Butbiliacija,as supratau, kad cia tel.nemato korteles
Edena,aciu, ieskosiu kosytes,kaip tik merginu parekomenduota leksiu i Maxina ir IKI
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 09, 22:42)
O tai neuzsigauna nuo lovos nukritusi? Ant kilimo krenta? Baisu man tie kritimai, atrodo ir galva gali susitrenkt, ar susilauzyt ka
As jau dabar akylai ziuriu, nors tiek dar nejuda, bet vistiek. O po to tai pagrinde ant grindu laikysiu zaidimu metu kai jau judes stipriai, arba kazkuom aptverinesiu lova kad nenusiristu.
Nu geras, jau zino kur sim kortele turi but

Nu geras, jau zino kur sim kortele turi but
nu man irgi baisu, kad užsigauna, bet apžiūrėjom - kad lyg nieko. aukščio 30-40cm ant laminato be kilimo.... kai žaidžia, tai ir aš jau dedu visur aptvarus, bet čia trumpam padėjau prieš einant į lauką. mat, ieškojau lūpdažio pasidažyt
ne, čia prispaudinėjo visko, dar numetė ant kilimo, tai telefonas neberanda sim kortelės
QUOTE(Atisa @ 2015 11 09, 22:07)
Edena,aciu, ieskosiu kosytes,kaip tik merginu parekomenduota leksiu i Maxina ir IKI
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 10, 05:08)
Savikritiskumas-labai geras bruozas
Tino, nesinervink taip, skaiciau, kad labai daug mamu vaikai nukrenta nuo lovos. Maniskis irgi man buvo nukrites, ir dar mazesnis, tai to garso gyvenime nepamirsiu, o jau kiek streso apturejau
tino, bele neuzsigavo nukritus ... vo, joris vakar nuo stalo 'nusigrudo' ... irgi uzsisukau sekundelei, aisku perspejus - nelipk, nes uzisgausi
... girdziu duslu bum ... atsisuku, guli... paskui jau buvo garsus beeeeeeeeeee ... ir guzas kaktoj... nedidelis ... matyt, kieta kakta pasitaike. Aplamai, dziaugiuos, kad ji apdraudem, nes nu, sitas vaikas tikrai paturbintas
aha, telefonai valdo vaikus. ir svarbiausia, jie turi buti TIKRI ..paduosi zaislini, grojanti , snekanti - tikrai netiks
aha, telefonai valdo vaikus. ir svarbiausia, jie turi buti TIKRI ..paduosi zaislini, grojanti , snekanti - tikrai netiks
Nu bliambački mano madam kai pavaro kartais su savo kakučiu
visa kiaurai
su tėvu kol valgėm net negirdėjom, gulėjo gultuke "koncertavo", po to pakeliam ir vualia, net ir gultuką pramušo
iki pažastų, pilvas visas ir t.t. dar ir rankas nurenginėjant sugebėjo sukišt kur nereikia. OMG... Teko traukti vonią ir maudyt vaiką. Ir jau ne pirmas kartas taip. Ypač kelionėse mums taip "pasiseka".
Delfinuk, uzjauciu
Armante, vis noriu paklaust ar tu jau gavai tuos rubelius is Ali kur uzsisakinejai? Ar patenkinta likai?
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 10, 17:53)
Delfinuk, uzjauciu
Nu netaupom, kiekvieną dieną patratina ir po kelis sykius. Bet taip kiaurai tai ne kasdien, pastebėjau, kad pusiau sėdimoj pozicijoj tas nutinka, gultuke, autokėdutėje
QUOTE(Delfinukas @ 2015 11 10, 18:47)
Nu netaupom, kiekvieną dieną patratina ir po kelis sykius. Bet taip kiaurai tai ne kasdien, pastebėjau, kad pusiau sėdimoj pozicijoj tas nutinka, gultuke, autokėdutėje
čia lapkričio pirmą važiavom pas tėvus, pasipuošėm, pirmą kartą užsidėjom suknelę, pėdkelnes, batukus, tik bantuko ant galvos trūko. Rezultate grįžom visos š...
tiesiu taikymu po kranu
visos suknelės net negirdėjo komplimentų
į skalbyklę tiesiai...
Nu jo, mergina 'pasipuose' kitaip
QUOTE(Edena @ 2015 11 09, 17:41)
Vega kuria slyvu tyrele valgot? Maniskiui nuo bulviu moliugu morku truputi pakietejo viduriukai..
Ach tai va kas mums juos kietina...
Tik Hipp nuo 4 men. Milupos svelniai tariant slyksti
Papildyta:
QUOTE(Delfinukas @ 2015 11 10, 17:34)
Nu bliambački mano madam kai pavaro kartais su savo kakučiu
visa kiaurai
su tėvu kol valgėm net negirdėjom, gulėjo gultuke "koncertavo", po to pakeliam ir vualia, net ir gultuką pramušo
iki pažastų, pilvas visas ir t.t. dar ir rankas nurenginėjant sugebėjo sukišt kur nereikia. OMG... Teko traukti vonią ir maudyt vaiką. Ir jau ne pirmas kartas taip. Ypač kelionėse mums taip "pasiseka". 
Papildyta:
Merginos ar gali but, kad pupa atsisakys mp?
Beje, siandien isdygo antras
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 10, 20:42)
Nu nieko, isaugsit ir is to
taip taip, kada?
QUOTE(Vega56 @ 2015 11 10, 23:11)
Merginos ar gali but, kad pupa atsisakys mp?
nu blem nakti, ryte viskas ok, nu bet po koses...
aisku iskart tikiu, kad nenori sukimsus 140-180ml, bet po to visa diena rekia ir neima butelio nors ka jai daryk. Vakare pries miega vel tinka butelis. As dar naiviai tikiuosi, kad cia dantukai kalti...
aš šiandien irgi susirūpinus, kad vienas vaikas nebegeria pieno po košių. nebegeria nei vandens, nei arbatos. o ir košių nebelabai valgo, gerokai mažiau nei sesė. pienas tik naktį tinka. šiaip klykauja - nepatenkinta gyvenimu. lūpos rodo, kad trūksta skysčių... hmmm