Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

QUOTE(sofi 05 @ 2016 02 04, 09:14)
Labas rytas, kaip smagu kad vel skubu girtis, bendram rezultate -100  thumbup.gif nedaug bet vistiek malonu, tuo labiau kad ne po iskrovos  ax.gif

O siandien pasninkaujau, turiu varskes su jogurtu.

Su mazaja vel iki 1 val prasitampiau, nu nenori ji miego , akys stacios, o as luztu. Ir kaip tycia vyrui dar nakti darbai skambinejo tai ir mane isbudino. Esu visai nedamiegojus, nezinau kaip siandien su kantrybe bus g.gif

oho ,kaip greit vėl pasninkauji ,aš planuoju ryt . Tai kas tavo mažylei ,kad taip vėlai miegot eina ,gal neišvargsta per dieną ,arba dieną labai daug miega?
sveikinu su minusiuku thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, aš ir šiandien iškrovauju. Tik gaila, kad niekaip neišsprendžiu problemų su vidurių užkietėjimu (slyvos mirkytos, sėlenos ir pan. išbandyta), todėl ką suvalgau viskas ir lieka su papildomais gramais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 04, 11:52)
oho ,kaip greit vėl pasninkauji ,aš planuoju ryt . Tai kas tavo mažylei ,kad taip vėlai miegot eina ,gal neišvargsta per dieną ,arba dieną labai daug miega?
sveikinu su minusiuku  thumbup.gif

As darau vienos dienos pertrauka, penkt sest ir sekm nesinori pasninkauti, nes nuklydimu gali buti.
Mazajai manau kad dantukai pradeda judet, nors jai tik 3 menesiukai. Kumstukai burnoj jau gera savaite. Dickiui pamenu pirma danti 2 menesius kankinom ko isdygo doh.gif Vakare nelabai jai iseina pamiegot, nes hebra visa namie, triuksmo daug, visad 11paskutinis valgymas ir ate iki ryto, o dabar... vis ant ranku ir nesiot.
Atsakyti
QUOTE(Liuka83 @ 2016 02 04, 13:31)
Sveikos, aš ir šiandien iškrovauju. Tik gaila, kad niekaip neišsprendžiu problemų su vidurių užkietėjimu (slyvos mirkytos, sėlenos ir pan. išbandyta), todėl ką suvalgau viskas ir lieka su papildomais gramais sad.gif

ar nebandei daržovių kiekio padidinti? pabandyk priešpiečiams patroškintų kelias minutes brokolių ir šparaginių pupelių mišinio,galima net iki 400 g ,veikia,ir kai valgai daug ląstelienos turinčio maisto,būtina gerti daug vandens. Man tai labai sutvarkė DAUG daržovių ir vandens šitą reikalą.
Papildyta:
QUOTE(sofi 05 @ 2016 02 04, 14:03)
As darau vienos dienos pertrauka, penkt sest ir sekm nesinori pasninkauti, nes nuklydimu gali buti.
Mazajai manau kad dantukai pradeda judet, nors jai tik 3 menesiukai. Kumstukai burnoj jau gera savaite. Dickiui pamenu pirma danti 2 menesius kankinom ko isdygo  doh.gif Vakare nelabai jai iseina pamiegot, nes hebra visa namie, triuksmo daug, visad 11paskutinis valgymas ir ate iki ryto, o dabar... vis ant ranku ir nesiot.

kaip gaila vaiko ax.gif sėkmės tau pasninkaujant,gal šįsyk daugiau pamesi drinks_cheers.gif su mažu vaiku ,atrodo,ir taip svoris turėtų kristi,juk tiek rūpesčių,mano kai maži vaikai buvo ,tai svoris iki 52 kg nukrisdavo biggrin.gif
Atsakyti
Nu kazkaip nekrenta man su vaikais svoris, po pirmo vaiko tik darbe nusimeciau visus pliusus ir dar daugiau, nes streso daug buvo, po antro vaiko +10 pasilikau, o dabar po trecio gimimo turiu +4 ir dar tie 10 is anksciau... doh.gif nu vienu zo 14 noriu pamest iki 65kg, tai mano geriausias svoris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 04, 15:46)
ar nebandei daržovių kiekio padidinti? pabandyk priešpiečiams patroškintų kelias minutes brokolių ir šparaginių pupelių mišinio,galima net iki 400 g ,veikia,ir kai valgai daug ląstelienos turinčio maisto,būtina gerti daug vandens. Man tai labai sutvarkė DAUG daržovių ir vandens šitą reikalą.

