Labas mūsų muškietininkų trijulei
Ne nu tie orai jau užkniso.. Lyja lyja, paskui nustoja, saulė išlenda, nu sakau palauksiu, kol pavalgys mažius, ir eisim lauk. Aha, pasvajok mamule, vėl lyti pradeda arba vėjas taip medžius tarp namų siūbuoja, kad nenoriu net pajaust, kaip jis siaučia ten, kur namai nestovi
QUOTE(Telegrama @ 2016 02 01, 13:41)
1. Mantas praeita savaite paejo pora dienu i darzeli uzkimes, tai penktadieni pablogėjo, nakti tempos turėjo. Kosėja, sloga. Bet jau tempos neber. Tai toks guvus. Tik tiek kad kosėja nelabai graziai. Tai negaliu dar vesti i darziuka.
2. Savaitgali namie pratupėjom. Tvarkiausi, valgyt gaminau. Viena filma sugebėjau paziuret. Jau kaip man trūksta to laiko sau su kokiu filmu ir tyla... o taip sunkiai man einasi ji susiorganizuot. Nes mazas dienomis nebemiega. Užmiega su mumis.. o ir namie tiek tebunam kai i darbus išeinam.
Tai taip su pavydu paskaitau, kaip jus ziurit serialus
3. Monikute, pasidalink info del spiralių jei kazka rasi. Man gydyt siule, bet as vis atidėlioju. Biski bijau svetimkūnio organizme, bet gal geriau negu tos tabletes...
4. Kas dar?... aj mano dičkiui nervini tika pripažino... tai susiparinus pastaruoju metu del to... visokios mintys garbanotos galvoj tupi... vien tik savo klaidas matau bendravime su vaiku, problemas... kažkaip be rysio... na bet gal susidelios...
5. terteliukas rode savo dziaugsmus FB. Monikut, kad butum macius, koks mazylis i mama panasus! nerealiai! taip grazu matyt ta copy paste varianta
1. Kaip tavo Mantukas šiandien?
2. Joo, dėl to laiko sau tai puikiai įsivaizduoju

Bet pagalvoju, kažkada, kai vaikai išeis iš namų, nuo to laiko sau bloga bus
3. Man tabletės tai būtų labai blogas apsisaugojimo būdas, nes aš pamirščiau gert

Aišku reiktų kokį priminimą kasdien statytis, bet tyngiu kažkaip tuom užsiimt.. Išvažiuojant kur reiktų visad galvoti, kad nepamirštum paiimt.
4. O ką daryti dėl to tiko reikia? Yra kažkoks gydymas?
5. Žinok mačiau

Terteliuks atsiuntė man foto

Fainuolis pūstažandis

Mes irgi pasirodėm
QUOTE(terteliene @ 2016 02 01, 22:28)
Vyrui jis patinka, bet užmiega jis šalia
Reiškia per mažai patinka

Svetimšalės nemačiau

Aš vengiu serialų, kurie turi tik po vieną sezoną

Nes mane smalsumas žudo

Jetus, bet kiek tų serialų prikurta
QUOTE(terteliene @ 2016 02 03, 09:35)