Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

labas merginos , visai apleidau jus .. blush2.gif doh.gif ziuri vis kalba apie primaitinima . Sesute buvo penktad atejus , tai irgi sake galiu jau pradet . Tai po atostogu lt pradesiu po bisski . Mano vyruks 4 men apziuroj 65cm , 8,7kg blush2.gif biggrin.gif yra ka veikti kai nesiot reikia doh.gif

As kazkaip jokio rezimo neivedineju nes manau jis sioks toks yra . Eina mazius miegoti 22:30 kazkur keliasi 4-6 valgyt , kartais nesikelia , ir paskui tada vel miega iki 10 smile.gif Tad nejauciu jokiu bemiegiu naktu , visad issimiegu biggrin.gif na ir diena buna ilgas vienas miegas , ir daug maziuku biggrin.gif Valgo beveik visada tuo paciu metu .
Pirmad skrendam i lt , jau dbr pergyvenu , nekenciu kelionu doh.gif o dbr su kudikiu dar
Atsakyti
Sveika karalinda - tikrai retas pauksttis esi cia biggrin.gif sekmes kelioneje, linkiu kad viskas praeitu geriau nei kad pati galvoji, bus ramus tavo burbulis ir smagiai sau pakeliausit mirksiukas.gif

Delfinuk - nu jau juokiausi is tavo pasakojimo apie sh.... lotuliukas.gif ir tu vien pienuku maitini kad kakoja kiekviena diena? jau nemaza tavo pana, galvojau kad veliau kazkaip reciau daro 4u.gif

O mano laime del ismiegotos nakties baigesi biggrin.gif o baigesi, nes pradejau duoti mergytei gastrotuss sirupo ir jai jis padejo, miegam dabar istisai kiaura para ir nebenuvargusiai einam naktinio miegelio ir dadam - be soskes pavyksta su ja pratempt tik nuo 23h iki 5 ryto - na ir tas nera blogai aisku, bet keltis vel 7h gaunasi nesamone biski, per anksti valgyt jiems, nes 5 h ryto suritina daug ( o kaip padaryt pagal gina ford kad duot tik ciut ciut ir laiminga vaika paguldyt miegot tai is mistikos pasaulio), po to ta 7h jau suvalgo maziau, ziuresiu dar ar istemps iki kito maitinimo laiko doh.gif na bet i rezima turim ieit kazkaip blush2.gif

Tai va, puse menesio kankinau mergyte ir pati save galvodama kad jai diegliai, kai tuo tarpu reikejo daugiau ir ilgiau panaudoti to sirupo (buvau pabandzius karta, nieko jai nepadejo takart ir nebedaviau). Kai prisimenu vakarus kai nuo 20 iki 3 h nakties viena budama daviausi su ja tai nusisaut norisi biggrin.gif pasireiskia jai jis tik vakare- nu netipinis variantas tikrai, bet matyt vakare suleteja virskinimas ir prasideda kazkokie reikalai ir tas sirupas ir padeda 4u.gif aisku, kelias dienas tik bandau ji duoti tai dar gal vel cia atsitiktinumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 11 10, 23:00)
taip taip, kada? biggrin.gif

Na turbut irgi apie penktus metus biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Krown @ 2015 11 11, 08:34)

Tai va, puse menesio kankinau mergyte ir pati save galvodama kad jai diegliai, kai tuo tarpu reikejo daugiau ir ilgiau panaudoti to sirupo (buvau pabandzius karta, nieko jai nepadejo takart ir nebedaviau). Kai prisimenu vakarus kai nuo 20 iki 3 h nakties viena budama daviausi su ja tai nusisaut norisi  biggrin.gif pasireiskia jai jis tik vakare- nu netipinis variantas tikrai, bet matyt vakare suleteja virskinimas ir prasideda kazkokie reikalai ir tas sirupas ir padeda  4u.gif aisku, kelias dienas tik bandau ji duoti tai dar gal vel cia atsitiktinumas  biggrin.gif

Oi atsimenu as tuos speliojimus Krown- ar cia tas padejo ar ne tas, viena diena suveike, kita jau ziurek ta pati duodi, o nebeveikia doh.gif Iki galo niekada neissiaiskini ar cia diegliai, ar dujos ar dar koks biesas ir kas tiksliai padejo ar sukele tai. Nu bet gal taviske jau po truputi isaugineja tai, jau netoli 3 menesiai, tai gal jai ir baigsis tie vargai , duok D 4u.gif

