QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 03, 10:15)
BiteRite.sr sąžiningai visus metus laikeis ? Visada į savaitę po dienas pasninkavai? Kiek pametei per tą laiką?
Jo sąžiningai. Na gal vasarą kai atostogavau, tai viena sav. buvo be pasninko. Bet tada mitau vien žuvimi ir kas rytą po 5 km bėgiojau iki jūros ir atgal. Gryžau numetus 2 kg.
Numečiau 17 kg. Pradėjau sverdama 80 kg Dabar 63 kg sveriu. Esu nepatenkinta savo svoriu dabartiniu, nes prieš visas šventes svėriau 61 kg. 😥 Priaugau labai lengvai: tereikėjo nebe taip intensyviai sportuoti ir atleisti vadžias nepasninko dienom. Reziumavau sau: vien pasninkavimas jokio rezultato neduoda, reikia kardinaliai keisti gyvenimo ir mitybos būdą ir skaičiuoti kalorijas ir ne pasninko dienom. O tai jai tikrai sunku ir vargina. Dažnai norisi viską mesti, nes apninka svarstymai: kam man tai. Esu nebe jauna, vaikai trys, niekas jau nebereaguoja taip audringai į mano kūno pokyčius (turiu omenyje savo vyrą 😠). Bet darau tai dėl savęs, nes tokia jaučiuosi gražesnė ir sveikesnės. Aišku atsirado dar vienas "baubas" - tai nuolatinis sąžinės graužimas.... Kad tik neprisiryt.... Oi apsirijau vėl.... Ech nepasportavau....... ir taip toliau.
Esu laikiusis visokių pasninko variantų. Esu morkas visą dieną valgius, agurkus, gėrus pasukas, varškę visą dieną. Esu normaliai su patiekalais pasninkavus. Svoris krenta vienodai. Jokio skirtumo.
QUOTE(sofi 05 @ 2016 02 03, 10:25)
Taigi taigi taigi, iskrova... bendram rezultate minuso nera, bet savaitgalio pliusas beveik istirpo

ir tai visai tenkina, tuo labiau kad oi koks nuodemingas savaitgalis buvo
Vaikai pas mane mazi tai namie pastoviai yra sureliu, varskyciu, sausainuku ir pan. Ir visa tai man ziauriai akis bado

reik jegu kad susilaikyt.
Jurgutele, vakar savo mazyle iki 1 val nakties negalejau nuguldyt, tai tikrai spejau isalkt, skrandi pradejo traukt, tai naktipieciams sauksta grikiu dar suvalgiau, nes apie tave pagalvojau kad alkana uzmikt negali
BiteRite, mano uosvis jau kelis metus 1karta per savaite pasninkauja, tai nebegali be to gyventi, bet jis tik su vandenuku ta diena gyvena. Galvoju gal ir as ryt su kokiu nors vienu produktu pabandysiu, gal su kefyru
Su vaikais pas mane labai panaši situacija.😈 Pastoviai namai visokių sūrelių pilni. O dar mažąjai (1 metas) kai gaminu nesusilaikau ragauti ir pabaigti to ko ji nesuvalgė. VVienžo. Va taip gyvenu.g
O kuri ten rašė, kad mes (Jurgutėlė berods). Tai patarčiau nesiblaškyti. Niekas per vieną dieną nepasidaro. Dietom ypatingai reikia daug laiko. Pasiskaičiuokite kiek ko valgot nepasninko dienom. Gal čia ir yra visa bėda.