Terteliuk, kur tu prapuolus?
QUOTE(Telegrama @ 2016 03 02, 11:40)
labukos,
jatus kiek pripunktavau punktu atsakyt ar sureaguot noredama
1. Ir kaip tavo B? neisisirgo tikiuosi
2. Oj kaip man patinka skaityt tokius sakinius
kokius papirkai batukus
? ir Montvydas! norec ir as. i kauna vaziuosit? mociute liks su vaikiukais? cia tai bent smagumelis!
3. Maziaus galvojau neleist pirmadieni. skambinau tetulei, bet ji pati susirgusi. tai vedziau. ir va einam kazkaip. lyg ir nieko. slogyte baiginejasi. gal prasmukom sikart.
4. Manau gali eiti su vezimuku. tik pasiskambinciau pasiklaust ar butu kaip ten nusileist nes vienoj vietoj laiptukais reikejo nulipti. bet turetu but kazkoks keltuvas mamoms su vezimukais ar neigaliesiems.
5. "jei negraziai elgsies, vel nusivesim i Saukos paroda"
6. Vaikai kaip ir neblogai laikosi.
Vakar buvom atidare ginklu fabrika penktadieni dickiui mokykloj Kaziuko muge tai reikia kazka padaryt pardavimui. tai mano vaikas sugalvojo, kad nori daryti kardus, tada eigoj dar ir skydus darem. Na zodziu smagu. siandien dazysim. dar kokiu skanestu idomesniu pakepsim pardavimui. Tegul smaginasi vaikas. labai laukia tos sventes.
jatus kiek pripunktavau punktu atsakyt ar sureaguot noredama
1. Ir kaip tavo B? neisisirgo tikiuosi

2. Oj kaip man patinka skaityt tokius sakinius

3. Maziaus galvojau neleist pirmadieni. skambinau tetulei, bet ji pati susirgusi. tai vedziau. ir va einam kazkaip. lyg ir nieko. slogyte baiginejasi. gal prasmukom sikart.
4. Manau gali eiti su vezimuku. tik pasiskambinciau pasiklaust ar butu kaip ten nusileist nes vienoj vietoj laiptukais reikejo nulipti. bet turetu but kazkoks keltuvas mamoms su vezimukais ar neigaliesiems.
5. "jei negraziai elgsies, vel nusivesim i Saukos paroda"
6. Vaikai kaip ir neblogai laikosi.
Vakar buvom atidare ginklu fabrika penktadieni dickiui mokykloj Kaziuko muge tai reikia kazka padaryt pardavimui. tai mano vaikas sugalvojo, kad nori daryti kardus, tada eigoj dar ir skydus darem. Na zodziu smagu. siandien dazysim. dar kokiu skanestu idomesniu pakepsim pardavimui. Tegul smaginasi vaikas. labai laukia tos sventes.
1. Įsisirgo žinok

2. Batukai mano tokie

O dėl Montvydo ta eisiu su mama

3. Smagu, kad nesusirgot

4. Nu baigėsi mano parodos dėl sergančio B.. Gaila, bet bus tų parodų

5.

6. Ir kaip sekėsi Kaziuko mugėj prekiaut tavo dičkiui?