QUOTE(Monikutia @ 2016 01 20, 14:28)
Kai nereikia B į darželį vest, tai 23h jau visi miegam, o keliames apie 10, tam tarpe mažius du kartus tyliai ramiai pavalgo
Tik dičkis mano kosėja negražiai
Aš tai pagalvoju, kad nors ir nėra lengva tuos leliukus augint, bet tie metai namie vistiek suteikia daugiau laiko sau.. Paskui kai grįžti į darbą, tai tokioj rutinoj užsisuki, kad tikrai kartais pritrūksta laiko elementariems dalykams. Tai kai B nuvežtavom savaitgaliui mamai mes tiesiog žiūrėdavom filmus ir romantiškais dalykais užsiimdavom Nes būdavo tam ir laiko, ir noro, ir jėgų. O kasdienybėj retai, kada tie trys dalykai vienu metu egzistuodavo.. Kad prie vyro priekabiauji, tai normalu, yra už ką Manau reikia ir tau išsikovoti laiko sau, nueiti kokį manikiūrą pasidaryti.
Vau iki 10

!! Megaukites tuo laiku

faina! taip jaukiai isivaizduoju
Pamenu, kad kai mazius buvo naujagimis, miegodavo daug, bet uztat dickiukas busdavosi vis tiek kaip visada. Paskui paaugo abudu, tai dickis ilgiau miega, o mazas anksciau bundasi
Monikut, kaip B kosuliukas?
as sirupo duociau, jei matyciau kad tarsi turi kazka iskoset bet neiseina.. tada veiksminga, o jei labai sausas, tai gal tikrai tik gerklyte dirginasi, kaip terteliukas sake.
Oj kaip tu mane supranti gerai

tik tiek, kad jus turit mociute netoliese, o musu toli.. tai jokiu prosvaisciu
vakar vakare tik su drauge ejom i rimi pasivaiksciodamos - kaip jinai sako "spalvu terapija" uzsiiminet. biski pasishopinau - skaniu mandarinu nusipirkau ir laiminga. nedaug reikejo matyt. is kart sviesiau akyse pasidare
QUOTE(terteliene @ 2016 01 20, 22:36)
Sunki šiandien dienelė buvo, mažiukas toks neramus, ir Ai dėmesio reikalavo, pavargau kažkaip. Ir su vyru norėtųsi ramiai ant sopkės apsikabinus pasėdėti, į tv paspoksoti, ale jis dar Ai migdo. Taip ir užmiegam kiekvienas skirtinguose kambariuose arba atslenkam kaip zombiai po to dar vienas pas kitą, o vyras nulūžta prie tos sofkės tik prisilietęs
O ant motorolerio tai aš ne, nesėdau, ir taip man to motorolerio gaila, kai grįžta vakare, tai kas, kad po darbo pavargęs, bet Ai ant jo iš karto metasi su pasiūlymu būti ugniagesiu, aš Vy į rankas įbruku, arba kokį bulvių skustuką, ir pati dar mielai ant kaklo pasikabinčiau, kad truputį ir mane palepintų nereikliu dėmesiu
Monik, kokį serialą žiūri?
Telegram, paskaičiau tą straipsnį, patiko jis man, pasinaudojau patarimu pasimirkyti kojas karštam vandeny, tuo metu pavarčiau receptų žurnalą, tai tikrai pasikrovė truputį batareika
Tai bet saunuolis Tertelis-tetis, kad grizes dar is paskutiniuju pabuna pazaidzia su vaikais

o isivaizduok griztu uzsiparines po be rysio dienos darbe ir dar sestu prie kompo dirbti, nes nu dega darbai
Kaip puiku del batareikos pakrovimo

saunuole!!!
Del zurnalu... tai kazkaip mane labai uzkabino praeitos savaites Zmoniu zurnalas... Mildazytes pasakojimas apie vyra, jo liga, ju meile... prie kiekvieno sakinio norejosi sustot.. ir dar apie tokia dizainere, kuri augina neigalu berniuka... tokie stiprus straipsniai... ilgai neisejo is galvos...
QUOTE(Kirila @ 2016 01 20, 22:51)
O dabar šią ir kitą varysiu tempu: ankstus rytas- išvežti vaiku į darželį- spėtį į darbą - tada į Vilnių - po visko apie 19/20val namo.. Pažaidi su vaikais, pavalgai, migai ir sėdi mokytis Ir taip iki kokios 1-2val, 6.20 keltis Na bet kelios savaitės ir bus ramu iki rudens
Svarbu tas savaites atlaikytų vaikai nesusirgę
O šiaip smagu kai jau jie prakutę, užaugę. D jau pilnai žaidžia su mumis stalo žaidimus, išmoko UNO Junior, Alias pažaisti, bokšto griovimą Na pilnateisis žaidėjas, tai vakarais tą valandą laisvą kažką visi keturi veikiam
Sveika
ojei tu Turbo-moterie

na bet tas vargelis kazkada tau atsipirks desimteriopai! kaip nors istversi - tu gali!!!
Linkiu, kad butu sveikuciai!!!
Oho, va cia tai lygis

kosmosas kazkoks kai palyginu su saviskiu.
na bet galiu pasidziaugt, kad mano mazius jau daug (palyginus su situacija pries pora menesiu) kalba, bando kalbet, kartoja viska.. kazkaip tas luzis ivyko. Belieka tobuleti.
vakarine knyga pas mus yra vaiku enciklopedija. jokios kitos nepripazista (OMG! as ja jau mintinai zinau

) tai jo megstamiausias skyrelis - apie visata. Pasako planetu pavadinimus - zeme, marsas, saule, menulis, piteris (suprask - Jupiteris). Smagu
Papildyta:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=70160356
dar sitas patiko