Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

Aš iš savo kortų tikslą tik ir galėčiau nusakyti, jog norėjo pasiūlyti kažką netikro, utopiją, galbūt jis tuo ir tiki, bet tai ką jis siūlo netiesa, jis to norėtų imtis su dideliu užsidegimu ir jus įtikinėjo su dideliu entuziazmu. Arba galėtų būti, jog ir pačiai norėjo apdumti akis, bet kažkaip nesitiki, negi galėtų uošvis toks blogas būti. biggrin.gif
Gal dar kas pabandys. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 18 gruodžio 2015 - 15:36
dar truputi palauksiu -bet gal but noreje..but prisijunge anksciau g.gif
Atsakyti
Tada gausit atskleisti kas ten per tikslas, labai smalsu. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As tai neprisijungsiu, greiciausiai skelbiu sventines atostogas kortoms lotuliukas.gif o jei rimtai, kazkokia nervuota ir niekur nespejanti paskutiniu laiku, dar tos sventes ant nosies doh.gif zodziu, manes laukit prisijungiant kitais metais, kai gyvenimo itampa nuslugs ir viskas vel susidelios i lentyneles lotuliukas.gif bet jei kada kils noras, isoksiu cia su kortom smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, kas noretu prisideti ir man pagelbeti smile.gif Sau uzdaviau klausimeli, ka tureciau padaryti pries isvykdama i Lietuva, nes esame su draugu dideliuose apmastymuose, kad norim gryzti kitais metais i Lietuva smile.gif Bandau mokintis labiau bendrinius klausimus klausti su Taro, nes kartais ko noriu suzinoti nezinau kaip paklausti, jei ka pakoreguokit ir klausima mano, as labai i detales leidziuosi visad kazka kai mokinuos naujo smile.gif iskrito man tiesiog bemaisant kortas trys Temperance, 10 of pentacles ir Justice, tai jas ir pasilikau, ar jau atgrubnage sakau as tokia arba kazka reik demesi atkreipti i jas.

Manyciau pirma korta rodo, kad as turiu ilga plana pasigalvojus ka ir kaip noriu pasiekti, ir kaip to noriu siekti, bet kolkas reikalu visiskai ir neskubinu. Priimu gyvenimo pamokas kurias dabar gaunu ir is ju mokausi. Taip pat manau korta si rodo kad turiu kolkas buti kantri, jog paskui galeciau su viskuo susitvarkyti tinkamai, ir viskas savaime susidelios kaip turi buti. Kad esu dideliuose apmastymuose apie tai koks tas yra gyvenimo tikslas man ir kas man atrodo tinkama ir ko as noriu. Na kaip ir pirma korta kai metu tris tai rodo netolima praeiti kad tokia buvo jog daug galvojau, kazkokiu veiksmu labai nepradejau daryti.
Antra korta rodo, kad kad ir kaip cia man ar mum buvo pagaliau pasieksime ko norejome, kad viskas susidelios geraja linkme ir visas darbas ir vargas kuri idejome atsipirks pagaliau ir turesime kazka stabilaus. Kadangi antroj pozicijoj kaip ir dabartis tai rodo kad tai vyksta dabar, rodo kad man seima yra labai svarbi, galbut netgi ir draugo seima, na taip ir yra. Issispres kazkokios pinigines bedeles siuo metu. Kad turiu siuo metu investuoti i kazka ilgalaikio, uzsibrezti tiksla ir jo siekti, ir galu gale viskas iseis i gera.
Trecia Kadangi susije su teisingumu ir teise pati labai noreciau kad tai rodytu jog atsiras man Teisinis darbas Lietuvoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Si korta rodo kad viskas issispres taip kaip ir turi buti, kad kiek bus darbo ir pastangu ideta taip viskas ir bus atitinkamai, Bus metas priimti kazkokius sprendimus kad reikes. Kad viska turesiu gerai pasverti, jog priimciau tinkama sprendima.

As va kai mokinuosi daznai darau kad po korta nagrineju viska, tai kai busiu labiau suprantanti gal labiau mokesiu i visuma sujungti viska ka matau 4u.gif Gal ir mazai kortu issimeciau, jei ka gal jus ismeskit del sio klausimo man arba tiesiog pakomentuokit del sio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(creda @ 2015 12 21, 19:54)
Sveikutes, kas noretu prisideti ir man pagelbeti smile.gif Sau uzdaviau klausimeli, ka tureciau padaryti pries isvykdama i Lietuva, nes esame su draugu dideliuose apmastymuose, kad norim gryzti kitais metais i Lietuva smile.gif Bandau mokintis labiau bendrinius klausimus klausti su Taro, nes kartais ko noriu suzinoti nezinau kaip paklausti, jei ka pakoreguokit ir klausima mano, as labai i detales leidziuosi visad kazka kai mokinuos naujo smile.gif iskrito man tiesiog bemaisant kortas trys Temperance, 10 of pentacles ir Justice, tai jas ir pasilikau, ar jau atgrubnage sakau as tokia arba kazka reik demesi atkreipti i jas.

