Labuka
Šiandien ryte išleidau savo vyrus į darželį ir su mažium iki 11.30 dar miegojom

Kažkaip jaučiu įsitinginiauju ir to neturėjimo, ką veikt

Nu bet kai pačiai reiks ryte važiuot su abiem į daržą, baigsis mano katino dienos.
Kokie orai durni, jau galvoju pavalgys mažius ir eisim į lauką, tai būtinai lyti pradeda.
QUOTE(Telegrama @ 2015 12 20, 14:30)
Sveikos,
Monikut, o uosviai pusdieniui irgi negali istrukt? Toli gyvena ? As ju vietoj neiskenteciau- daryciau viska kadtik anukeli pamatyciau
Apsishopinau beveik viska. Dar tik vyrui kvepalus liko nupirkti, mamai pinigine ir mazdaug viskas aj dar maziui dovanele dickiui supirkau jau.
O siandien gavau isankstine dovana-vyras telefona padovanojo. Tai esu laiminga kaip slyva
Vakare vedu mama i konca-i kucinska jai labai patinka. Tai pasilinksminsim
Ka jus planuojat kaledoms? Kaip sutiksit sventes? Ka vaikams dovanu po egle pirksit/nupirkot?
Monikut kaip mazius? Ramutis? Viskas sklandziai? Vyras atostogauja?
Na pirmagimio tai buvo atlėkę pažiūrėt, bet dabar uošviui sveikata biški pagedus, tai jis sakė nenori važiuot.. Sakė gal po Naujų metų, tai sakau po Naujų mes ir patys atvažiuosim

Kažko tie vyresni žmonės prisibijo tų kūdikių

Mano tėtis irgi sakė ant Velykų tik atvažiuos, tai sako aj gal ir geriau, paaugęs bus, drąsiau į rankas paimt.
Bet kas pardėse daros

Sekmadienį nulėkiau į Akropolį, tai net eismo reguliuotojas buvo

Gerai, kad man greit pavyko ir mašiną pastatyt ir prigriebt, ko reikia. O dovanas tai tik vaikam perkam, suaugę kažkaip nesidovanojam, tai iš vienos pusės nuobodu, iš kitos gerai, kai nereikia galvos sukt, nes niekada neperku bet ko, tai jei reikia dovaną nupirkt kažkam, žiauriai daug laiko sugaištu.
Super dėl telefono
Kaip nemėgstu Kučinsko

Retai, kas man taip užkliūna, nu bet jis toks atstumiantis diedas

Kaip koncas? Patiko mamai?
Mūsų dičkis tai gaus vaikišką benzopjūklą

Vyras iš kažkur partempė, nu ne iš kažkur, iš darbo

Tai nežinau, ką jis su juo darys, alia vaikas prie technikos, tai gal patiks. Dovanotam arkliui į dantis nežiūrima

O per šventes tai namie būsim, mamukas mano Kūčių stalą ruoš, mes gal daugiau Kalėdom kažką paruošim, nu ir atšvęsim šiemet taip ramiai su savo stebukliuku
O mažiukas mūsų tai jo, ramiakas, būna kartais užeina pilvukas, bet kažkaip ramiai, nėra taip, kad nuolat verktų dėl skausmo, dažniausiai tai po nosim kniurzga kažką, kol papirduliuot išeina

Arba vyras ima pilvuku ant savo rankos, iškart nurimsta.
Niekaip negaliu į jį atsižiūrėt
MB atostogauja, tik namie turi padirbėti prie kompo
QUOTE(terteliene @ 2015 12 21, 13:26)
Monikutia, primink savo orkaitėj kepto karpio receptuką - bandysiu kūčioms daryti
Toks ten ir receptas

Supjaustau karpį, pilu sojų padažo (mas skaniau kažkaip vietoj druskos jį naudot šitam patiekalui), įspaudžiu cesnako, kažkokių prieskonių pagal skonį, sudedu į skardą, gausiai apibarstau tarkuotom morkom ir aliejum apšlakstau. Kepu, kol morkos jau matosi, kad iškepusios, gal apie pusvalandį, bijau sumeluot.