Aš šiandien irgi pasninkauju. Kol kas pakelis varškės su braškėm. Vakare laukia skardinė tuno su... gal salotom?
Ryte nepasisvėriau, pamiršau. Tai pokyčio kažkokio neužfiksuosiu.
QUOTE(libaja @ 2016 02 05, 11:49)
Aš šiandien irgi pasninkauju. Kol kas pakelis varškės su braškėm. Vakare laukia skardinė tuno su... gal salotom?
Aš irgi šian .kol kas plekšnė ir 2 bananai.
BiteRite .sėkmės tau. Aš vakar iškrovavau .tai laiminga šian .po 9 dienų svoris pagaliau pajudėjo -1 kg. Prieš tai berods per 2 pasninkus nieko nenukrito.
Vakar bandžiau, bet kadangi virusas užpuolęs, tai taip silpna pasidarė, pabijojau kad neatsijungčiau ir pavalgiau

Labas rytas, ir as siandien paninkauju
Oi koki riebu pliusa turiu po gimtadienio
Pusrytukams grudeta varske, vakarienei visokiu darzoviu salotu su garuose virta zuvyte del kvapo
RiteBite, smagu kad tu su mumis
Jurgutele, sveikinu su pokyciais
libaja, laikykis, man per gripo savaite beveik 3kg nukrito, bet daugiau taip svorio mest nebenoriu

Pusrytukams grudeta varske, vakarienei visokiu darzoviu salotu su garuose virta zuvyte del kvapo

libaja, laikykis, man per gripo savaite beveik 3kg nukrito, bet daugiau taip svorio mest nebenoriu

Minus 1,6 kg . Po vieno nevalgadienio......Gryš viskas jau šiandien. Va specialiai rytiš ryto pasisversiu. Po normalios dienos. Pamatysiu visą tiesą.
O šiandien blynus reikia valgyti ir riebią karką, o ne pasninkauti. Užsigavėti reikia gi
QUOTE(sofi 05 @ 2016 02 09, 11:17)
Labas rytas, ir as siandien paninkauju

O šiandien blynus reikia valgyti ir riebią karką, o ne pasninkauti. Užsigavėti reikia gi

QUOTE(BiteRite @ 2016 02 09, 14:54)

Aha, tiksliai

sveikos,ar šiandien yra penkišimtaikalorijininkių?

QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 15, 12:48)
Aš

Kol kas gyvenu su 143 kcal. Plius daug vandens.
Ryte buvo benedikto kiaušinis (pasidariau neskaniai nes nedaviriau

Dabar laukiu vakarienės. Nieko neplanuoju. Gal varškė tieiog bus su graikišku jogurtu.
Gryžau užsimetus kilogramų. Dar plius vakar diedas valentinkę su tortai šampanais ir saldainiais....O aišku po tokio derinuko užsimaniau ko nors nesaldaus ir aišku vuvo leningrado agurkinės...Tokios riebios su daug perlinių kruopų Skanios iki negaliu. Ir aišku nepasitenkinau vienu bliūdu. Galiausiai viską užbaigiau, tofifi ir magija sūreliais

Viso sveriu 65. Nuo Naujų metų stabiliai priauginėju ir jau +5. Žinot per kiek laiko aš tiek numečiau? Per pusę metų - bado ir sporto. O va priaugau per du mėnesius, tiesiog paprasto gyvenimo. Su šiek tiek pasportavimu ir pasninko dienom.
Bandau vėl rasti savyje jėgų, nes taip toliau negalima......
Oi. BiteRite.tikrai gaila.tiek darbo įdėta numetimui.kažkaip susiimk. Aš šian pasninkauju.ryte daržovės su virta nugarine .17 val troškintų daržovių lėkštė su išplaktu įmaišytu kiaušiniu. Tikiuosi iki ryt ryto išsilaikyti. Vakarienė tokia nesoti buvo.įtariu naktį 4 val pabusiu kaip laikrodis.