Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Vetra, su gimtadieniu, buk laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 03, 21:25)
Kruopciuk, nereikia skalbti ir taip akinamai baltos thumbup.gif

Wild Pearl - aciu Sauluti - sveikinimu niekada nebuna perdaug bigsmile.gif  flirt.gif (beje, kaip Tave sutrumpintai galima butu vadint, a? Nes lieziuvis pinas ax.gif  bigsmile.gif

Aist, kaip sako  vyresnieji: namuose ir sienos gydo. O dar Ainu su Cija savo gydymo metodus pritaikys thumbup.gif

Sponkiuk dziaugiuos del lentos...

Ir pritariu Magnunai - Kende, jei nuspresi isigyti kaciu, duok zinot, a...su nuotraukom wub.gif

Papildyta:
Kas cia do uzjuodinimas mano minciu g.gif Kazka turbut netaip paspaudziau g.gif

Renatele - aciukas wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu ir aš Vėtra tave su gimtadieniu(mes beveik vienmetės bigsmile.gif ),būk visada laiminga,sveikatos,stiprybės,ramybės ir sėmės visame kame happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 03 lapkričio 2015 - 19:42
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 03, 19:25)
Kruopciuk, nereikia skalbti ir taip akinamai baltos thumbup.gif

Tiesą teta Vėtra sako - rytoj išsiskalbsim, o šiandien pailsėkim
user posted image
Atsakyti
Šponkiuk, labai geras idetas puslapiukas, pasinaudosim 4u.gif

O vadinti galima WP, bent jau kitose temutese mane taip trumpindavo. mirksiukas.gif

Colomba mano imta mazuliuke buvo,tokia ta situacija pakliuvo, tai todel apie tai uzsiminiau, zinau kad stengiamasi del gyvuneliu is visos sirdies.
Jokiu blogu minciu 4u.gif

Atsakyti
Lenta bus su tokiu paveiksliuku, koki nusiusiu smile.gif atrodo, o paprasta, bet kai pamatai kokiu ismatavimu reikia, nebe taip ir lengva smile.gif imsiu internete rastus "pattern'us" t.y atsikartojancio rasto paveiksliukus, pakoreguosiu spalviskai ir vienoj pusej bus geltonai juoda, lentos dugnas bus juodai geltonas. Derinu spalvas prie turimu batu smile.gif
Stacionariam kompe turiu jau pasidarius plius minus, tai gal ryt parodysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 lapkričio 2015 - 20:07
QUOTE(Wild Pearl @ 2015 11 03, 20:00)
Colomba mano imta mazuliuke buvo,tokia ta situacija pakliuvo, tai todel apie tai uzsiminiau, zinau kad stengiamasi del gyvuneliu is visos sirdies.
Jokiu blogu minciu 4u.gif

Atsiprašau, jei per grubiai nuskambėjau. 4u.gif
Atsakyti
Vėtra,su gražiu Jubiliejumi Tave ,
Gyvenimas tik prasideda,patikėk manimi 4u.gif

user posted image

Ups,vaza savižudė pasitaikė,o taip norėjau gražių gėlių padovanot:)))

Ačiū Rariukui ,kad prisiminė mano pūkuočius,niekur nedingom skaitom viską ,tik paršyt neturiu kada 4u.gif ,aš nežinau kas čia per metai tokie ,kad ramybės visai nėra-visus metus kaip su karšta bulve rankose bėgioju doh.gif doh.gif ,o vakar tai visai buvau išmušta iš vėžių-gavau darbo pasiūlymą-tai nei naktį miegojau ,nei šiandien ramiai dirbau,sujaukta viskas gallvoje,apsispręst turiu per savaitę doh.gif ...net neįsivaizdavau ,kad atidirbus 26 metus vienoje vietoje šitaip sunku apsispręsti-išeiti ar pasilikti....
Gal kuri žinote ,kur galima būtų internete kokio astrologo paklausti,ką žvaigždės kalba,palanku keisti darbą ar ne?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2015 11 03, 21:48)

Gal kuri žinote ,kur galima būtų internete kokio astrologo paklausti,ką žvaigždės kalba,palanku keisti darbą ar ne?

Na-tokiu rimtu klausimu tikrai nesikreipčiau į internetinį astrologą ar pnš... schmoll.gif schmoll.gif 4u.gif Žinau, ką aš daryčiau- nueičiau į bažnytėlę ir tyliai pasimelsčiau. Po to ramiai padėliočiau mintis. pliusus, minusus. Priimčiau sprendimą ir... nueičiau miegoti. jei ramiai miegočiau- sprendimas teisingas. jei- kankintų mintys, negalėčiau užmigti- dar viską gerai pergalvočiau- ir, ko gero pakeisčiau sprendimą. bet- kiekvienas daro pagal save. Esmė- ta pati- sprendimą priimti ( ir atsakomybę už sprendimą) teks pačiam. teisingo pasirinkimo linkiu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 03, 19:25)

Ir pritariu Magnunai - Kende, jei nuspresi isigyti kaciu, duok zinot, a...su nuotraukom wub.gif

Tai ne įsigyti, o tik laikinai pagloboti, kad netektų garažuose trintis wink.gif

Magnunos poilsiniai kačiai wub.gif Grikis gal santūriai susisukęs niekad nemiega? Visad išklotininis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2015 11 03, 22:48)
Ups,vaza savižudė pasitaikė,o taip norėjau gražių gėlių padovanot:)))

lotuliukas.gif Ojojoj...Aciukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 11 03, 21:05)
Na-tokiu rimtu klausimu tikrai nesikreipčiau į internetinį astrologą ar pnš... schmoll.gif  schmoll.gif  4u.gif Žinau, ką aš daryčiau- nueičiau į bažnytėlę ir tyliai pasimelsčiau. Po to ramiai padėliočiau mintis. pliusus, minusus. Priimčiau sprendimą ir... nueičiau miegoti. jei ramiai miegočiau- sprendimas teisingas. jei- kankintų mintys, negalėčiau užmigti- dar viską gerai pergalvočiau- ir, ko gero pakeisčiau sprendimą. bet- kiekvienas daro pagal save. Esmė- ta pati- sprendimą priimti ( ir atsakomybę už sprendimą) teks pačiam. teisingo pasirinkimo linkiu. 4u.gif  4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti