QUOTE(terteliene @ 2016 01 12, 12:17)
mažiui pilvelio paūmėjimas vėl... Gal paskutinis pasispardymas?
Susnervinau šiandien... paskambino iš sodros, buvau, pasirodo, pamiršus 6-ias dienas biuletenio, tai man jį išmokėjo, ir tikėjausi, kad dekretą perskaičiuos, nes kažkokia maža išmoka man pasirodė... o pasirodo, jo, perskaičiuotų, obettačiau, aš ir taip lubas jau pasiekusi.
Mes su Vy buvom pas kardiologę vakar, turi dar neužsitraukusią skylutę, bet tikiuosi, kad per metus susitvarkys. Oj, koks ten beprotnamis, mašinų, žmonių, beibių pilna... Bet daktarės ir sesutės tos su užlūžusiom sistemom ir mamytėm, į ausį rėkiančiom, tokios visos malonios ir geros man pasirodė
Tikėkimės, kad paskutinis

Maniškį irgi šiom dienom biški pilvas kankina..
OMG, kokia nesąmonė dėl lubų
Mes žinok irgi dėl tos geltos kai buvom, tai fainos labai gydytojos pasitaikė, tiek ilgai klausinėjo, žiūrinėjo, pasakojo, vakar telefonu irgi vėl iš naujo viską išpasakojo, kartojo, kad čia nieko blogo, nu super

Ir mano abiejų lapiukų (kaip tu gražiai juos pavadinai

) gydytoja išėjo leliuko augint, tai buvom pas kitą tokią, kuri irgi labai faina pasirodė, ilgai mus pralaikė, nors ir antrakarčiai
QUOTE(Telegrama @ 2016 01 12, 12:47)
O tai dazniausiai visi rtys boginsites? kaip darysi su darziuku? ar mama daznai gales pagelbet?
as tai is tingejimo bogintis visiems trims, tingedavau vesti dickiuka i darzeli
Kazkaip nelengva grizt maziui i ritma. jau tiek kantrybes reikia mum rytais. kol prizadinam, tada kol ji priviliojam islipt is lovos, tada koki pusvalandi sedi ant sofos ir neleidzia nei rengti jo nieko.. vis saukia "neeee"". o kai jau reikia iseidinet, jis nori kakavos, nenori rengtis... jau kaip sunku

o mes skubam. tai nezinau net ka daryt... ir taip anksti budinu... ouzmiega jis vakare apie 22 val. nors pradedamruostis puse devyniu. pamiegojes darzelyje jis nenori anksti miegot vakarais.. vel beda

zodziu sunku
O vasari as pati imsiu atostogas. reikia ir man pailset
Nu kažkaip su mama bandysim kartu dalintis šia pareiga, nes jai vienai užkraut nesinori, tai bandysim per pusę

Aš tai labiau tingėčau su abiem būt nei nuvežt dičkį

Juolab, kad jam labai patinka darželis, išūžta man galva apie jo draugelį Adomą
Aš manau, kad tavo pūkiui dabar tas periodas, kuris ateina anksčiau ar vėliau pradėjus kasdien lankyti darželį (na neskaitant tos kalėdų atostogų pertraukos). Maniškiui irgi buvo. Kai grįžau į darbą, po kažkiek laiko prasidėjo tokios nesąmonės. Ilgai krapštydavau iš lovos, o paskui reikėdavo kažkaip įkalbinėt, kad rengtųsi, kad sėstų į mašiną, kad išliptų iš mašinos

Bet praėjo, dabar jau seniai nebuvo ir net po ligos kokios padarius pertrauką nebebūna. Tai praeis ir jums.
Aš supratau, kad tu imsi atostogas, bet rašei, kad vasarį bus vaiko mokyklinės atostogos, tai įdomu, kas per atostogos mokyklos vasario mėnesį
QUOTE(terteliene @ 2016 01 12, 15:04)
Buvom paklampot. Vos gyva, žinokit, po 6 km sniegais. Jau atrodė, kad nebegrįšiu, nusilesiau aš su tuo vežimu, bet subinę reikia numesti
Monikutia, valio, kad gelta pati praeis, ir nebereikės mažuliuko badyti. Einam kada į multibabykino, a? Aš norėjau aną trečiadienį, buvo kaip tik tas Tarp mūsų berniukų, bet tai kad mažas prieš tai tuos du skiepus gavo antro mėnesio, tai kur jau jį ten besitempsi į viešumą...
Joo, žinau, ką reiškia sniegais su vežimu važiuot

Vieną kelionę tokią turėjau su B, kai irgi galvojau, kad negrįšiu, tai po to kažkaip grįžau prie normalių šaligatvių
Į babykino norėčiau, bet gal bent dar po kelių savaitėlių