Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

Sofi 05 . Stipruolė tu. Na .aš vakar irgi visą dieną valgiau sveikai ir nedaug. Šian jau suvalgiau vakarienę .nors praėjo tik 8 val po pusryčių.o kaip suprantu rekomenduoja 14 val.tarpą ,taip ? Labai tikiuos,kad daugiau šiandien pavyks nevalgyt . O vien su vandeniu visą dieną, tai labai sunku būtų
Atsakyti
Pas mane tikrai nebuna 14 val pertraukos, pusryciai apie 10 val buna, o vakariene apie 19 buna. Pasikartosiu - stengtis reikia, bet kankintis as nenoriu schmoll.gif
As tai sau visai normali atrodau blush2.gif tik ilgi batai neuzsitraukia, nei i viena ruba po nestumo netelpu tik i nesciosios sukneles, ir sunus septynmetis man pasake : grazi tu mamyte bet truputi storulyte... per uzpakali blink.gif va cia tai man spyris geras i ta uzpakali lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2016 01 30, 22:50)
Pas mane tikrai nebuna 14 val pertraukos, pusryciai apie 10 val buna, o vakariene apie 19 buna. Pasikartosiu - stengtis reikia, bet kankintis as nenoriu  schmoll.gif
As tai sau visai normali atrodau  blush2.gif  tik ilgi batai neuzsitraukia, nei i viena ruba po nestumo netelpu tik i nesciosios sukneles, ir sunus septynmetis man pasake : grazi tu mamyte bet truputi storulyte... per uzpakali  blink.gif  va cia tai man spyris geras i ta uzpakali  lotuliukas.gif

Na o jei vakarienę valgytumėt ne 19 o 18, tai iki kito ryto pusryčių ir susidarytų tos 14 val. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2016 01 30, 22:50)
Pas mane tikrai nebuna 14 val pertraukos, pusryciai apie 10 val buna, o vakariene apie 19 buna. Pasikartosiu - stengtis reikia, bet kankintis as nenoriu  schmoll.gif
As tai sau visai normali atrodau  blush2.gif  tik ilgi batai neuzsitraukia, nei i viena ruba po nestumo netelpu tik i nesciosios sukneles, ir sunus septynmetis man pasake : grazi tu mamyte bet truputi storulyte... per uzpakali  blink.gif  va cia tai man spyris geras i ta uzpakali  lotuliukas.gif

sujuokino sūnus ,jo vaikai mato mus labai gerai wub.gif aš išsilaikiau iškrovos dieną thumbup.gif dieną buvo gana sunku ,bet paskui,pavalgius vakarienę,organizmas kažkaip atsigavo,net ir pasportavau kokią devintą vakaro, tik naktį kugelį sapnavau doh.gif man labai padėjo kramtoma guma,kažkaip akys prašvinta,ypač nuo vaisinės. Nukrito 600 g bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(carisimi @ 2016 01 28, 16:39)
As per iskrova gaminu seimai ka jie megsta, o as visai ne. Tada man buna visiskai tas pats, negundo tie ju valgymai  cool.gif
Na kazkur dingo visos. Bite Rite, jus pirmune sios temos, kaip sekasi?

Negėdinkit. Nei aš pirmūnė nei ką.....Pasninkauju tai kaip visad, bet rezultate niekur nejudu. Turiu pliusą nuo švenčių doh.gif Ir ŽINAU kodėl, todėl tyliu po lapais. Laukiu nušvitimo. Saldumynai valdo vis dar. Nebeseku svorio, nes nematau prasmės. Matau iš džinsų savo svorį.