labas. as asmeniskai neuzskaityciau sios deliones is viso. nes tu neisdeliojai pilnai kortu, o pasiemei iskritusias. i iskritusias kortas reikia atkreipti demesi, bet jeigu iskrenta 1-2 kortos. jeigu 3 ir daugiau-nieko nereiskia. ir iskritusias kortas reikia vel ideti i kalade, maisyti toliau, perkelti ir delioti.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Su artejanciomis graziausiomis Metu Sventemis visas 4u.gif Rizikuoju nesulaukti atsakymo, juk savaime suprantama, KaledinisNaujametinisMaratonas, bet busiu tikrai dekinga, jei kuri nors pasidalinsit savo izvalgomis (man tai svarbu del zmogaus, kuriam isdeliojau kortas)

Situacija yra netipine, santykiuose yra niuansu, del kuriu Moteriai (V) svarbu suzinoti Vyro (M) ketinimus/nusiteikima jos atzvilgiu.

Isdeliojau kortas su klausimu ka Jis jaucia Jai.
Kortos: 8 diskai/Tauriu Riteris Rx/9 taures/disku karaliene/balta korta

Mano nuomone, viskas cia gerai, nes bendraja prasme jausmai grazus, vyruko nusiteikimas rimtas. Disku 8, mano supratimu, gera korta santykams, skaicius 8 kaip ir progreso zenklas, rodo, kad zmogus pasiruoses ideti pastangu, mato santykiuose perspektyva, zodziu, jis tikras savo jausmais Moteriai. Ir tos taures gerai ziurisi - vyras patenkintas savo jausmais, kazkaip is kortos man jauciasi dziugesys. Pentakliu karaliene cia greiciausiai rodo kaip Moteris atrodo to Vyro akimis: racionali, puiki, tokia svajoniu partnere, pasverianti, besivadovaujanti labiau protu negu jausmais, kaip jo siekiamybe. Bet yra, mano akimis, ir kabliukas - butent tas apsivertes tauriu riteris, nes man iskart itarimas, kad jis toks moteru megejas, su lengvabudiskumo prieskoniu. Man atrodo, kortos sako, kad Vyras rimtai nusiteikes Moters atzvilgiu, turi rimtu planu jos atzvilgiu, bet pats is saves yra kazkiek linkes i love affairs...
Aciu visoms uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Kenda, del apversto tauriu riterio nezinau. monetu 8 rodo, kad vyksta darbas jausmu, santykiu atzvilgiu. gali buti, kad jis daug galvoja apie ja. kaip jai patikti, nustebinti-tiesiog is materialios, praktines puses. prijungiant monetu karaliene, galima manyti, kad jis nori ja aprupinti komfortu, demesiu. nori, kad ji su juo jaustusi gerai. o balta korta reiskia, kad ne viskas dar likimo sudeliota del ju santykiu. tiesiog nera dar viskas aisku 100%. kazkokiu labai dideliu jausmu cia nera. viskas eina daugiau is materialios puses.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 12 23, 04:45)
Kenda, del apversto tauriu riterio nezinau. monetu 8 rodo, kad vyksta darbas jausmu, santykiu atzvilgiu. gali buti, kad jis daug galvoja apie ja. kaip jai patikti, nustebinti-tiesiog is materialios, praktines puses. prijungiant monetu karaliene, galima manyti, kad jis nori ja aprupinti komfortu, demesiu. nori, kad ji su juo jaustusi gerai. o balta korta reiskia, kad ne viskas dar likimo sudeliota del ju santykiu. tiesiog nera dar viskas aisku 100%. kazkokiu labai dideliu jausmu cia nera. viskas eina daugiau is materialios puses.

