Įkraunama...
Įkraunama...

Sluoksniuotos tešlos gaminiai

Šiandien išbandžiau šitą tešlą smile.gif Patiko ir man smile.gif Perskaičiau visą temą, bet radau tik keletą bandelių vyniojimo būdų. Gal galite kas nors pamokyti kitų būdų? smile.gif
Ir dar norėjau paklausti, man ta tešla atrodo tokia stora, ar tikrai iškeptų padas jeigu nekočiočiau? g.gif Šiandien biškį pakočiojau ir nelabai iškepė pyrago dugnas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 28, 20:32)
Perskaičiau visą temą, bet radau tik keletą bandelių vyniojimo būdų. Gal galite kas nors pamokyti kitų būdų? smile.gif 


Praeitame puslapyje buvo įdėta keletas nuorodų į rusiškus puslapius su yniojimo pavyzdžiais thumbup.gif
Atsakyti
Tuos jau moku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(women007 @ 2011 07 21, 14:15)
AkvileZ  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kokios geros idejos wub.gif ziuriu rusu forumuose yra laaaaaabai geru ideju 4u.gif aciu 4u.gif

as paprastai, arba trikampiukus arba keturkampiukus kepu su uzlankstytais krastais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 28, 19:32)
Šiandien išbandžiau šitą tešlą smile.gif Patiko ir man smile.gif Perskaičiau visą temą, bet radau tik keletą bandelių vyniojimo būdų. Gal galite kas nors pamokyti kitų būdų? smile.gif 
Ir dar norėjau paklausti, man ta tešla atrodo tokia stora, ar tikrai iškeptų padas jeigu nekočiočiau? g.gif  Šiandien biškį pakočiojau ir nelabai iškepė pyrago dugnas schmoll.gif

niekada teslos nekocioju ir dar nera neiskepe g.gif gal kazkaip orkaite ne taip nustatai arba per mazai kepi.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 09 19, 18:54)
as paprastai, arba trikampiukus arba keturkampiukus kepu su uzlankstytais krastais smile.gif
Papildyta:

niekada teslos nekocioju ir dar nera neiskepe g.gif gal kazkaip orkaite ne taip nustatai arba per mazai kepi.

Aš irgi niekada nekočioju. Kaži ar kočiota susisluoksniuoja. O padas galėjo "neiškepti" likti šlapias ir nesluoksniuotas dėl įdaro, jei jis paleidžia sultis.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2011 07 20, 11:03)
Čia yra pora formų
Viso keturios dalys su formom, likusias  dalis gali peržiūrėti viršuje paspaudus ant dalies pavadinimo. Viską galima pritaikyti sluoksniuotai tešlai.
Labai gera idėja smile.gif
Ir šita (juk įdarą galima ir kitą sugalvot)



Ačiū už pasiūlymus, katik iškepiau smile.gif apvsivalgymas smile.gif kol dar liko - FOTO

(dariau skirtingu idaru ir su cinamonu ir su sokoladu, ir su kokosu smile.gif )

user posted image

Atsakyti
Sveikos, Kaledoms noreciau vel issikepti "Napoleono torta". Esu ji kepusi du kartus, abu kartus gavosi toks sausokas, vyras sako, kad per stori padai, gal galite ka patarti? nelabai kazkaip jie ploninas, gaunasi kazkur 4mm iskepus.. o kita karta pertepime susoko miltai gumuliukais, tai per smulku seteli teko pertrinti.. gal siaip kokiu patarimu turit, kaip iskepti skanu "napoleona" Dekui!
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2011 11 27, 19:14)
Sveikos, Kaledoms noreciau vel issikepti "Napoleono torta".


yra atskira tema siam tortui prie Saldumynu.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 11 27, 20:28)
yra atskira tema siam tortui prie Saldumynu.

doh.gif aciu, nemaciau, einu ieskoti..
Atsakyti
visada saldiklyje turiu sluoksniuotos teslos, tai kai noriu ko nors pakramsnoti issikepu suriu ar saldziu bandeliu ax.gif
Atsakyti
sveikos,

ka daryti kad tesla taip netrupetu? as ka bekepu man viskas sutrupa, ziauriai net valgyti neina, vien trupiniai kazka ne taip darau? g.gif
p.s. naudoju Mantinga teslas
Atsakyti
Nusiprkau Iki parduotuvėje skanių kavos skonio pyragėlių. Atrodo tarsi iš sluoksniuotos tešlos kepti. Gal žinote receptą? Patiko, nes jie tokie ne sausi, persigėrę kavos, karamelės skonio.
Kiek teko kepti iš sluoksniuotos, tai nepatiko man kad gaunasi traškūs, sausi pyragaičiai.
Atsakyti