Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

QUOTE(BiteRite @ 2015 11 23, 16:08)
Tai kur dingot visos?
Nebepasninkaujat?

Aš tai šiandien pasninkauju. Meniu - morkos. Kiek pajėgsiu, tiek suvalgysiu. Darau rimtą iškrovą. Nes savaitgalį dariau krem briule, prisivalgiau....Labai man skanu. Plius pietum buvo lazanja. Daug vyno. Vienžo nebesisvėriau net šiandien. Aplamai nebematau prasmės svėraliotis, nes su tokiu ritmu aš nebeplonėju. Laimė kieku vis ten pat  biggrin.gif Einu kepsiu Pavlovą....Nes po krem briule liko kalnas baltymų.

pasninkas man siandien lotuliukas.gif kol kas laikausi smile.gif pusryciai 100 kcal, vakarienei dar nesumasciau ka suvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiandien badauju biggrin.gif Laukiu, nesulaukiu vakarienės, o dar visa valanda liko.
Atsakyti
sveikos smile.gif
jauciuosi kaip praiskaltus mokine, bet pasiteisinimai turbut tik mano pacios grauzaties nuraminimui ...
penktadieni pramiegojau ir nepasisveriau, nors itariu po 3 dienu baliaus nebutu svarstykles nieko grazaus parodziusios ... savaitgali baliaus pratesimas, o dabar komandiruotes ir renginiai, kuriu metu kada yra laiko ir kas yra ta valgai ...turiu vilti - plana papasninkauti ketvirtadieni + biski pasivalyti raugintu kopustu sultimis, nes po kelioniu beda bedele su viduriais tikrai bus ...
Atsakyti
Po vakar iskrovos 59.1 thumbup.gif
Atsakyti
O aš ir vėl pliuse doh.gif Užkniso ties tuo pačiu skaičiumi suktis. Ką keisti? Nebeišmanau.
Atsakyti
Labas,

Man vakar buvo iškrova, puikiai pavyko, šiandien svarstyklės džiugina rolleyes.gif

QUOTE(BiteRite @ 2015 11 27, 10:51)
O aš ir vėl pliuse  doh.gif  Užkniso ties tuo pačiu skaičiumi suktis. Ką keisti? Nebeišmanau.

Gal pamėgink savaitę vesti maisto dienoraštį? mirksiukas.gif Ar nebus taip, kad nemažai kcal susirenka iš vaiko maisto likučių? 4u.gif
Atsakyti
sia savaite pasninkauti nepavyko, visiskas disbalansas mityboje ir apskritai visame kame, tai turiu nemaza pliusa, bet sukaupus valia ir drasa prisiduodu ir bandau nuo pirmadienio gyventi kitaip biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Spygliz - tau medalis

O man su mike pūkuotuku - slėptis po lapais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BiteRite: 28 lapkričio 2015 - 00:24
QUOTE(BiteRite @ 2015 11 28, 01:23)
user posted image

Spygliz - tau medalis

O man su mike pūkuotuku - slėptis po lapais....

Per mazai temoj viena kita palaikem ax.gif
Atsakyti
Spygliz, pavarei šią savaitę thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixxx: 29 lapkričio 2015 - 18:08
Sveikos, pasninkautojos

Kas su manim smile.gif

Aš vėl savaitgalyje skendau nuodėmingame maiste. Nesisvėriau, nes bijau. Bet pasnonkas yra pasninkas - šventa smile.gif

Reik man iki gruodžio 19 svert 59. Va naujas tikslas smile.gif
Atsakyti
siandien as pasninkauju, dienos metu turiu 2 obuolius ir 3 mandarinus. vakarienei bus darzoviu sriuba
praeita savaite buvo chaotiska ir be pasninko, tai sia bandau susitvarkyti vel. atsizvelgiant i darbotvarke ir visas kitas aplinkybes pasninkauti turiu siandien ir ketvirtadieni smile.gif kitom dienom irgi bandysiu tvarkingai maitintis nepasiryjant, o svarbiausia, kad maistas butu kiek imanomai sveikas ir subalansuotas (ne taip, kai isbadejus bile ka suryji begdama)
Atsakyti