Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

EI NEGRYBAUKIT! Pacios sau pataikaujat. Aisku ziema, silto norisi, nu tai sriubos salieru, kopustu. Nenuleiskite ranku, bus sunkiau paskui.
Bet ziema, naturaliai sunkiau atsikratyti riebalinio sluoksnio. Tai bent islaikykite ko pasiete. Tuoj pavasaris, ir sukusite mirksiukas.gif
O per sventes nebutina persivalgyti, juk laukia dar Velykos... Reikia judeti, nereikia prie stalo puse paros sedeti, geriau eiti su seima pasivaikscioti, ar ka idomaus paziureti. Valgyti baltyminius labiau, jokiu ten misrainiu.
Nepykit, bet labai mirksiukas.gif jau pesimizmas temoje vyrauja. Nenusileiskite tam norui viska mesti ar patinginiauti, norisi uzkandziaut, reiskia ner ka veikt, geriau staigiai manlksta belent kokia, ar apsikuopkite spinteles ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carisimi: 21 sausio 2016 - 15:28
Laba diena,

ar priimsit naujokę? Blaškaus po temas ir nervinuosi..

Esu po antro neštumo. Jo metu prisikaupė tikrai nemažai, bet čia ne tame esmė. Man labai sunku yra numesti kg. Turiu labai blogą medžiagų apykaitą. Kartą jau esu metus svorį (prieš pirmą neštumą) ir numečiau 20 kg su delčios dietos pagalba. Tik kažkodėl mane dabar i nervina ir nebegaliu aš su ja "susikalbėt". Svorį išlaikyti moku puikiai smile.gif (kai nesilaukiu biggrin.gif ) Šiuo metu laikiausi naujo maitinimosi principo- jokios vakarienės (maximum stiklinė pasukų ar kefyro). ŽInoma jokių miltų, bulvių, nesveiko maisto ir t.t.

Per 2 mėn nukrito 5 stabilūs kilogramai. Ir vsio. Stop. Mėnesį laiko kovoju, valgau nevalgau, jau net depresija ima dėl to imt. Paskaičiau apie šią dietą ir pasirodė ji "protinga" ir man priimtina. Todėl norėčiau jungtis.

mano ūgis 175, šį rytą svėriau 80,7 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AguonuLaukas: 22 sausio 2016 - 17:05
tik atsiprašau biški nesupratau pasniko dienų. Laikytis nuo 14h iki 14h? Tai čia pusryčiai ir pietūs gaunasi vienos dienos galima valgyt. Ar visos taip daro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AguonuLaukas: 22 sausio 2016 - 18:17
Sveikos merginos, noriu ir aš prie jūsų grupelės noriu prisijungti. Vienai savitvardos pritrūksta blush2.gif
Šiandien iškrovos dieną darysiu. Pirma po labai ilgo laiko. Anksčiau iškrovas su pienarbate darydavau, nesunkiai pavykdavo. Šiandien vel bandysiu. Sėkmės man ir toms kurios dar ''gyvos'' šioje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Ir as siandien issikraunu, Bandziau pries 2 savaites pradet, bet kai gripas uzklupo net iskrovos nereikejo, viska ka per sventes taip sunkiai sukaupiau (apie 3kg) nukrito. daugiau taip mesti svorio nebenoriu schmoll.gif

Taigi pradedu siandien su 79.4kg. Pusrytukams - nuo vaiku likus manu kose su bananu ir kavyte, nelabai dietiskai ax.gif vakare planuoju agurka ir pomidora su naturaliu jogurtu. Vienas is svarbiausiu tikslu atsisakyi pastovaus kramtymo ir saldumynu iekojimo mirksiukas.gif

Sekmes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofi 05: 25 sausio 2016 - 11:47
Labas, vakar irgi turėjau iškrovą wink.gif rezultate -800 gr wink.gif esu patenkinta. Visa diena buvo labai lengva, net keista wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AguonuLaukas: 26 sausio 2016 - 10:46
Man po iskrovos tik -200, mazokai, bet ner ko noret, nelabai dietiskai valgiau blush2.gif , nors 600 kal nevirsijau manau, ryt vaikas i darza neina, tai teks jam vagyt daryti ir pati valgysiu o ketv vel susiimsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien antra sios savaites iskrova, vaikas apsirgres neina i darza, reiks jam pietus daryt doh.gif nu nieko issilaikysiu, dar vakar mociute bulkuciu visokiu prinese skaniausiu , vakar negalejau atsispirt o siandien abejinga joms thumbup.gif negalim tai negalim schmoll.gif
Dar nesuprantu ko mano mazoji jau 4 dienas suirzus, rankytes i burnyte susikisus, negi dantukas jau ruosias, jai tik 3 menesiai g.gif

