Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

QUOTE(BiteRite @ 2016 02 02, 23:18)
biggrin.gif  Nieko keisto man dažnai taip būna. Viską suverčiu į tai kad ant didelio vaikštau retokai.

O šiaip net keista kad jau tuoj METAI kaip laikausi šitos dieos ir......nepripratau nė velnio sad.gif

BiteRite.sr sąžiningai visus metus laikeis ? Visada į savaitę po dienas pasninkavai? Kiek pametei per tą laiką?
Atsakyti
Taigi taigi taigi, iskrova... bendram rezultate minuso nera, bet savaitgalio pliusas beveik istirpo mirksiukas.gif ir tai visai tenkina, tuo labiau kad oi koks nuodemingas savaitgalis buvo doh.gif

Vaikai pas mane mazi tai namie pastoviai yra sureliu, varskyciu, sausainuku ir pan. Ir visa tai man ziauriai akis bado doh.gif reik jegu kad susilaikyt.

Jurgutele, vakar savo mazyle iki 1 val nakties negalejau nuguldyt, tai tikrai spejau isalkt, skrandi pradejo traukt, tai naktipieciams sauksta grikiu dar suvalgiau, nes apie tave pagalvojau kad alkana uzmikt negali smile.gif

BiteRite, mano uosvis jau kelis metus 1karta per savaite pasninkauja, tai nebegali be to gyventi, bet jis tik su vandenuku ta diena gyvena. Galvoju gal ir as ryt su kokiu nors vienu produktu pabandysiu, gal su kefyru g.gif
Atsakyti
Sofi05, ir man tas pats,bendro minuso nėra verysad.gif šiaip ištvėriau,bet užmigau tokiu pustučiu jautriu skrandžiu,maisto tie 500 kcal labai mažai. Po antro pasninko nusivyliau.dar bandysiu kitą savaitę.bet jei nekris svoris.mesiu šį reikalą. Nepatinka ilgai laukti.ieškosiu kito būdo tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Aisku svoris yra vienas is pagrindiniu dalyku kodel mes laikomes dietos, bet as stengiuos izvelgti daugiau : pvz 1 dienos pasninkas per savaite manau kad atnesa daugiau naudos nei zalos smile.gif . Antras dalykas - stengiuosi bet nesikankinu, nes kancios tikrai atmusa upa. Ir man tie pasninkai tikrai keicia valgymo yprocius, aisku ne iskart ir pastangu reik ideti, bet pvz siandien nepuolu priespieciams suvalgyt 3 surelius ar puse plyteles sokolado, nes nelabai noriu bigsmile.gif ir vandens prisiverciu isgert 2.5L, kaip anksciau budavo 2 puodeliai kavos per diena. Ir visa tai mane dziugina. Beabejo visur buna paslydimu, nori sau panuolaidziauti ar pagaileti, bet... as kol kas dar pasiryzimo pilna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 03, 10:15)
BiteRite.sr sąžiningai visus metus laikeis ? Visada į savaitę po dienas pasninkavai? Kiek pametei per tą laiką?