Del peino davimo ne laiku kada reik , tai tenka ir man kartais, bet taip ir darau- duodu nedaug. Kai buteli paemi is vaiko jis truputi nelaimingas buna, bet paimu iskart, pradedu ciuciuot, niuniuot kad jis tik nebegalvotu apie ta buteli, ir pamirsta tam kartui. Ir uzmikdyt pavyksta kazkaip. Nebutinai turi buti pilnas skrandis, svarbu kad jis negurgtu turbut biggrin.gif Na o po to vel duodi pagal grafika. Aisku maziau suvalgo maniskiai dazniausiai, jei gavo pries kokias 2 valandas, nu bet kazkaip laviruoji ir islaviruoji 4u.gif
Atsakyti
Ikeliau nauju foto, pasinesiau ant nauju darbeliu vaikams, ikeliau pasirodyt ax.gif
Atsakyti
Mamytės, gal kuriai buvo kai krūtys pilnos leliukui nesiseka paimt spenelio ? Maitinu kas 2 val, nes kitaip sprogtų papuliai doh.gif ir tai jau buna pilni ir karšti. Kai ištraukia viską tai palengvėja. Prieš tai labai greit paimdavo spenelį, o dabar kai pilnėja krūtis ir aplink spenelį kietą, ir niekaip neapima, turiu nusitraukt rankom šiek tiek ir tai paskui tik iš kažkelinto karto pavyksta iduot verysad.gif nežinau ką daryt, ar nusipirkti pientrauki ir prieš maitinimą biski nusitraukinet, nes su rankom sunkokai gaunas, ar dar kažką, o g aš negerai darau kad nusitraukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 11 11, 12:03)
Mamytės, gal kuriai buvo kai krūtys pilnos leliukui nesiseka paimt spenelio ?

gal 1,5 mėnesio prieš kiekvieną maitinimą masažuodavau (.), kad suminkštėtų, maitinau kas 1,5-2 val.. gal tau greičiau susitvarkys pieno gamyba ir padavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 11 11, 08:34)
Delfinuk - nu jau juokiausi is tavo pasakojimo apie sh....  lotuliukas.gif ir tu vien pienuku maitini kad kakoja kiekviena diena? jau nemaza tavo pana, galvojau kad veliau kazkaip reciau daro  4u.gif

Nežvenk Krown biggrin.gif žinok, kai taip pavaro, tai nežinau nuo kurio galo pradėt ją plaut, o bodikas irgi būna š... reikia ir per galvą numaut kažkaip neišterliojus galvos doh.gif ir pačiai juokinga, ir tuo pačiu turi susikaupti blink.gif
Taip, mano pienuką ji valgo ir tratina kiekvieną dieną...
Šiandien važiuojam į Vilnių pablūdint, tikiuosi grįšim kaip mergaitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinukas: 11 lapkričio 2015 - 12:40
Sveikos 4u.gif

Sifonyte, sveikinimai!

Burbuliacija, kokia saunuole, man labai patiko ta violetine, nes tokia idomesne, nedaznai matoma wub.gif thumbup.gif

Burbuliacija, jau baigias laikas, kada turejo ateiti tos kojines, o ju nera, jau speju bus dinges tas siuntinys, kai uzknisa, negaliu, o taip laukiau ju.
Bet atejo kitas, vyras uzsake, 90to dydzio doh.gif blink.gif biggrin.gif ir visai ne mano skonio, nezinau is kur ji istrauke, gal buvo tarp mano tiesiog apziuretu prekiu, tai sakyciau atitinka nuotrauka, medziaga nebloga, siandien kaip tik prisedau, nes nuolaidos tame alli gal ka uzsisakyt reikes smile.gif

Delfiniuk, su musu pana tas pats, man jau kartais verkt norisi, pas mus beveik visada nugara sssss buna unsure.gif ir nesuprantu, visokius pampius isbandem, ji kaip pliurptelna ar ten tokiu staigumu ar ten tiesiog jis nu MP kiek skystas ir iskart reik i vonia keliaut, bodziuka keist ir tt doh.gif
Kazkada irgi jau susiruosem i svecius, tik sodint i kedute ziuriu visa, na ka pasikeitem jau tuos graziausius rubus ir islekem, labai bijau,kad kada taip bus masininej kedutej doh.gif
Namie tai daznai isgirstu, bet vistiek bun jau pramuse, ale tiesiog neissimozoja visa, o jei neisgirst tai...
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 11 11, 12:03)
Mamytės, gal kuriai buvo kai krūtys pilnos leliukui nesiseka paimt spenelio ? Maitinu kas 2 val, nes kitaip sprogtų papuliai  doh.gif  ir tai jau buna pilni ir karšti. Kai ištraukia viską tai palengvėja. Prieš tai labai greit paimdavo spenelį, o dabar kai pilnėja krūtis ir aplink spenelį kietą, ir niekaip neapima, turiu nusitraukt rankom  šiek tiek ir tai paskui tik iš kažkelinto karto pavyksta iduot  verysad.gif nežinau ką daryt, ar nusipirkti pientrauki ir prieš maitinimą biski nusitraukinet, nes su rankom sunkokai gaunas, ar dar kažką, o g aš negerai darau kad nusitraukiu  g.gif

