QUOTE (jolitav @ 2004 07 16, 08:39) |
Mes tai kepam Austriska strudeli( vyniotini su obuoliais). Man tai l.skanu su plakta grietinele ![]() |
Negundyk.. nes kai prisimenu kaip mes jy Austrijos kalnuose
valgem

QUOTE (eglek @ 2004 07 16, 09:35) |
Pyragas su mesa 500 gr Mantingos bemieles sliuoksniuotos teslos (kur 2*250 gr) 500 gr farso 150-200 gr fermentinio surio 1 morka 2 svogunai cesnako 1 saukstas aliejaus prieskoniu Farsa, sutarkuota morka, supjaustytus smulkiai svogunus ir cesnaka kepinam su 1 saukstu aliejaus kol viskas iskeps. Pagardinam prieskoniais. Baigus kepti as dar uzpyliau tirstu besamelio (baltu)padazu, kad mase butu kaip vientisa tirsta kose. Teslos 2 lakstus iskociojam pagal forma, tada viena laksta dedam i forma (as dejau i tortine) taip kad sonai irgi butu iskloti. Ikisau i orkaite keliom min, kad pakiltu. Tada sudedam mesos idara, ant virsaus sutarkuota fermentiny sury ir viska uzklojam antru teslos lakstu. Krastuose graziai abu teslos lakstus uzspaudziam. Aptepam kiausinio plakiniu ir dedam kept i orkaite. As kepiau pakol graziai pagelto-apie 45 min. ,180 laipsniu orkaitej Skanaus |
QUOTE (jolitav @ 2004 07 16, 08:39) |
Mes tai kepam Austriska strudeli( vyniotini su obuoliais). Man tai l.skanu su plakta grietinele ![]() |
O as pirkau pusgamini to austrisko obuoliu pyrago (strudelio).
Skanu, bet kad labai mazai jo

QUOTE (jolitav @ 2004 07 16, 09:39) |
Gal galima receptuka

QUOTE (Danguole55 @ 2004 07 16, 15:18) |
Gal galima receptuka ![]() |
Kazkada tokia tema uzvedziau, jei paieskosi rasi,
nemoku nuorodos idet

QUOTE (eglek @ 2004 07 16, 17:47) |
Kazkada tokia tema uzvedziau, jei paieskosi rasi, nemoku nuorodos idet ![]() |
Aciu

labai megstu sluoksniuotos teslos kepinius,bet nezinau kaip padaryti tesla.Gal kas patars?

Čia kas truputį prityngi ar neturi laiko