Jo sąžiningai. Na gal vasarą kai atostogavau, tai viena sav. buvo be pasninko. Bet tada mitau vien žuvimi ir kas rytą po 5 km bėgiojau iki jūros ir atgal. Gryžau numetus 2 kg.
Numečiau 17 kg. Pradėjau sverdama 80 kg Dabar 63 kg sveriu. Esu nepatenkinta savo svoriu dabartiniu, nes prieš visas šventes svėriau 61 kg. 😥 Priaugau labai lengvai: tereikėjo nebe taip intensyviai sportuoti ir atleisti vadžias nepasninko dienom. Reziumavau sau: vien pasninkavimas jokio rezultato neduoda, reikia kardinaliai keisti gyvenimo ir mitybos būdą ir skaičiuoti kalorijas ir ne pasninko dienom. O tai jai tikrai sunku ir vargina. Dažnai norisi viską mesti, nes apninka svarstymai: kam man tai. Esu nebe jauna, vaikai trys, niekas jau nebereaguoja taip audringai į mano kūno pokyčius (turiu omenyje savo vyrą 😠). Bet darau tai dėl savęs, nes tokia jaučiuosi gražesnė ir sveikesnės. Aišku atsirado dar vienas "baubas" - tai nuolatinis sąžinės graužimas.... Kad tik neprisiryt.... Oi apsirijau vėl.... Ech nepasportavau....... ir taip toliau.
Esu laikiusis visokių pasninko variantų. Esu morkas visą dieną valgius, agurkus, gėrus pasukas, varškę visą dieną. Esu normaliai su patiekalais pasninkavus. Svoris krenta vienodai. Jokio skirtumo.
QUOTE(sofi 05 @ 2016 02 03, 10:25)
Taigi taigi taigi, iskrova... bendram rezultate minuso nera, bet savaitgalio pliusas beveik istirpo  mirksiukas.gif ir tai visai tenkina, tuo labiau kad oi koks nuodemingas savaitgalis buvo doh.gif

Vaikai pas mane mazi tai namie pastoviai yra sureliu, varskyciu, sausainuku ir pan. Ir visa tai man ziauriai akis bado  doh.gif reik jegu kad susilaikyt.

Jurgutele, vakar savo mazyle iki 1 val nakties negalejau nuguldyt, tai tikrai spejau isalkt, skrandi pradejo traukt, tai naktipieciams sauksta grikiu dar suvalgiau, nes apie tave pagalvojau kad alkana uzmikt negali smile.gif

BiteRite, mano uosvis jau kelis metus 1karta per savaite pasninkauja, tai nebegali be to gyventi, bet jis tik su vandenuku ta diena gyvena. Galvoju gal ir as ryt su kokiu nors vienu produktu pabandysiu, gal su kefyru  g.gif

Su vaikais pas mane labai panaši situacija.😈 Pastoviai namai visokių sūrelių pilni. O dar mažąjai (1 metas) kai gaminu nesusilaikau ragauti ir pabaigti to ko ji nesuvalgė. VVienžo. Va taip gyvenu.g

O kuri ten rašė, kad mes (Jurgutėlė berods). Tai patarčiau nesiblaškyti. Niekas per vieną dieną nepasidaro. Dietom ypatingai reikia daug laiko. Pasiskaičiuokite kiek ko valgot nepasninko dienom. Gal čia ir yra visa bėda.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 02, 21:01)
priaugai?? blink.gif

Taip.
Aš su tuliku draugauju normaliai. Gal kažkur skysčiai susikaupė. Ryt vėl pasninkausiu - žiūrėsiu kaip čia bus.

