QUOTE(spygliz @ 2016 02 17, 15:20)
man po pasninko ir dvieju bemiegiu naktu nuo 62,2 svarstykles rodo 61,1. vis sis tas
iki atostogu noreciau nebematyt ant svarstykliu pirmojo skaiciaus 6
Su 175 ugiu 1,75 vis sis tas????????// Tu suvoki ka sneki? Tavo svoris yra normalus! Ar zinai ,,kad minimalus svoris su 1,75 ugiu yra 58=57? Man z mones kai buvau tavo ugio sverdama 62 sake as jau per kuda , sake baik, negrazi jau! Ka darai kitoms su tokiu ugiu verkdama??? aTEINA CIA DAUG VISOKIU MERGINU, PASKUI SERGA ANOREKSIJOM, NES GI NERA TOKIO SVORIO ...
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2016 02 17, 14:21)
Deja, bet mano lyniuote paskutini karta atnaujinta praejusiu metu geguzes pabaigoj turbut, o po to psio nieko nebekeiciau
Siandien svarstykles rode 70,8kg, nors
keturias dienas pusbadziai gyvenu
Einam pirmyn ir nepasiduodam grazuoles!
Nu negalkiu cia pavyzdys visoms? ??? 4 dienos pusbadziu?? ,Mes kur? Viduryje vandenyno?? Baikit / Ateina Cia jaunu. mazai patyrusiu, paaskui prasideda L reabiliatcijos centrai, storos visos,,, nu baisu...
Papildyta:
Ir dar prie visko, kas ten zino kiek ciakas ko skaitys, daug D prisitaikys visoms ,,ko reikia...
Ar jus kada klauset vyro savo, draugo, meiluzio, kiek jis galvoja jus sveritas????
Mano atsakymas paremtas ne vien manim, yra nezino speja ! jusu DZIAUGSMUI I MAZESNE PUSE! Tai del ku nus cia varzotes? :Del saves? Del forumo? Del kazkokiu darugiu? del Vyro, draugo ir pan?Del ko??? Atsakykit i klausima sau... Manau daugelis cia varzosi tik del moteru. tik del ju!!!!!!!! Kad pasidziiuot Zosei, Stasei , va as sukudejau,.. Dieve moterys!Atsipeikekit, vienakart, del ko? Kam? Metat svori