Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Kendde @ 2015 11 03, 16:42)
Labadienis  4u.gif

Aš tai su tokia maža idėja pasiimti globai katinuką, rastą garažuose netoli namų. Bet paniškai bijau, kad Kysiui ko neužneštų, neskiepytas jis pas mane berods 1.5 metų jau. Na bus matyt, jei nieks nieko artimiausiom dienom, reiks imt smile.gif

Maro skiepas galioja 3 metus, jis vienintelis 100 procentinis, o nuo rino ir kalicivirozės tiok 40-60 provcentų.... taigi ir skiepas dažniausia neapsaugo. Aš saviškius skiepiju dabar tik kas 3 metai tfu tfu tfu, globotinių šimtai praėjo nei vienas niekuo neužsikrėtė. Pirmiausia užsuk į vetkę lai apžiūri svarbiausia burną (kad kalicivirozės nebūtų) ir dėl grybelio, ir pradžioj kažkiek atskirk
Vėtriuk, pas tave atskiras atvejis , aš tai tikrai nebūčiau nutylėjus, tokių sergančių katinų net nedovanoji o čia parduoda, tu per gera wub.gif pas mane ta veisėja būt pašokinėjus.... Tas katinėlis, kur Kende nužiūrėjo, vizualiai sveikas...o ir gražuolis wub.gif

Vėtriuk o dėl skiepo tai pasakymo neužtenka, būtina skiepų knygelė, kad faktas matytųsi, matomai sergančius paskiepino jei skiepino. Greičiausia Rinotracheitas- liaudiškai kačių gripas. Mano trijulė kur ta dūminė gražuolė ir su rinu visi papuplė, nieko man neužkrėtė, Aišku kadangi akivaizdžiai matėsi kad serga, tai laikiau izoliuotai

Kende bet spręsti tau 4u.gif
Atsakyti
Dėl skiepų, dar jie nepadeda, jei kačiokai nenukirminti buvo (Danutės iš Beglobio patirtis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 lapkričio 2015 - 16:45
QUOTE(diinka @ 2015 11 03, 16:14)
Maro skiepas galioja 3 metus, jis vienintelis 100 procentinis, o nuo rino ir kalicivirozės tiok 40-60 provcentų.... taigi ir skiepas dažniausia neapsaugo. Aš saviškius skiepiju dabar tik kas 3 metai tfu tfu tfu, globotinių šimtai praėjo nei vienas niekuo neužsikrėtė. Pirmiausia užsuk į vetkę lai apžiūri svarbiausia burną (kad kalicivirozės nebūtų) ir dėl grybelio, ir pradžioj kažkiek atskirk
Vėtriuk, pas tave atskiras atvejis , aš tai tikrai nebūčiau nutylėjus, tokių sergančių katinų net nedovanoji o čia parduoda, tu per gera  wub.gif  pas mane ta veisėja būt pašokinėjus.... Tas katinėlis, kur Kende nužiūrėjo, vizualiai sveikas...o ir gražuolis  wub.gif

Vėtriuk o dėl skiepo tai pasakymo neužtenka, būtina skiepų knygelė, kad faktas matytųsi, matomai sergančius paskiepino jei skiepino. Greičiausia Rinotracheitas- liaudiškai kačių gripas. Mano trijulė kur ta dūminė gražuolė ir su rinu visi papuplė, nieko man neužkrėtė, Aišku kadangi akivaizdžiai matėsi kad serga, tai laikiau izoliuotai

Kende bet spręsti tau  4u.gif

Diinka drinks_cheers.gif visa tai jau iš Tavęs ir žinojau, plius man irgi nepanašu, kad jis koki Rino turėtų. O kiek Rimantė už apžiūrą ima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kendde: 03 lapkričio 2015 - 16:49
QUOTE(diinka @ 2015 11 03, 18:14)
Vėtriuk, pas tave atskiras atvejis , aš tai tikrai nebūčiau nutylėjus, tokių sergančių katinų net nedovanoji o čia parduoda, tu per gera  wub.gif  pas mane ta veisėja būt pašokinėjus.... Tas katinėlis, kur Kende nužiūrėjo, vizualiai sveikas...o ir gražuolis  wub.gif

Kende bet spręsti tau  4u.gif

Spresti jai, bet manau i Tavo zodzius labai reikia atsizvelgti. As tokios patirties neturiu. Tai tik emocionaliai pasnekejau. Bet jei rimtai sprendima reikia priimt, tai i musu merginu, turinciu patirti atsizvelgciau ir i veterinaro zodzius.
Siaip, mazam katineliui pasisektu atsidurus pas musu Kende.

