliais pasidaro kavos ideria cinamono maza saukstuka, vanilinio cukraus maza saukstuka, isgeria ta kava (as paragavau visai neblogas skonis tokios kavos), ir su likusiais tirsciais sveicia kuna. Kvapas tikrai buna geras.

Ir dar cia ne  i tema, bet toj laidoj mane prajuokino, kad su kremu nuo hemarojaus patepa paakius  doh.gif  blush2.gif

Tokia kava ir as pasidarau, man labai skanu, bet kuna sveiciu tik su kavos tirsciais be priemaisu, o mano mama net ir veida sveicia , ko tikrai nedaryciau as , nes vissikai mano veido oda kitokia, tokia plonyte ir pazeidziama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upe_5: 25 kovo 2007 - 11:52
QUOTE(beata_abc @ 2007 01 17, 10:52)
As tai viena karta girdejau kaip Ozelyte pasakojo apie kavos tirscius, kad ji savaitgaliais pasidaro kavos ideria cinamono maza saukstuka, vanilinio cukraus maza saukstuka, isgeria ta kava (as paragavau visai neblogas skonis tokios kavos), ir su likusiais tirsciais sveicia kuna. Kvapas tikrai buna geras.

Ir dar cia ne  i tema, bet toj laidoj mane prajuokino, kad su kremu nuo hemarojaus patepa paakius  doh.gif  blush2.gif

Man tai kavos tirsciai irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ta laida su Ozelyte as irgi maciau, ir del to kremo nuo hemorojaus, tai cia rimtas bajeris, pagalvokit logiskai, sitas kremas tikrai turetu efektyviai patempti oda, beda tik ta, kad vaistinese yra tik vienos rusies kremas nuo hemorojaus, kuriuo galima tepti veido oda, paciai teko dometis, tik nezinau pavadinimo, bet jis yra naturalios sudeties. Tiesa, pati jo nebandziau.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As naudoju mikrodembracija kunui is Lancome.Super nusveicia thumbup.gif

user posted image
Papildyta:
sorry,ziuriu cia tema vien apie kavos tirscius,o as galvojau,kad bendrai visi kuno sveitikliai
Atsakyti
Prisiskaiciau apie tuos kavos tirscius, isbandziau ir likau laaabai patenkinta thumbup.gif bet viena karta matyt persistengiau blush2.gif galvoaju kad visa oda nusitryniau, tai dabar biski atsargiau elgiuos
Atsakyti
na kasdien sveist man rodos nederetu - labai nusisveis gi...
o man niekas nieko netepa schmoll.gif i vonia lengvai ishsiplauna, neiruduoja schmoll.gif nzn, nematau nei vieno minuso sito budo good.gif dirol.gif
Atsakyti
Kasdien tikrai negalima sveisti ohmy.gif

Šveitiklius naudokite ne dažniau kaip kartą per savaitę.

Šveitikliais nereikia prausti kūno kasdien. Atsižvelgiant į odos tipą, tai užtenka daryti kartą per savaitę ar net per mėnesį.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kava -pats geriausias sveitiklis drinks_cheers.gif
bet man siandien iskilo vienas klausimas: kokia kava jus naudojat? As tai jacobs, bet man ji kazkokia labai smulki, galvoju, kad gal noreciau stambesnes....... ax.gif
Atsakyti
Man pasidare idomu, Jus ranka ar kempine sveiciat? g.gif Atsiprasau jei temoj prazioplinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 26, 23:04)
Man pasidare idomu, Jus ranka ar kempine sveiciat? g.gif Atsiprasau jei temoj prazioplinau blush2.gif

as sveiciu ranka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darrinna @ 2007 03 26, 23:34)
as sveiciu ranka  smile.gif

As irgi ranka ok.gif Kempine gi tie tirsciai taip neprisispaudzia prie odos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(darrinna @ 2007 03 26, 21:50)
sveikos  4u.gif

kava -pats geriausias sveitiklis    drinks_cheers.gif
bet man siandien iskilo vienas klausimas: kokia kava jus naudojat? As tai jacobs, bet man ji kazkokia labai smulki, galvoju, kad gal noreciau stambesnes....... ax.gif

As tai visokiom sveiciu ax.gif Bet siaip man labiausiai patiko Aroma Gold sveisti, ten granules stambesnes ir kitaip kazkaip sveiciasi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darrinna @ 2007 03 26, 22:50)
sveikos  4u.gif

kava -pats geriausias sveitiklis    drinks_cheers.gif

As savaitgaliais malu Paulig ar Jacobs kavos pupeles tai granules gaunasi stambesnes, o sveiciu tai savaitgali ryte isgerus kava.
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 03 27, 10:59)
As irgi ranka  ok.gif Kempine gi tie tirsciai taip neprisispaudzia prie odos  smile.gif
Papildyta:
As tai visokiom sveiciu  ax.gif  Bet siaip man labiausiai patiko Aroma Gold sveisti, ten granules stambesnes ir kitaip kazkaip sveiciasi  smile.gif  4u.gif

aciu, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti