Vidam, Magnuna manau elektroninį turi
Tigi prabalsuosim gruodį
Siūsk ne daugiau 3
QUOTE(busycat @ 2015 11 08, 22:36)
Žinot noriu kai ką pasakyti. Užsaugojant nuotraukas patalpintas superamose ar bet kokiame kitame tinklapyje kokybė suprastėja. Siųskit tiesiogiai Magnunai. Nes paskui dedant nuotraukas į kalendorių prasta kokybė labai matosi 
O kam gera dabar, originala siust tik kai jau bus nuspresta, kad patenka, o balsavimam tinka ir tokios. Kai jau reiks geros kokybes, tada duos el pasta
QUOTE(busycat @ 2015 11 08, 21:36)
Žinot noriu kai ką pasakyti. Užsaugojant nuotraukas patalpintas superamose ar bet kokiame kitame tinklapyje kokybė suprastėja. Siųskit tiesiogiai Magnunai. Nes paskui dedant nuotraukas į kalendorių prasta kokybė labai matosi 
Tuomet darykim taip: dėkit į temą kad jau dabar galėtume nuotraukomis džiaugtis ir siųskite man į paštą jolita.patricia@gmail.com
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 08, 23:59)
Tuomet darykim taip: dėkit į temą kad jau dabar galėtume nuotraukomis džiaugtis ir siųskite man į paštą jolita.patricia@gmail.com
man irgi bus iš pašto patogiau susirinkti ir susidėti į vieną failą 
As jaaau
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 08, 21:49)
O kam gera dabar, originala siust tik kai jau bus nuspresta, kad patenka, o balsavimam tinka ir tokios. Kai jau reiks geros kokybes, tada duos el pasta 
Žinoma galima ir taip
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 08, 21:49)
Na, man vistiek reikės nuotraukas dėti į SM balsavimams tad reik išsisaugoti PC, taigi galite jau dabar siųsti į paštą
Labas rytas, su kavos puodeliu pas jus atskubu
Zundyte Labai grazus darbeliai ir taip dailiai pasiuta! Darbscias rankeles turit
Geros dienos pradedancioms nauja darbo savaite
Zundyte Labai grazus darbeliai ir taip dailiai pasiuta! Darbscias rankeles turit
Geros dienos pradedancioms nauja darbo savaite
Labas rytas 
Oho kokie čia nauji projektai įgyvendinami
Mes pasuojam, užleidžiam vietą kam nors kitam
Tutės stebėjimo objektai
Ir Zundytės mušeikos
Oho kokie čia nauji projektai įgyvendinami
Mes pasuojam, užleidžiam vietą kam nors kitam
Tutės stebėjimo objektai
Ir Zundytės mušeikos
Labas rytas
Na ir pripliurpėte per savaitgalį
Aš savaitgalį ruoša pas mamaitę užsiiminėjau, nebuvo kada net perskaityt visko žmoniškai
Zundyt, gražūs rankdarbiai
Labai smagi kalendoriaus idėja, prisidėsiu kuo galėsiu
Ačiū už ekskliuzyvines teises Runceliui, reiks dabar gražių nuotraukų kažkaip gaut
Mano cepeliukai gavo po rūsį palakstyti - dabar žviegia narve uždaryti, matyt, reiks paleisti, tegul dūksta
parsivežiau mažas šukutes - pratinsiu šukuotis, nes kailiukas kol kas vatinukas, nepripratinus, kažkas bėdos su užaugusiais turės.
Na, ir dingstu šiandienai - reikia daugybę darbu nuveikti-užraukti. Visoms darbingos dienos
Na ir pripliurpėte per savaitgalį
Aš savaitgalį ruoša pas mamaitę užsiiminėjau, nebuvo kada net perskaityt visko žmoniškai
Zundyt, gražūs rankdarbiai
Labai smagi kalendoriaus idėja, prisidėsiu kuo galėsiu
Mano cepeliukai gavo po rūsį palakstyti - dabar žviegia narve uždaryti, matyt, reiks paleisti, tegul dūksta
Na, ir dingstu šiandienai - reikia daugybę darbu nuveikti-užraukti. Visoms darbingos dienos
patryniau zaisliuka katazole
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 08, 19:12)
Runceliui su Diinka vietos manau vistiek turi būti garantuotos kalendoriuje
laba ryta
atsilikau per savaitgaly, dabar skaitau, kaip tik, bet čia nesusilaikiau nuo komentaro
o Diinka savo soto turės siųsti
einu baigsiu skaityt, tada parašysiu dar ką nors...
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 08, 22:12)
Kruopos fotosesija - ką tik papyškinau, kad paskatinti ir kitas fotografuoti savo kailiniuočius
trečia