QUOTE(Delfinukas @ 2015 11 10, 18:34)
Nu bliambački mano madam kai pavaro kartais su savo kakučiu

visa kiaurai

su tėvu kol valgėm net negirdėjom, gulėjo gultuke "koncertavo", po to pakeliam ir vualia, net ir gultuką pramušo

iki pažastų, pilvas visas ir t.t. dar ir rankas nurenginėjant sugebėjo sukišt kur nereikia. OMG... Teko traukti vonią ir maudyt vaiką. Ir jau ne pirmas kartas taip. Ypač kelionėse mums taip "pasiseka".
Nepyk, bet skaniai juokiausi skaitydama..

kažkaip kai man tokių baikų nepasitaiko, tai smagiai susiskaitė
QUOTE(Atisa @ 2015 11 11, 14:36)
O mes vakar jau sibandem Beaba kombaina

na patiko nerealiai, tik gaila,kad tiek mazai ruosia, vakar pabandziau pasigamint vaisiu tyrele,paziuret, kaip veikia tas kombainas, nu nerealiai

vaikystes skonis, ziauriai skanu! Nezinau, ar suneliui patiks, bet tevams tai labai patiko
Ačiū už pasidalinimą, aš jaučiu kalėdoms pasidovanosiu

o kodėl mažai? Gi jis iki litro paruošia, ne?
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 11, 16:55)
nu va, o as tai kazkodel bijau, nors jie jau ir skaityk ir apsivercia. nors jie vercias pas mane nuo nugaros ant pilvo, atvirksciai dar kazkaip neapsivercia- nuo pilvo ant nugaros, todel as kazkaip ir bijau, kol jie dar taip laisvai nesivartalioja. ir dar as uzkloju juos, tai tie adijaliukai ten kaip ir trukdo jiems lengviau vartytis. tai bijau kad neisipainiotu, pastrigtu kur ar pan. nors pabundu as kai jie pradeda muistytis ar knstis, bet vistiek , as negaliu ramiai uzmigt jei nors minimaliausia rizika yra
Bliamba maniškiai kai dabar vartosi, tai viskas, ryte ramybes nebėr... Apsiverčia ant pilvo ir rėkauja naktį...

nežinau kuo jiems padėti galiu, nes jei neapsiverčia kai nori, tai irgi baisiai pyksta.