Gabi, aciu 4u.gif
Moteris jauna, netekejusi, vyras gerokai vyresnis, issiskyres, turi du vaikus, kiek zinau, materialiai apsirupines, uzima neblogas pareigas. Tai, kad jis jos siekia ir nori aprupinti komfortu, demesiu - absoliuti tiesa, uztat man idomu to apversto tauriu riterio reiksme. Ar cia jo kaip medziotojo instinktas tureti dar viena trofeju, ar vistik jo ketinimai rimti? Pagal sitas kortas man atrodo, kad vyro poziuris i santykius rimtas, uztikrintas, rimtai jis vertina Moteri, kurios siekia, o ir jausmai tokie brandus, 9 taures man kap gerai islaikytas vynas, ar klystu? Balta korta - tai cia dar vienas niuansas - uzvakar traukiau kortas, tai sitam klausimui pati pirmoji krito balta korta. Vakar vel pabandziau - penkta balta. Tarsi but kazkokia priezastis, del kurios kortos nenoretu visko atvirai pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(*Kenda* @ 2015 12 23, 11:35)
Gabi, aciu  4u.gif
Moteris jauna, netekejusi, vyras gerokai vyresnis, issiskyres, turi du vaikus, kiek zinau, materialiai apsirupines, uzima neblogas pareigas. Tai, kad jis jos siekia ir nori aprupinti komfortu, demesiu - absoliuti tiesa, uztat man idomu to apversto tauriu riterio reiksme. Ar cia jo kaip medziotojo instinktas tureti dar viena trofeju, ar vistik jo ketinimai rimti? Pagal sitas kortas man atrodo, kad vyro poziuris i santykius rimtas, uztikrintas, rimtai jis vertina Moteri, kurios siekia, o ir jausmai tokie brandus, 9 taures man kap gerai islaikytas vynas, ar klystu? Balta korta - tai cia dar vienas niuansas - uzvakar traukiau kortas, tai sitam klausimui pati pirmoji krito balta korta. Vakar vel pabandziau - penkta balta. Tarsi but kazkokia priezastis, del kurios kortos nenoretu visko atvirai pasakyti...

cituoju is biddy tarot: "The Knight of Cups reversed allows his emotions to control his life too much. He may be moody, jealous or emotional to the point of incapacity. He may jump to conclusions before getting all the facts. If this card shows up reversed, either look at yourself and at how you are acting, or realise that the person involved may be acting from his emotions rather than from any form of logic.

The Knight of Cups reversed indicates a situation which was initially incredibly appealing, romantic and exciting but which later turns out to be something very different, and one walks away feeling quite disappointed. It is as though you are wearing the rose-coloured glasses, or going through the honeymoon period, only to come out realising that the situation is quite different to what you thought."

trumpai tariant jis arba yra truputi nusivyles arba padare labai greitas isvadas apie ju santykius. galbut tikejosi kazko daugiau negu yra dabar.
o 9 taures man asocijuojasi su pramogom, malonumais. tartum vyras pavaizduotas kortoje butu susitvarkes namus, pasidenges stala ir lauktu sveciu, nes bus kazkokia svente, vakariene.

na, jeigu jau is pirmo karto krito balta korta, tai nereiktu daugiau to klausimo liesti, nes niekas dar neaisku ir kortos tiesiog nezino atsakymo. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 12 23, 10:21)
cituoju is biddy tarot: "The Knight of Cups reversed allows his emotions to control his life too much. He may be moody, jealous or emotional to the point of incapacity. He may jump to conclusions before getting all the facts. If this card shows up reversed, either look at yourself and at how you are acting, or realise that the person involved may be acting from his emotions rather than from any form of logic.

The Knight of Cups reversed indicates a situation which was initially incredibly appealing, romantic and exciting but which later turns out to be something very different, and one walks away feeling quite disappointed. It is as though you are wearing the rose-coloured glasses, or going through the honeymoon period, only to come out realising that the situation is quite different to what you thought."

trumpai tariant jis arba yra truputi nusivyles arba padare labai greitas isvadas apie ju santykius. galbut tikejosi kazko daugiau negu yra dabar.
o 9 taures man asocijuojasi su pramogom, malonumais. tartum vyras pavaizduotas kortoje butu susitvarkes namus, pasidenges stala ir lauktu sveciu, nes bus kazkokia svente, vakariene.

na, jeigu jau is pirmo karto krito balta korta, tai nereiktu daugiau to klausimo liesti, nes niekas dar neaisku ir kortos tiesiog nezino atsakymo.  4u.gif

Dekui ir vel, GabiVia 4u.gif
Bandau sujungti kortas i viena: vyras daug tikejosi is santykiu, dejo daug pastangu, taciau rezultatas neviskai pateisino jo lukescius, kurie buvo neadekvatus realybei (per daug iliuziju/svajoniu/jausmu) ir jis galimai atsitrauke (faktas). Vistik pagal kortas santykiai turetu atsinaujinti, nes jausmai yra (tauriu 9) ir Moteris, jo akimis, verta jo pastangu (Pentakliu Karaliene), jis ja nori lepinti demesiu, suteikti komforta, padirupinti ja (naturalu, nes vyras brandus, del amziaus skirtumo gal net globejiskas). Toliau niekas dar neaisku arba tiesiog nera reikalo visko zinoti, panasu.

Graziu svenciu, Merginos, ir prasmingu ateinanciu Nauju 2016 metu smile.gif
Atsakyti
Gražių švenčių visoms smile.gif
Atsakyti