Aš pradėjau pernai vasario 5. Kad numesit svorio su šia dieta - nežinau nežinau... Man ji labiau palaikymui esamo. O metimui reik išnaudoti kitas 5 dienas, REGULIARIAI susidėliojant valgymus, derinimus ir kiekius. Ir kai kitoj temoj nuolat vyksta diskusija, kad svoris pradeda krist tik valgant ne mažiau 3000 kcal. nu nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 03 vasario 2016 - 12:07
BiteRite, kiek kantrybes thumbup.gif tu saunuole ir as taip noriu ax.gif
Papildyta:
Libaja, sutinku 100 proc. kad didele dalis priklauso nuo likusiu 5 dienu drinks_cheers.gif . Gali 5 dienas pasninkaut, bet jei per 2 prisirysi visokio s... nenormaliais kiekiais tai nieko nebus schmoll.gif
Atsakyti
Labai gerus pietus apturejau - kepiau mesyte, bet mano vaikai kai supuole mesa kapot, kaip niekad blink.gif , man liko tik mazytis gabaliukas su kalnu darzoviu biggrin.gif nu nieko, galvoju, atsigersiu kavytes ir suvalgysiu sureli apie kuri nuo vakar pietu svajojau ax.gif ir ka, pasirodo is viso maiso sureliu like tik 2 ir ziuri i mane 2mieli veideliai ir klausia - mamyte, galim po sureli desertui doh.gif man desertui liko tik kava lotuliukas.gif
Atsakyti
kitom dienom prisižiūriu būtinai ,iki 1400 kcal,bet nekrenta svoris nuo tiek ,tik kai laikaus 1200kcal,tik tada pakrenta svoris ax.gif užtai galvoju suaktyvinsiu su iškrovom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sofi 05 @ 2016 02 03, 14:43)
Labai gerus pietus apturejau - kepiau mesyte, bet mano vaikai kai supuole mesa kapot, kaip niekad  blink.gif , man liko tik mazytis gabaliukas su kalnu darzoviu  biggrin.gif nu nieko, galvoju, atsigersiu kavytes ir suvalgysiu sureli apie kuri nuo vakar pietu svajojau  ax.gif ir ka, pasirodo is viso maiso sureliu like tik 2 ir ziuri i mane 2mieli veideliai ir klausia - mamyte, galim po sureli desertui  doh.gif man desertui liko tik kava  lotuliukas.gif

džiaukis,kad vaikai suvalgė sūrelius,nieko gero iš jų ,labai daug riebalų,cukraus,jau tada geriau susiplak arba ištrink varškę su jogurtu natūraliu ir uogom,pridėk truputi medaus ar kokosų pieno,man tai skanu 4u.gif
Atsakyti
Pabusiu bjauri ne i tema. Namie pilna sureliu, sausainiu ir pan. Vaikams?! Nereikia vaikams to meslo, nepirkit ir nebus namie. Galima palikt savaitgalini deserta sveikesni . Pagailekite vaiku. Kalbu is patirties. Cukromanu seima susieme. Valio. Tai imanoma 😊 O mazoji dar neragavus jokio meslo. Tik ka as gaminu. Desertas dziovinta slyva.
Man iskrova kaip ir kazkada rasiau del sveikatos. Su dviem pasninkais krito svoris, tai palikau tik 1. Nenoriu mest. Bet pastebejau, kad suvalgius pora l sriubos buvo 0, o po varskes iskrovos - 1,4 😮
Atsakyti
QUOTE(carisimi @ 2016 02 04, 00:00)
Pabusiu bjauri ne i tema. Namie pilna sureliu, sausainiu ir pan. Vaikams?! Nereikia vaikams to meslo, nepirkit ir nebus namie. Galima palikt savaitgalini  deserta sveikesni . Pagailekite vaiku. Kalbu is patirties. Cukromanu seima susieme. Valio. Tai imanoma 😊 O mazoji dar neragavus jokio meslo. Tik ka as gaminu. Desertas dziovinta slyva.
Man iskrova kaip ir kazkada rasiau del sveikatos. Su dviem pasninkais krito svoris, tai palikau tik 1. Nenoriu mest. Bet pastebejau, kad suvalgius pora l sriubos buvo 0, o po varskes iskrovos - 1,4 😮

Labai pritariu del visokiu sureliu vaikams. Nepratinau vaiku prie ju, tai uzkandziauja obuoliu ar bananu. Tikrai tie sureliai ne varske, o cukrus ir blogieji riebalai.
Atsakyti
Labas rytas, kaip smagu kad vel skubu girtis, bendram rezultate -100 thumbup.gif nedaug bet vistiek malonu, tuo labiau kad ne po iskrovos ax.gif

O siandien pasninkaujau, turiu varskes su jogurtu.

Su mazaja vel iki 1 val prasitampiau, nu nenori ji miego , akys stacios, o as luztu. Ir kaip tycia vyrui dar nakti darbai skambinejo tai ir mane isbudino. Esu visai nedamiegojus, nezinau kaip siandien su kantrybe bus g.gif
Atsakyti