Šifonyt, ir man pradžioje kietėdavo. Tai pamasažuodavau ir aš, padėdavo. Po to susinormalizuoja tie papuliai, vaikutis užprogramuoja pienuko gamybą kaip sakant. Nežinau... man patarė nenaudot pientraukio ir nenaudojau. Galima su tokiom pilnom biški po šiltu dušu pastovėt, suminkštėja jie. Aš ypač prieš naktį taip darydavau. Po mėnesiuko baigėsi visi kietumai.
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 11 11, 12:41)
Sveikos  4u.gif

Sifonyte, sveikinimai!

Burbuliacija, kokia saunuole, man labai patiko ta violetine, nes tokia idomesne, nedaznai matoma  wub.gif  thumbup.gif

Burbuliacija, jau baigias laikas, kada turejo ateiti tos kojines, o ju nera, jau speju bus dinges tas siuntinys, kai uzknisa, negaliu, o taip laukiau ju.

Aha, bandau kazka sukurt idomesnio, tokia kaip violetine turiu ir mergaitei padarius, tik sviesios spalvoss. ir dar keleta yra, tik nespejau visu nufotkint. Labai jau nelengva vaikus fotkint kad jie linksmi butu. O dar ypac kaip visi 'megsta' kai jiems dedi kepure doh.gif biggrin.gif

Ale kaip gaila del siuntinio unsure.gif bet tai gali uzklaust ju kur siuntinys arba pasakyt kad negavai, pagal viska turetu nauja issiust arba pinigus grazint. bet gal dar ir ateis, juk dabar pastui pikas del svenciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 11, 14:16)
Aha, bandau kazka sukurt idomesnio, tokia kaip violetine turiu ir mergaitei padarius, tik sviesios spalvoss. ir dar keleta yra, tik nespejau visu nufotkint. Labai jau nelengva vaikus fotkint kad jie linksmi butu. O dar ypac kaip visi 'megsta' kai jiems dedi kepure  doh.gif  biggrin.gif

Ale kaip gaila del siuntinio  unsure.gif  bet tai gali uzklaust ju kur siuntinys arba pasakyt kad negavai, pagal viska turetu nauja issiust arba pinigus grazint. bet gal dar ir ateis, juk dabar pastui pikas del svenciu  4u.gif

Tai jo jo, zinom,kad galima, vyras sako dar liko pora dienu, tai gal dar ateis, jei ne rasysim. bet visumoj tiek laukiau tu kojiniu, tai uzknisa tas unsure.gif

Nu faina,kad pati gali pasisiut, visokiausiu geriu gali prigalvot, speju busi is tu mamu,kur paskui ir rubeliu pasisiuva maziesiems bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Prakuokinot su tais sh:)))
Mano vienas vaikutis irgi tiek prisivarė vieną kartą, irgi besusupdamas baby bjorne. Buvo šlapia ir sh viskas, net baby bjornas. Vyras nesugebėjo jo perrengt. Aš rengiu ir kvatoju balsu,o vaikas verkia. Buvom ir mes su vyru sh tada, nes išsimozojo padus, o jais mus paspardė, kol rengėm. Aš tai vadinu devyniú aukštú pampersu:)

Turėjom viená normaliá naktį! Esu laiminga. Po 20:20 maitinimo kėlėmės 00:20, 04:00 ir 07:00. Tarpai dar nedideli, bet jau 3 val ir daugiau. Ir nebuvo klykimú šiá naktį, supratau, kad dar ir nuo to labai pavargstu. Vaikutis, kuriam diegliai, labai dažnai verkia vos tik kas ir tas verkimas toks klykiantis, tai naktim pabusti nuo to klykimo tai jomajo. O šiánakt jis parpė ir pirmesnis brolis pabusdavo. Vat tokiom naktim ir dienom, kai niekam nieko neskauda, ir motinystė veža:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 11 lapkričio 2015 - 13:25