QUOTE(Kendde @ 2015 11 03, 16:42)
Labadienis
Aš tai su tokia maža idėja pasiimti globai katinuką, rastą garažuose netoli namų. Bet paniškai bijau, kad Kysiui ko neužneštų, neskiepytas jis pas mane berods 1.5 metų jau. Na bus matyt, jei nieks nieko artimiausiom dienom, reiks imt

Aš tai su tokia maža idėja pasiimti globai katinuką, rastą garažuose netoli namų. Bet paniškai bijau, kad Kysiui ko neužneštų, neskiepytas jis pas mane berods 1.5 metų jau. Na bus matyt, jei nieks nieko artimiausiom dienom, reiks imt

Maro skiepas galioja 3 metus, jis vienintelis 100 procentinis, o nuo rino ir kalicivirozės tiok 40-60 provcentų.... taigi ir skiepas dažniausia neapsaugo. Aš saviškius skiepiju dabar tik kas 3 metai tfu tfu tfu, globotinių šimtai praėjo nei vienas niekuo neužsikrėtė. Pirmiausia užsuk į vetkę lai apžiūri svarbiausia burną (kad kalicivirozės nebūtų) ir dėl grybelio, ir pradžioj kažkiek atskirk
Vėtriuk, pas tave atskiras atvejis , aš tai tikrai nebūčiau nutylėjus, tokių sergančių katinų net nedovanoji o čia parduoda, tu per gera

Vėtriuk o dėl skiepo tai pasakymo neužtenka, būtina skiepų knygelė, kad faktas matytųsi, matomai sergančius paskiepino jei skiepino. Greičiausia Rinotracheitas- liaudiškai kačių gripas. Mano trijulė kur ta dūminė gražuolė ir su rinu visi papuplė, nieko man neužkrėtė, Aišku kadangi akivaizdžiai matėsi kad serga, tai laikiau izoliuotai
Kende bet spręsti tau