laba diena burejos
gal galetu man kuri ismesti kortas ir pasakyti ar skirsiuosi su vyru?

QUOTE(pole @ 2015 11 11, 07:02)
Amariliau, gyvenimas vakar smoge dideli smugi
gal galte paziurekit,kaip toliau klostysis santykiai 3 menesiu begyje su zmogumi vardu R.?

Čia buvo išdavystė? Santykiai eina į komą. Pradžioje dar gali būti kažkokių aktyvių veiksmų, ne itin pozityvių, bet paskui - kortos rodo, kad nieko nebus. Jo mityse Jusu atzvilgiu yra aiskus supratimas, kad einate skirtingais keliais. Jausmai skurdus ir demagogiski, ju rezervas issekes, bent jau siuo metu. Ketinimuose yra nesaziningas elgesys ir galu gale nutraukimas santykiu visai. Jums patarime nepasiduoti savo vidiniam kosmarui, kuri nesiojates, stiprybes! Ypatinga demesi atkreipkite i savitvarda ir pusiausvyra, i savo intuicija ir pasitikekite Likimu siuo metu. Trecias asmuo isivmaise? Man sita kortos rodo.
oho Amariliai, jusu yzvalgos
neytiketina, kaip zmones moka skaityti is kortu... gal ir man paziureti galetumete?

QUOTE(protegi @ 2015 11 13, 00:47)
Labas vakaras,
Klausimas Amariliai arba Misku Aviete.
Vaiko islaikymui nebeskiriamas finansavimas. Ar tevas nutrauke samoningai, ar tai aplinkybes? P.S. nes jei samoningai nutrauke, tai labai bus ilgas procesas del alimentu (nzn net kurioje salyje gyvena).
Aciu
Klausimas Amariliai arba Misku Aviete.
Vaiko islaikymui nebeskiriamas finansavimas. Ar tevas nutrauke samoningai, ar tai aplinkybes? P.S. nes jei samoningai nutrauke, tai labai bus ilgas procesas del alimentu (nzn net kurioje salyje gyvena).
Aciu

Atkeliu klausima

QUOTE(dangiski migdolai @ 2015 11 18, 18:15)
oho Amariliai, jusu yzvalgos
neytiketina, kaip zmones moka skaityti is kortu... gal ir man paziureti galetumete?

Bus matyt dėl tų įžvalgų, kai Pole parašys atsakymą.
Aš po nedaug dirbu dabar. Kaip sraigė pati tikriausia.
Sveiki, Amariliai
Kreipiuosi su klausimu. Vyras nori ir prašo, kad grįžčiau. Jis turi viziją, aš lyg irgi. Bet visgi galvoju, gal čia daugiau iliuzijos, argi verta brįsti į tą pačią balą antrą kartą. Kokias santykių perpektyvas rodytų kortos - ar verta susieiti, jeigu galite ... ačiū!

QUOTE(Lotta* @ 2015 11 12, 20:18)
Labas vakaras
keliu savo klausimą iš senos temos
"Labas vakaras
norėčiau užduoti klausimą darbine tema. Šiuo metu dirbu įmonėje jau 11 metų, tačiau noriu pakeisti darbą. Gavau pasiūlymą ir lygiagrečiai įsidarbinau kitoje įmonėje pusė etato. Noriu su laiku pereiti 100%. Tačiau nuolat aplanko abejonės, ar teisingai pasirenku, ar man seksis, ar uždirbsiu pinigų ir pan.
Būsiu labai dėkinga už atsakymą."
Aš pati turiu OSHO taro kortas, tik jos labiau saviugdai
Būsiu labai labai dėkinga už atsakymą ir pagalbą

keliu savo klausimą iš senos temos

"Labas vakaras

norėčiau užduoti klausimą darbine tema. Šiuo metu dirbu įmonėje jau 11 metų, tačiau noriu pakeisti darbą. Gavau pasiūlymą ir lygiagrečiai įsidarbinau kitoje įmonėje pusė etato. Noriu su laiku pereiti 100%. Tačiau nuolat aplanko abejonės, ar teisingai pasirenku, ar man seksis, ar uždirbsiu pinigų ir pan.
Būsiu labai dėkinga už atsakymą."
Aš pati turiu OSHO taro kortas, tik jos labiau saviugdai

Būsiu labai labai dėkinga už atsakymą ir pagalbą

Sveiki, keliu klausimeli i virsu. Busiu labai dekinga!
QUOTE(Tilde @ 2015 11 11, 17:54)
Sveikutes
Ateinu su gan keblia situacija, prašau nesmerkite, o laukiu atsakymo
Turiu geriausią draugą, kuris dar vis vedęs, bet su žmona negyvena jau 5 metus, nes ji gyvena su meilužiu. Jis turi dukrytę, kuri su mama gyvena kitame mieste, ji mano draugė. Aš išsiskyrus, turiu sūnų, kuris su draugu sutaria puikiai. Jau senokai su esame geriausi draugai, patikime net intymiausias paslaptis, kai sunku atsiremiame ir padedame vienas kitam. Visą tą laiką neperžengėme intymumo ribų, bet visai neseniai nesusilaikėme, graužiuosi dėl to, bet laiko neatsuksi.
Noriu paprašyti pažiūrėti, kaip klostysis mūsų santykiai
? Ar įmanoma tikėtis rimtų santykių
?
Dėkui

Ateinu su gan keblia situacija, prašau nesmerkite, o laukiu atsakymo

Turiu geriausią draugą, kuris dar vis vedęs, bet su žmona negyvena jau 5 metus, nes ji gyvena su meilužiu. Jis turi dukrytę, kuri su mama gyvena kitame mieste, ji mano draugė. Aš išsiskyrus, turiu sūnų, kuris su draugu sutaria puikiai. Jau senokai su esame geriausi draugai, patikime net intymiausias paslaptis, kai sunku atsiremiame ir padedame vienas kitam. Visą tą laiką neperžengėme intymumo ribų, bet visai neseniai nesusilaikėme, graužiuosi dėl to, bet laiko neatsuksi.
Noriu paprašyti pažiūrėti, kaip klostysis mūsų santykiai

Dėkui

Keliu klausima, santykiai klostosi rimtyn, bet iki kiek?
Gal amariliai atsakys