Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

Aš šiandien irgi pasninkauju. Kol kas pakelis varškės su braškėm. Vakare laukia skardinė tuno su... gal salotom?
Ryte nepasisvėriau, pamiršau. Tai pokyčio kažkokio neužfiksuosiu.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2016 02 05, 11:49)
Aš šiandien irgi pasninkauju. Kol kas pakelis varškės su braškėm. Vakare laukia skardinė tuno su... gal salotom?
Ryte nepasisvėriau, pamiršau. Tai pokyčio kažkokio neužfiksuosiu.

Aš irgi šian .kol kas plekšnė ir 2 bananai.
Atsakyti
Šiandien pasninkauju.

Meniu: du indukai rūgpienio po 500 g. Viso 1 kg. tai 501 kcal.
Atsakyti
BiteRite .sėkmės tau. Aš vakar iškrovavau .tai laiminga šian .po 9 dienų svoris pagaliau pajudėjo -1 kg. Prieš tai berods per 2 pasninkus nieko nenukrito.
Atsakyti
Vakar bandžiau, bet kadangi virusas užpuolęs, tai taip silpna pasidarė, pabijojau kad neatsijungčiau ir pavalgiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, ir as siandien paninkauju
Oi koki riebu pliusa turiu po gimtadienio doh.gif
Pusrytukams grudeta varske, vakarienei visokiu darzoviu salotu su garuose virta zuvyte del kvapo mirksiukas.gif

RiteBite, smagu kad tu su mumis 4u.gif

Jurgutele, sveikinu su pokyciais 4u.gif

libaja, laikykis, man per gripo savaite beveik 3kg nukrito, bet daugiau taip svorio mest nebenoriu verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofi 05: 09 vasario 2016 - 10:19
Minus 1,6 kg . Po vieno nevalgadienio......Gryš viskas jau šiandien. Va specialiai rytiš ryto pasisversiu. Po normalios dienos. Pamatysiu visą tiesą.

QUOTE(sofi 05 @ 2016 02 09, 11:17)
Labas rytas, ir as siandien paninkauju
Oi koki riebu pliusa turiu po gimtadienio  doh.gif
Pusrytukams grudeta varske, vakarienei visokiu darzoviu salotu su garuose virta zuvyte del kvapo mirksiukas.gif

RiteBite, smagu kad tu su mumis 4u.gif

Jurgutele, sveikinu su pokyciais 4u.gif

libaja, laikykis, man per gripo savaite beveik 3kg nukrito, bet daugiau taip svorio mest nebenoriu  verysad.gif

O šiandien blynus reikia valgyti ir riebią karką, o ne pasninkauti. Užsigavėti reikia gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2016 02 09, 14:54)
O šiandien blynus reikia valgyti ir riebią karką, o ne pasninkauti. Užsigavėti reikia gi  biggrin.gif

Aha, tiksliai doh.gif o as ir galvoju ko man nesigavo sian su ta iskrova blush-anim-cl.gif2 blynai ir su razinom ir su mesyte ir pyragiukas likes po gimtadienio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofi 05: 09 vasario 2016 - 17:59
O va aš Birštone poilsiauju. Nuo namų, vaikų, vyro, rutinos. Purvo vonios, masažai smile.gif Ta proga pasninką nukėliau kitai savaitei. Nu negi oilsiaudama save kankinsiu smile.gif
Atsakyti
sveikos,ar šiandien yra penkišimtaikalorijininkių? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 15, 12:48)
sveikos,ar šiandien yra penkišimtaikalorijininkių? mirksiukas.gif

bigsmile.gif

Kol kas gyvenu su 143 kcal. Plius daug vandens.
Ryte buvo benedikto kiaušinis (pasidariau neskaniai nes nedaviriau doh.gif ) su salota ir pomidoru. Skurdu ir neskanu. Per pietu suvalgiau vieną kivį.
Dabar laukiu vakarienės. Nieko neplanuoju. Gal varškė tieiog bus su graikišku jogurtu.

Gryžau užsimetus kilogramų. Dar plius vakar diedas valentinkę su tortai šampanais ir saldainiais....O aišku po tokio derinuko užsimaniau ko nors nesaldaus ir aišku vuvo leningrado agurkinės...Tokios riebios su daug perlinių kruopų Skanios iki negaliu. Ir aišku nepasitenkinau vienu bliūdu. Galiausiai viską užbaigiau, tofifi ir magija sūreliais doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Patikėkite..
Viso sveriu 65. Nuo Naujų metų stabiliai priauginėju ir jau +5. Žinot per kiek laiko aš tiek numečiau? Per pusę metų - bado ir sporto. O va priaugau per du mėnesius, tiesiog paprasto gyvenimo. Su šiek tiek pasportavimu ir pasninko dienom.

Bandau vėl rasti savyje jėgų, nes taip toliau negalima......
Atsakyti
Oi. BiteRite.tikrai gaila.tiek darbo įdėta numetimui.kažkaip susiimk. Aš šian pasninkauju.ryte daržovės su virta nugarine .17 val troškintų daržovių lėkštė su išplaktu įmaišytu kiaušiniu. Tikiuosi iki ryt ryto išsilaikyti. Vakarienė tokia nesoti buvo.įtariu naktį 4 val pabusiu kaip laikrodis.
Atsakyti