Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

Labas mergaites, ir as siandien pasninkauju. Preita savaite taip ir neisejo, iki pietu prasilaikau ir prasideda edamoji doh.gif nu kazkas baisaus. Pliusa turiu normalu, imuosi i rankas.
Pusryciams pasuku, selenu ir banano kokteilis, pietums obuolys, vakarienei salotos is pekino kopusto (daug) pomidoras, svogunas ir keli gabaliukai vistienos del kvapo. Ilgokai pasivaiksiojau lauke ir vandenuko 2,5 l.
Bet kas laukia ryt, sventiniai pietus su desertu doh.gif svarbiausia neapsiryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 15, 12:48)
sveikos,ar šiandien yra penkišimtaikalorijininkių? mirksiukas.gif

Vakar man buvo. Ziuresiu ka svarstykles parodys.

QUOTE(BiteRite @ 2016 02 15, 17:07)
Aš  bigsmile.gif

Kol kas gyvenu su 143 kcal. Plius daug vandens.
Ryte buvo benedikto kiaušinis (pasidariau neskaniai nes nedaviriau  doh.gif ) su salota ir pomidoru. Skurdu ir neskanu. Per pietu suvalgiau vieną kivį.
Dabar laukiu vakarienės. Nieko neplanuoju. Gal varškė tieiog bus su graikišku jogurtu.

Gryžau užsimetus kilogramų. Dar plius vakar diedas valentinkę su tortai šampanais ir saldainiais....O aišku po tokio derinuko užsimaniau ko nors nesaldaus ir aišku vuvo leningrado agurkinės...Tokios riebios su daug perlinių kruopų Skanios iki negaliu. Ir aišku nepasitenkinau vienu bliūdu. Galiausiai viską užbaigiau, tofifi ir magija sūreliais  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Patikėkite..
Viso sveriu 65. Nuo Naujų metų stabiliai priauginėju ir jau +5. Žinot per kiek laiko aš tiek numečiau? Per pusę metų - bado ir sporto. O va priaugau per du mėnesius, tiesiog paprasto gyvenimo. Su šiek tiek pasportavimu ir pasninko dienom.

Bandau vėl rasti savyje jėgų, nes taip toliau negalima......

Calm down th ne viena... as vel is naujo bandau kaip ir tu biggrin.gif be to uz 2 savaiciu atostogai o as i jokius remus netelpu :/
Atsakyti
Po iskrovos beveik didiji pliusa pameciau, smagu, ryt vel pasninkas, tikiuosi ir bendro minuso nors siek tiek.
Dar mano dienos prasidejo, va ko as pikta ir viska is eiles sluoju is saldytuvo,tokia issiputus kaip erke jauciaus savaitgali doh.gif
Atsakyti
SVEIKOS BRANGIOSIOS!
Gryztu ir as pasiklydele i jusu kompanija smile.gif
Intensyviau bendravau praejusiais metais artejant vasarai tiksliau pavasari, rezultata turejau visai nebloga nuo 72 iki 65, bent jau as juo dziaugiausi, bet iki tikslo dar buvo -5kg, kuriu taip ir nesugebejau nuritinti verysad.gif vasara buvau neraliai laiminga tuo ka pasiekiau ir pradejau sau leisti vis daugiau cool.gif gi vasara, gi visokios atostogos ir pan... na ir gryzau atgal prie savo nelemtu 71kg doh.gif , bet tu nelemtu 72kg ne nenoriu pamatyti, tad gryztu i jusu buri ir tikiuosi iki vasaros nukalti tuo 6kg ir nebesiblaskyti daugiau, o toki gyvenimo buda paversti savo gyvenimo guru thumbup.gif thumbup.gif

Tad Bite rite, nenuleidziam rankyciu!!! Kimbam i nasrus 5:2 ir vasara vel bus thumbup.gif

As siandien svenciu Lietuvos gimtadieni pasninkaudama 4u.gif Visas su svente!