Kas ryt pasnnkauja?
Aš tai tikrai. Maniu, kaip visad pirmadieniais: du pakeliai liesos varškės.
Atsakyti
Sveikos, ar priimsite naujokę kartu pasninkauti? smile.gif 3 dienas laikiausi Delčios dietos, o ryt nusprendžiau pasninkauti. Pasiplanavau tokį meniu:

Pusryčiai
50 gr. Urtės 7 grūdų duonos - 141 kcal.
50 gr. Aistė varškės 0.5 riebumo - 48 kcal.
25 gr. rūkytos lašišos - 48.5 kcal
50 gr. Aisbergo salotos - 7 kcal.
Užkandis 100 gr. Aisbergo salotų - 14 kcal.
Vakarienė
200 gr. Aistė varškės 0.5 riebumo - 192 kcal.
50 gr. banano - 46 kcal
Viso: 496.5 kcal (jei kalorijos.lt skaičiuoklė nemeluoja).
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2016 01 31, 14:35)
Na o jei vakarienę valgytumėt ne 19 o 18, tai iki kito ryto pusryčių ir susidarytų tos 14 val. wink.gif

Aha, tiksliai, cia tai geras thumbup.gif

Pas mane sveciu si savaitgali privaziave, bijau net svertis ir pasnikas is pirmadienio keliasi i antradieni cool.gif
Atsakyti
Super .sofi 05. Aš irgi antradienį .palaikysim kompaniją wub.gif
Atsakyti
Liux , Jurgutele, draugausim ryt. Pusryciams turiu puse pakelio liesos varskes su geriamu jogurtu pasidarysiu ale kokteiliuka, Vakarienei dar pagalvosiu ka. ir jei vejas nenupus ryt, pradesiu "sportuot " su vezimu aplink rajona. Tikslas 10 tukst zinksniu thumbup.gif nei begimo takelio nereikes.
Atsakyti
QUOTE(Liuka83 @ 2016 01 31, 23:11)
Sveikos, ar priimsite naujokę kartu pasninkauti?  smile.gif  3 dienas laikiausi Delčios dietos, o ryt nusprendžiau pasninkauti. Pasiplanavau tokį meniu:

Pusryčiai
50 gr. Urtės 7 grūdų duonos - 141 kcal.
50 gr. Aistė varškės 0.5 riebumo - 48 kcal.
25 gr. rūkytos lašišos - 48.5 kcal
50 gr. Aisbergo salotos - 7 kcal.
Užkandis 100 gr. Aisbergo salotų - 14 kcal.
Vakarienė
200 gr. Aistė varškės 0.5 riebumo - 192 kcal.
50 gr. banano - 46 kcal
Viso: 496.5 kcal (jei kalorijos.lt skaičiuoklė nemeluoja).

Aš iš pusryčių mesčiau duoną... Pavalgyt nėr ką, o kcal. daug. Už tiek kcal galima pora kiaušinių suvalgyt ar kokių uogų su varške. Jei varškė su lašiša gal agurkas, pomidoras. Tai nors kiekis didesnis gaunas.
Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2016 02 01, 18:26)
Liux , Jurgutele, draugausim ryt. Pusryciams turiu puse pakelio liesos varskes su geriamu jogurtu pasidarysiu ale kokteiliuka, Vakarienei dar pagalvosiu ka. ir jei vejas nenupus ryt, pradesiu "sportuot " su vezimu aplink rajona. Tikslas 10 tukst zinksniu  thumbup.gif  nei begimo takelio nereikes.

Ryte geriau kažką kito valgyk.varškę geriau pasilik nakčiai.ji ilgo veikimo.tai geriau miegosi. Bent jau aš tai varškę vakare valgyčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2016 02 01, 19:20)
Aš iš pusryčių mesčiau duoną... Pavalgyt nėr ką, o kcal. daug. Už tiek kcal galima pora kiaušinių suvalgyt ar kokių uogų su varške. Jei varškė su lašiša gal agurkas, pomidoras. Tai nors kiekis didesnis gaunas.

Ši duona tamsi ir su grūdais, kaip sakant suvalgius tikrai pasijaučia smile.gif Pusryčiai buvo labai sotūs, tik valgiau agurko, vietoje salotų.
Papildyta:
Kas šiandien pasninkauja? Kaip sekasi? Man gana lengvai, nes papusryčiavau sočiai, todėl ganėtinai kantriai sulaukiau vakarienės smile.gif Vandens su arbata išgėriau 2.2 l, bet dar kokią stiklinę tikrai dar išgersiu.
Atsakyti