Labas, merginos
Sako lietuviai surūgus tauta, tai kad net SM riboja mano šypsenų skaičių.
Praitą savaitę ketvirtadienį ir penktadienį išleidau B į darželį, tai savaitgalį vėl sloga išlindo

Šiandien namie tupim, matysim, kuom čia viskas baigsis. Dar mažius mano po savaitgalio uošvijoj papiktintas kažkoks. Džyzas, prisiminiau, ką reiškia verksniuką augint

O kantrybės visai nėra, kai žmogutis 2,5 mėnesio neitin verkė, tai nesu adaptuota.. Nu bet kaip nors. Man tas artėjantis pavasaris įkvepia be galo daug jėgų ir optimizmo. Nu ir žinoma nauji batai spintoj

Ir bilietai į Montvydo koncertą
Buvo mažius TA 2,5 mėnesių, tai sveria jau 6,2 kg. Ir gydytoja pagyrė, kad motorika labai gerai vystosi, su rankytėm gerai darbuojasi. Nu jis tikrai anksti tas rankytes atrado, žiūrinėja, ima vieną į kitą, tai sako dabar jei nebus problemų ateikit po dviejų mėnesių, kai skiepo reiks, nes vystotės tai puikiai
QUOTE(cherchikas @ 2016 02 25, 10:33)
Ponia auga ne dienom, o valandom, sakiniai vis ilgėja ir turtingėja ir nuotaikos pastaruoju metu geros, ir sveika kol kas darželyje lanko šokius, tai vakarais kartais pademonstruoja ko mokėsi nereali madistė pasidarė (nors ji man jau nuo kokių 1,5 metų diktavo ką rengsis), bet dabar eina į trasą tik pūsti sijonai kurie sukasi, matyt dėl šokių tai gerai, kad aš, neprarasdama vilties jai sijoną užmauti, juos vis nupirkdavau
ai, nereali pavyduolė paliko, kai mane bučiuoja MV, tai ir ji įlenda tarp mūsų, dar gerai, kad manęs neveja katinams pavydi, veja juos lauk nuo mano ar vyro kelių...
Kaip miela svečių sulaukt temutėj ir sužinot apie mažąją šokėjėlę
O dėl pavydo tai reikia brolio/sesės, iškart pripras dėmesiu dalintis
QUOTE(terteliene @ 2016 02 25, 10:58)
Labas,
Monikutia, tu kalta, kad aš nebeparašau - jau kaip užsikrėčiau tuo juoduoju sąrašu Va ką tik pažiūrėjau paskutinę antro sezono seriją, bet gi bėda bėda, yra ir trečio pusė jau
Gal planuojat kur keliauti? Buvo vyras tokį čiki pasiūlymą į Kretą radęs, aš jau užsisvaigau, kaip varysim, tai aišku, kai susisiekėm su agentūra, tai pareiškė, kad "tokių kainų jau seniai nebėra". Laiko tokias kainas, kad žmones ant kabliuko pakabintų. Tai susinervinau ir nebeieškau kelionė dabar... Nu bent kuriam laikui. Dabar užsirezervavau Druskininkuose apartamentus kovo ilgam savaitgaliui, vyras dar pasiims tėvadienį per savo gimtadienį, tai pasiilsėsim truputį, gal ir vyro brolį su drauge arba mano tėvus kartu prikalbinsim, pasiėmiau dviejų miegamųjų apartamentą tokį nemažą. Žodžiu, šiokios tokios atostogytės nusimato vis tiek
Nubudo meškutis, bėgu.
Taip taip, aš kalta dėl blacklisto

Bet pati paklausei, ką žiūriu, o aš negalėjau nepasidalinti tokiu geru aptiktu serialu. Beje, trečio sezono aš dar nežiūrėjau.
Dičkis tavo mažius. Nors aš saviškiui irgi dedu didesnius bodžius nei broliui.. Kažkaip ūgis tai standartinis jo, bet liemuo ilgas. Next'o šliaužtus tai idealiai dėvim, jei iki mėnesio dydis, tai ir dėvim iki mėnesio, jeigu iki trijų mėnesių, tai iki trijų. Va tuoj jau reiks pereit nuo trijų iki šešių mėnesių.
Oj, Kreta

Superinė sala. Bet dėl tų akcijų atrakcijų tai visai nenustebinai, nuolat gi mulkina taip.. Ir visose srityse.. Atsimenu kai buto ieškojom pirkimui, tai internete pilna neegzistuojančių skelbimų buvo, paskambini agentūrai aišku, tipo jau šitas parduotas sorry ir tada įkalbinėdavo vistiek pas juos kreiptis, nes jie ras mums kitą butą.
Planuojam keliaut šiemet

Šiuo metu bandau ieškot, kur. Norėjau į Sardiniją, bet Ryanair'as šiais metais nevykdo tiesioginių skrydžių, tai žiūrinėju Siciliją

Nes tų pigių skrydžių krypčių nėra tiek daug, tai nusprendėm, kad saloj su mažais vaikais vistiek geriausia bastytis išsinuomojus mašiną. Tai kažkaip pakrypo akys į Italijos salas.. Jau dabar įsivaizduoju kaip vėjas man kedens plaukus ant Etnos ugnikalnio
Nu bet judu su Ai ir sportininkai

Ypač tu. Aš tai jungiuos į Telegramos tinginiukių gretas

Vaikštau aišku su vežimu nemažai, bet aš žinai, miestietiškai, šaligtaviais, ramiai. O ta mama-Hitleris

Iškart vaizdai iš filmų, kai rodo vaikus tėvų priespaudoj, kurie pernelyg juos spaudžia ir verčia kažką daryti.
QUOTE(Telegrama @ 2016 02 27, 19:31)
praeita savaitgali nusibrukau i oza. vyrus isleidau i filma, o pati batu sau ieskojau. tai jau kai apsishopinau, turejau laiko, nuejau i knygyna, ten laabai skania kavyte late daro!
o as kazkaip neblogai. Savaitgaliaujam dviese su sloguojanciu mazium namie. va ritinejames ant sopkes ir vargo nematom Taip jam nosis bega visa diena... idomu kaip cia bus... ar spes apsveikt ar reiks tetule kviestis jei nepasveiks iki pirmadienio...
Sia savaite biski pagastroliavau. buvom su bendradarbiais Saukos parodoj toj pagarsejusioj. Visai idomu ir verta pamatyt. ispudinga!
Vakar su draugem "jurgyje ir drakone" pavakarojom, kurias taip seniai buvau macius.
dar kirpykloj pabuvojau. pasigrazinau biskiuka.
Na ir radai batus? Kokių ieškojai? Man reiks kitais metais batų ir palto žieminių naujų, tai reik pradėt taupyt babkes..
Fainiai ta kavytė su knyga nuskambėjo

Tokia miela nuo rūpesčių pabėgusi mama ant knygyno sofkutės su kavyte

Ir manau protingos mintys dėl mamos ir tėčio vaidmens.
Kaip mažius? Išleidai į darželį?
Mačiau aš tą Saukos parodą reklamuojamą per teliką ir kažkaip ji mane užkabino. Norėjau nueit, juk įleistų su vežimu

Mamą dar pasiimčiau.. O ji mokama? Bėda tik, kad savaitė liko, o mano dičkis namie..
Smagi tavo visa savaitė

Reikia būtinai pramogų. Svajoju ir aš apie kirpyklą, bet mano išskustas šonas dar neataugo tiek, kad daryčiau norimą kirpimą. Bet prieš velykas taip norisi pasikeisti ir palengvinti galvą.