Sveikutes, kas noretu prisideti ir man pagelbeti

Sau uzdaviau klausimeli, ka tureciau padaryti pries isvykdama i Lietuva, nes esame su draugu dideliuose apmastymuose, kad norim gryzti kitais metais i Lietuva

Bandau mokintis labiau bendrinius klausimus klausti su Taro, nes kartais ko noriu suzinoti nezinau kaip paklausti, jei ka pakoreguokit ir klausima mano, as labai i detales leidziuosi visad kazka kai mokinuos naujo

iskrito man tiesiog bemaisant kortas trys Temperance, 10 of pentacles ir Justice, tai jas ir pasilikau, ar jau atgrubnage sakau as tokia arba kazka reik demesi atkreipti i jas.
Manyciau pirma korta rodo, kad as turiu ilga plana pasigalvojus ka ir kaip noriu pasiekti, ir kaip to noriu siekti, bet kolkas reikalu visiskai ir neskubinu. Priimu gyvenimo pamokas kurias dabar gaunu ir is ju mokausi. Taip pat manau korta si rodo kad turiu kolkas buti kantri, jog paskui galeciau su viskuo susitvarkyti tinkamai, ir viskas savaime susidelios kaip turi buti. Kad esu dideliuose apmastymuose apie tai koks tas yra gyvenimo tikslas man ir kas man atrodo tinkama ir ko as noriu. Na kaip ir pirma korta kai metu tris tai rodo netolima praeiti kad tokia buvo jog daug galvojau, kazkokiu veiksmu labai nepradejau daryti.
Antra korta rodo, kad kad ir kaip cia man ar mum buvo pagaliau pasieksime ko norejome, kad viskas susidelios geraja linkme ir visas darbas ir vargas kuri idejome atsipirks pagaliau ir turesime kazka stabilaus. Kadangi antroj pozicijoj kaip ir dabartis tai rodo kad tai vyksta dabar, rodo kad man seima yra labai svarbi, galbut netgi ir draugo seima, na taip ir yra. Issispres kazkokios pinigines bedeles siuo metu. Kad turiu siuo metu investuoti i kazka ilgalaikio, uzsibrezti tiksla ir jo siekti, ir galu gale viskas iseis i gera.
Trecia Kadangi susije su teisingumu ir teise pati labai noreciau kad tai rodytu jog atsiras man Teisinis darbas Lietuvoje

Si korta rodo kad viskas issispres taip kaip ir turi buti, kad kiek bus darbo ir pastangu ideta taip viskas ir bus atitinkamai, Bus metas priimti kazkokius sprendimus kad reikes. Kad viska turesiu gerai pasverti, jog priimciau tinkama sprendima.
As va kai mokinuosi daznai darau kad po korta nagrineju viska, tai kai busiu labiau suprantanti gal labiau mokesiu i visuma sujungti viska ka matau

Gal ir mazai kortu issimeciau, jei ka gal jus ismeskit del sio klausimo man arba tiesiog pakomentuokit del sio