Ziuriu burys negausus cia musu, tai kada mergaites ruosiates susiimt, kai orai atsils jau reikes but nusimetus bent puse nereikalingu kg rolleyes.gif
Papildyta:
Tiesa pusryciams siandien naturalus jogurtas su saldytom uogom, pagalvojau kad siauciant dabar persalimo ligoms gerosios bakterijos ir vitaminas C pats tas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2016 01 28, 12:51)
Siandien antra sios savaites iskrova, vaikas apsirgres neina i darza, reiks jam pietus daryt  doh.gif  nu nieko issilaikysiu, dar vakar mociute bulkuciu visokiu prinese skaniausiu , vakar negalejau atsispirt o siandien abejinga joms thumbup.gif negalim tai negalim  schmoll.gif
Dar nesuprantu ko mano mazoji jau 4 dienas suirzus, rankytes i burnyte susikisus, negi dantukas jau ruosias, jai tik 3 menesiai  g.gif

Ziuriu burys negausus cia musu, tai kada mergaites ruosiates susiimt, kai orai atsils jau reikes but nusimetus bent puse nereikalingu kg  rolleyes.gif
Papildyta:
Tiesa pusryciams siandien naturalus jogurtas su saldytom uogom, pagalvojau kad siauciant dabar persalimo ligoms gerosios bakterijos ir vitaminas C pats tas biggrin.gif

As per iskrova gaminu seimai ka jie megsta, o as visai ne. Tada man buna visiskai tas pats, negundo tie ju valgymai cool.gif
Na kazkur dingo visos. Bite Rite, jus pirmune sios temos, kaip sekasi?
Atsakyti
Labas rytas, noriu pasidziaugti, sios savaites rezultatas -1.1kg thumbup.gif Nesitikejau, nes galim sakyti per iskrovos dienas atsisakiau tik saldumynu, uzkandziavimu ir pietu, o pusryciai ir vakariene liko tie patys, gal tik mazesnes porcijos ir stai rezultatas thumbup.gif smagu

Bet ir kitomis dienomis maziau visokiu niekalu norisi ir vandens virs 2 litru isgeriu. Tikiuosi issiugdys iprotis toks geras. biggrin.gif
Atsakyti
perskaičiau vakar knygą 5 -2 ,kai skaitai atrodo taip lengva ,bet bandau šian laikytis pasninko ,tai visai nėra lengva. Galvojau suvalgysiu menkės su rudaisiais ryžiais ir šparaginėm pupelėm ,blyn pasiskaičiavau ,kad išeina apie 400 kcal ,tai liktų vakarui tik 100 kcal,tada nevalgiau ryžių ,tai gavosi apie 200 kcal ,vakarienei pasilikau 300 kcal ,na matysiu ar ištversiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 22, 19:16)
tik atsiprašau biški nesupratau pasniko dienų. Laikytis nuo 14h iki 14h? Tai čia pusryčiai ir pietūs gaunasi vienos dienos galima valgyt. Ar visos taip daro?  g.gif

man tai atrodo pirma pavalgyt ryte ,po to vakare ,taip lengviausia biggrin.gif
Atsakyti
Jurgutele, pirmi kartai yra sunkus, paskui lengviau buna. As kazkada dariau taip: 1 diena pasiruosimas su lengvai virskinamu maistu, 2 diena tik vandenukas, 3 diena grizimas su lengvu maistu. Pirmas kartas buvo labai sunkus, galva svaigo, silpna, kiek vandens begerciau vistiek troskina. Kazkur paskaiciau kad taip yra todel kad organizmas uzterstas ir toksinai pradeda valytis. Po to kiekvienas kartas vis lengviau. Bet tik menesi taip istempiau, nes perilgai 3 dienas save taip ribot.
O vakar irgi taip skrandi diena pradejo traukti, kad net silpna, vandens geriau, nepadejo, tai puse apelsino suvalgiau ir praejo. Suprantu kad reikia pakenteti ir save riboti, bet labai kankintis iki skausmo ... bijau kad noras dietintis gali praeiti. O dabar viskas OK, laukiu kitos savaites kad dar labiau pasistenkciau thumbup.gif
Atsakyti