Vandens išgeriu apie 2 litrus, bet daug ląstelienos turinčių daržovių tikrai mažokai, nes dažniau renkuosi salotas, agurkus ir pan. Ačiū už patarimą, reiks bandyti.
Atsakyti
Oi kaip sunkiai pasninkaujasi man.....Bet AŠ STIPRI.
Blyn kuo toliau tuo man sunkiau. Motyvacijos dingus visai. Gal daryti pertrauką......
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2016 02 04, 19:03)
Blyn kuo toliau tuo man sunkiau. Motyvacijos dingus visai. Gal daryti pertrauką......

Jei man nekrenta svoris.tai irgi krenta motyvacija.ir atrodo kam to reikia. Bet jums krenta juk ! Gal tiesiog pakeiskit kažką mityboje.o pasninko atsisakykit!
Papildyta:
QUOTE(sofi 05 @ 2016 02 04, 16:06)
Nu kazkaip nekrenta man su vaikais svoris, po pirmo vaiko tik darbe nusimeciau visus pliusus ir dar daugiau, nes streso daug buvo, po antro vaiko +10 pasilikau, o dabar po trecio gimimo turiu +4 ir dar tie 10 is anksciau... doh.gif  nu vienu zo 14 noriu pamest iki 65kg, tai mano geriausias svoris  thumbup.gif

Pavyks pavyks.juk kažkada ir dabar pradėsi eit į darbą. Plius .jei tavo leliukui tik 3 mėnesiukai.tai kiek mažai laiko dar tepraėjo po gimdymo.dar savaime pakris svoris.
Atsakyti
QUOTE(Liuka83 @ 2016 02 04, 13:31)

Sveikutė, mano kolegė ryte ant tuščio skrandžio suvalgo 2 kivius ir jei pasiteisina. nu aišku ne pastoviai, bet kai užklumpa tokios bėdos. pabandykit būtinai, po poros dienų turėtų pasitaisyti reikalai smile.gif
Atsakyti
Jau savaime nebepakris schmoll.gif trecia kart jau zinau lotuliukas.gif todel ir nebelaukiu stebuklo o imuosi veiksmu.

BiteRite jei pasiekei savo norima svori, tai gal pabandyk nebesilaikyti ir stebet save, as tai taip daryciau mirksiukas.gif jei tik truputi i virsu svoris tuoj imtis veismu.

Truputi nusikaltus jauciuosi, vakarienei suvalgiau gal pusantro kepto kiausinio ir vel raugintu kopustu ( prisiraugiau tai ir valgau su viskuo) ir kazkaip labai soti jauciuos, arba skrandis susitrauke arba perdidele porcija buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2016 02 04, 19:03)

Po svenciu dar nepavyko pasninkas nei vienas. Bandysiu siandien. Svarstykles parode 61.5 doh.gif kovo 3 islekiam atostogaut tai tikslas kaip ir aiskus, bet valios nulis doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nepaisant vakarykstes gan socios vakarienes turiu siandien po iskrovos -0.200 thumbup.gif
Taigi viso per sia savaite -0.300, nedaug, bet dziugu .
Tikekimes savaitgalis daug neprides, nors ir vel nusimato gimtadienis doh.gif maisto gamyba, ragavimas, paskui likuciu dorojimas. Varau siandien DAUG darzoviu uzsipirksiu, gal su jom uzkisiu pilva lotuliukas.gif
Atsakyti