Mano velyvi pusryciai:
2 ant laso alyvuogiu al. kepti kiausiniai + 150g brokoliu + 60g sparaginiu pupeliu ( prieskoniu dedu, nes kutaip negaliu blush2.gif ) ir rytine kavyte su laseliu agavu sirupo.
Pietums turbut bus koteilis is naturaliu sulciu+braskes+spinatai+kivis (reikia paskaiciuoti kas cia gausis, ar ne per daug ax.gif )
Vakarienei: maltos kalakutienos krutineles virtinukai koks 100g su virtais brokoliais, cukinijom, paprikom.
Turbut biski virsysiu, bet nesuku galvos, svarbu sveika ir naudinga. irnesakyk.gif
Atsakyti
Aš vakar tvarkingai atpasninkavau.
O šiandien tvarkingai atšvenčiau su visais šventėms būdingais atributais...
Rezutate - pasninkas šuniui ant uodegos.
Laukiu ketvirtadienio. Pasninko.
O ir rytoj pasižadu neprisiryt. Bandysiu įtilpt 1500 kcal ribą.

O šiaip joooooo. Reikia pagaliau rišt tuos šventimus. Jau per daug ir per dažnai....
Atsakyti
sofi05,na liuks ,kad nukratei ką priaugus ,BiteRite ,jei taip dažnai švęsdama nepriaugi tai thumbup.gif ,nes aš nešvenčiu ,laikausi paprastom dienom paleo mitybos ,o dar 2 dienas pasninkauju ,o bendro minuso turiu tik kokius 400 g.
virginp,tavo liniuotė rodo 64 bigsmile.gif tai nelabai dar daug tau liko numesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 17 vasario 2016 - 10:15
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 17, 11:14)
sofi05,na liuks ,kad nukratei ką priaugus ,BiteRite ,jei taip dažnai švęsdama nepriaugi tai  thumbup.gif ,nes aš nešvenčiu ,laikausi paprastom dienom paleo mitybos ,o dar 2 dienas pasninkauju ,o bendro minuso turiu tik kokius 400 g.
virginp,tavo liniuotė rodo 64  bigsmile.gif tai nelabai dar daug tau liko numesti  lotuliukas.gif

Deja, bet mano lyniuote paskutini karta atnaujinta praejusiu metu geguzes pabaigoj turbut, o po to psio nieko nebekeiciau verysad.gif

Siandien svarstykles rode 70,8kg, nors keturias dienas pusbadziai gyvenu schmoll.gif

Na nieko as galiu, as tikrai juos isjudinsiu ir vasara pasitiksiu ta riba ties kuria pastrigo mano lyniuote lotuliukas.gif

Tiesa siandien ne pasninkas, bet jau susideliojau dienos meniu iki vakaro, tai bus 1000kcal. smile.gif
Ir pritariu berods BiteiRitei, kad ne pasninkom dienom turi taip pat laaabai prisiziureti ka dedi I burna, kitu atveju man si dieta veiki tik kaip esamo svorio palaikymas, bet ne maizinimas.

Tiesa pries tai kai numeciau tuos nelemtus nuo 72 iki 65kg, tai kuri tai laika laikiausi 4:3, o ne 5:2. 4u.gif

Einam pirmyn ir nepasiduodam grazuoles!
Atsakyti
man po pasninko ir dvieju bemiegiu naktu nuo 62,2 svarstykles rodo 61,1. vis sis tas rolleyes.gif
iki atostogu noreciau nebematyt ant svarstykliu pirmojo skaiciaus 6 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2016 02 17, 15:20)
man po pasninko ir dvieju bemiegiu naktu nuo 62,2 svarstykles rodo 61,1. vis sis tas  rolleyes.gif
iki atostogu noreciau nebematyt ant svarstykliu pirmojo skaiciaus 6  lotuliukas.gif

Su 175 ugiu 1,75 vis sis tas????????// Tu suvoki ka sneki? Tavo svoris yra normalus! Ar zinai ,,kad minimalus svoris su 1,75 ugiu yra 58=57? Man z mones kai buvau tavo ugio sverdama 62 sake as jau per kuda , sake baik, negrazi jau! Ka darai kitoms su tokiu ugiu verkdama??? aTEINA CIA DAUG VISOKIU MERGINU, PASKUI SERGA ANOREKSIJOM, NES GI NERA TOKIO SVORIO ...
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2016 02 17, 14:21)
Deja, bet mano lyniuote paskutini karta atnaujinta praejusiu metu geguzes pabaigoj turbut, o po to psio nieko nebekeiciau  verysad.gif

Siandien svarstykles rode 70,8kg, nors keturias dienas pusbadziai gyvenu   schmoll.gif

Einam pirmyn ir nepasiduodam grazuoles!