Papildyta:
Dar karta aciu visoms visoms uz sveikinimus, ir kvieciu pasivaisinti (deja, tik virtualiai, nes kitaip neiseina)

user posted image

Ir smalizems wub.gif

user posted image
Atsakyti
Vetra nuosirdziausi linkejimai tokio grazaus jubiliejaus proga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Vėtra. sveikinu- su gimtadieniu.. pavėlavau į vaišes. Bet dar spėjau pasveikinti. Būk laiminga, stipri ir smagi..
Atsakyti
ACIU ACIU ACIUUUU wub.gif wub.gif wub.gif

Niekur nepavelavot ne viena! Paciu laiku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pažystama fb pasidalino, gal kam pravers wink.gif

paveiksliukai spalvinimui

o aš ką tik pardaviau vieną iš savo lentų, galėsiu užsisakinėt naują, su savo norimu paveiksliuku smile.gif
Atsakyti
Laba vakareli smile.gif

Aist suneliui už sugrįžimą namolio. 4u.gif

Vėtriukai prisidedu prie tokios gausos sveikinimų ir aš, smagaus vakaro bigsmile.gif .user posted image

Dėl katinukų prieglaudų, matyt ner gyvūno, kuris nesirgęs būtų iš ten...Aš kai paėmiau saviškę irgi teko gydyti akeles, erkutes ausų ir tik tada , kai pilnumoj pasveiko skiepuką darėmes.
Atsakyti
Vėtra - parlėkiau namo ir iškart prie vaišių biggrin.gif dabar dar arbatos pasidarysiu prie torto biggrin.gif
Ainu kokia rūpestinga biggrin.gif rūpinasi kad žaislai pamaitinti būtų thumbup.gif
Aist - puiku kad sūnus jau namuose 4u.gif dabar linkiu, kad gyjimas vis spartėtų ir spartėtų 4u.gif
Kendde - parašyk ką nusprendei ir jeigu paimsi pas save mažylį būtinai mums nuotrauką parodyk 4u.gif
Šponkiuk - su kokiu paveiksliuku naują lentą pirksi? smile.gif
Visai nebijau žiemos ir blogo oro
user posted image
Kaži ar nereik kojinaites išsiskalbit g.gif o gal dar pakankamai baltos g.gif
user posted image
Atsakyti
Kruopciuk, nereikia skalbti ir taip akinamai baltos thumbup.gif

Wild Perl - aciu Sauluti - sveikinimu niekada nebuna perdaug bigsmile.gif flirt.gif (beje, kaip Tave sutrumpintai galima butu vadint, a? Nes lieziuvis pinas ax.gif bigsmile.gif

Aist, kaip sako vyresnieji: namuose ir sienos gydo. O dar Ainu su Cija savo gydymo metodus pritaikys thumbup.gif

Sponkiuk dziaugiuos del lentos...

Ir pritariu Magnunai - Kende, jei nuspresi isigyti kaciu, duok zinot, a...su nuotraukom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 03 lapkričio 2015 - 19:27
QUOTE(Wild Pearl @ 2015 11 03, 18:59)
Dėl katinukų prieglaudų, matyt ner gyvūno, kuris nesirgęs būtų iš ten...Aš kai paėmiau saviškę irgi teko gydyti akeles, erkutes ausų ir tik tada , kai pilnumoj pasveiko skiepuką darėmes.

Nesutinku. Pati savanoriauju ir visada gyvūnai gydomi ir dovanojami pasveik, arba jei yra kažkokių problemų žmonės visada yra informuojami.
Plius mažiukai prieglaudose visada yra imlesni ligoms, nes dar neturi pilnai susiformavusio imuniteto. Todėl mažiukams geriau yra namų globa.
Atsakyti