Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

Žiūriu visai tema apmirus. Aš irgi dingau.......Dėl to kad motyvacija visai dingo. Nepasninkauju normaliai jau kuris laikas. Per šventes leidau sau viską ir daug. To psekoje turiu gerą pliusinį svorį (+2 kg). nebesportuoju, Tingulys juodas.
Tai va. Jaučiu iki pavasario taip ir nerasiu motyvacijos. Kažkaip reikia stengtis bent jau 65 kg neperkopti nes tada tai jau doh.gif

Tiesa, su Naujais visas smile.gif

P.S. Pusę metų mečiau tuos 2 kg,  o priaugau per vieną šventinę saviatę verysad.gif Nu kur teisybė.....
Atsakyti
Labas 4u.gif
aš irgi dingus buvau, bet šnd grįštu į doros kelią ax.gif ant svarstyklių po švenčių dar nelipau - bijau blush2.gif doh.gif 5dienį - po abiejų pasninkų bandysiu svertis biggrin.gif kažkaip visai nepasiilgau aš tų svarstyklių lotuliukas.gif taip ramu, kai beveik mėnesį jų nenaudoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2016 01 08, 10:49)
Žiūriu visai tema apmirus. Aš irgi dingau.......Dėl to kad motyvacija visai dingo. Nepasninkauju normaliai jau kuris laikas. Per šventes leidau sau viską ir daug. To psekoje turiu gerą pliusinį  svorį (+2 kg). nebesportuoju, Tingulys juodas.
Tai va. Jaučiu iki pavasario taip ir nerasiu motyvacijos. Kažkaip reikia stengtis bent jau 65 kg neperkopti nes tada tai jau  doh.gif

Tiesa, su Naujais visas smile.gif

P.S. Pusę metų mečiau tuos 2 kg,  o priaugau per vieną šventinę saviatę  verysad.gif  Nu kur teisybė.....

nauji metai nauja motyvacija lotuliukas.gif man irgi prisidejo pora kg, bet kai pries tai 6 buvo nukrite negaliu baisiai skustis..bet tikrai nervina kad poros menesiu darbas grizta po vieno gero svaitgalio biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
As irgi griztu blush2.gif Vakar iskrovavau, dabar ketvirtadieni.
Atsakyti
Sveikos. Pradejau ir as pasnikauti antradieni atlaikiau va siandien vel pasnikauku. Kava su bananu pusryciam vakare gal koki virta kiausini suvalgysiu dar nezinau. Po gimdymo liko 7 kg ir niekaip nekrenta jau pusantru metu ;/ tikiuos pavyks atsikratyt su sia dieta smile.gif))
Atsakyti
Aš irgi šiandien pasninkauju. Labai sunkiai einas, bet laikausi kol kas. Aišku dar ne vakaras....
Atsakyti
Nu va - atlaikiau. Ryt pasisversiu doh.gif Nu reikia gi išdrysti pagaliau.....Dar šiais metais nelipau ant svarstyklių. Labai bijau sužinoti tiksliai kokį pliusą turiu.
Atsakyti
Labas rytas, po sios savaites iskrovos, pagaliau grizau i priessventini lygi thumbup.gif Dabar jau pradesiu lieknejimo procesa biggrin.gif
Atsakyti
Labas, aš irgi grįštu su beveik normaliu svoriu - 65,7 ax.gif laikas susiimt ir vėl tuos pačius 5 kg numest doh.gif užtenka vietoj stovėt, kiek gi galima g.gif doh.gif
Atsakyti
Nieko man mergos neišeina sad.gif Kažkur valia dingo. Sakiau vasarį brauksiu ribą. Nes matau sausį jau sausainiuose palaidojau. Nesisversiu ir nė nenoriu į tą pusę žiūrėti, Einu - zefyrų turiu.....
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2016 01 19, 17:55)
Nieko man mergos neišeina sad.gif Kažkur valia dingo. Sakiau vasarį brauksiu ribą. Nes matau sausį jau sausainiuose palaidojau. Nesisversiu ir nė nenoriu į tą pusę žiūrėti, Einu - zefyrų turiu.....

BiteRite nenusimk friends.gif 4u.gif Man kai užėjo šitie šalčiai irgi pasidarė labai sunku pasninkauti, vos vieną dieną per savaitę ištveriu. Norisi kažko šilta, kad sujudintų organizmą, o aš kai kas 12 val. per iškrovas valgau, tai sustabarėjus visą dieną prabūnu.
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2016 01 19, 18:55)

BiteRite, tu ne viena biggrin.gif kai pradejau kirst pries kucias, tai dar ir dabar kapoju is peties doh.gif darbe kazko stresuoju, tai isvis kai zveris alkana. Kolege ledais vaisino, pietums cepelinas, vakarienei kebao taaaop uzsimaniau ir ka - suritinau biggrin.gif
ner teisybes, metus meti meti, vargana kg nukratai, o per sventine savaite atstatai ir kaip prieda prie kg - skrandi pratampai, kad menesi alkanesnis butum biggrin.gif
Gal kada ir as susiimsiu -gi nusipirkau sijona per maza ant sukudimo biggrin.gif (is second hando, tai jei nesukusiu - negaila bus biggrin.gif

Atsakyti