Nu negalkiu cia pavyzdys visoms? ??? 4 dienos pusbadziu?? ,Mes kur? Viduryje vandenyno?? Baikit / Ateina Cia jaunu. mazai patyrusiu, paaskui prasideda L reabiliatcijos centrai, storos visos,,, nu baisu...
Papildyta:
Ir dar prie visko, kas ten zino kiek ciakas ko skaitys, daug D prisitaikys visoms ,,ko reikia...
Ar jus kada klauset vyro savo, draugo, meiluzio, kiek jis galvoja jus sveritas????
Mano atsakymas paremtas ne vien manim, yra nezino speja ! jusu DZIAUGSMUI I MAZESNE PUSE! Tai del ku nus cia varzotes? :Del saves? Del forumo? Del kazkokiu darugiu? del Vyro, draugo ir pan?Del ko??? Atsakykit i klausima sau... Manau daugelis cia varzosi tik del moteru. tik del ju!!!!!!!! Kad pasidziiuot Zosei, Stasei , va as sukudejau,.. Dieve moterys!Atsipeikekit, vienakart, del ko? Kam? Metat svori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(incomnia @ 2016 02 17, 18:13)
Su  175 ugiu 1,75 vis sis tas????????// Tu suvoki ka sneki? Tavo svoris yra normalus! Ar zinai ,,kad minimalus svoris su 1,75 ugiu yra 58=57? Man z mones kai  buvau tavo ugio sverdama 62 sake as jau per kuda , sake baik, negrazi jau! Ka darai kitoms su  tokiu ugiu verkdama??? aTEINA CIA DAUG VISOKIU MERGINU, PASKUI SERGA ANOREKSIJOM, NES GI NERA TOKIO SVORIO ...
Papildyta:

Nu negalkiu cia pavyzdys visoms? ??? 4 dienos pusbadziu?? ,Mes kur?  Viduryje vandenyno?? Baikit / Ateina Cia jaunu. mazai patyrusiu, paaskui prasideda L reabiliatcijos centrai, storos visos,,, nu baisu...
Papildyta:
Ir dar prie visko, kas ten zino kiek ciakas ko skaitys, daug D prisitaikys  visoms ,,ko reikia...
Ar  jus kada klauset vyro savo, draugo, meiluzio, kiek jis galvoja jus sveritas????
Mano atsakymas paremtas ne vien manim, yra nezino speja ! jusu DZIAUGSMUI I MAZESNE PUSE! Tai del ku nus cia varzotes? :Del saves? Del forumo? Del kazkokiu darugiu? del Vyro, draugo ir pan?Del ko??? Atsakykit i klausima sau... Manau daugelis cia varzosi tik del moteru. tik del ju!!!!!!!! Kad pasidziiuot Zosei, Stasei , va as sukudejau,.. Dieve moterys!Atsipeikekit, vienakart, del  ko? Kam? Metat svori smile.gif

Del Spygliz pritariu, svorio mesti tikrai nebereikia ir taip turetu puikiai atrodyti, jei toks ugis ir svoris.

O del saves ir viso kito posto nieko nesupratau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 17 vasario 2016 - 20:56
[
Papildyta:

[/quote]
nesvarbu... Sito nesveikai isdziuvusio kuno kulto salyje, normalus svoris jau = storas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incomnia: 18 vasario 2016 - 15:59
QUOTE(virginp @ 2016 02 17, 21:56)
Del Spygliz pritariu, svorio mesti tikrai nebereikia ir taip turetu puikiai atrodyti, jei toks ugis ir svoris.

Svoris svoriui nelygu. Plius jau minejau pradzioj, kad turiu bedu su nugara, kadangi sportuot galiu minimaliai skausmas mazeja sveriant 57. Ir tikrai neatrodau perkarusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif calm down panos biggrin.gif siuo metu nesioju 29-30 dydzio dzinsus biggrin.gif tad tikrai nesu skeletas tongue.gif o ugis apie 174 wink.gif

Virginp as negyvenu pusbadziu kaip jus mirksiukas.gif
Imcomnia -jums viskas ok? Is kur tiek pykcio. Sutirstinat cia viska. Susirinko moterytes po gimdymo svorio numest, o jus apie skeletu kulta kalbat. Nzn ar cia bent viena i skeleta panasi biggrin.gif
Beje, kazkaip anksciau smagiau sitoj temoj buvo. Matyt teks trauktis :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 19 vasario 2016 - 08:17