Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

QUOTE(Ritandra @ 2015 12 15, 13:23)
ačiū smile.gif mano pazistama pas ji i mokymus eina ir vakar paklause ar gali mano foto nusinesti del problemu kurias ji zino su manim. Aš leidau tik sakau zinok as nelabai tikiu ir jei reiks ten eiti cakras valyti tai geriau man net nesakyk  lotuliukas.gif  tai laukiu siandien informacijos. Del foto nebijojau duoti nes ja tikrai pasitikiu zmogus man i mamas tinkantis bet daug pabendraujam ir tikrai nebijau kad uzburs mane  lotuliukas.gif 

jei idomu pasidalinsiu ka pasakojo (jei galesiu parasyti) gal nustebins mane biggrin.gif

nu papasakok. foto duot tai nelabai gerai. nors pas mane fb tai mano fotkiu pilna (liuto asc, as tiesiog privalau buti ryski ir matoma, is kvailumo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 12 15, 17:29)
nu papasakok. foto duot tai nelabai gerai. nors pas mane fb tai mano fotkiu pilna (liuto asc, as tiesiog privalau buti ryski ir matoma, is kvailumo) biggrin.gif

lotuliukas.gif tai ir as nedaviau. Ryskiai is fb paims smile.gif tik leidima daviau isklausyt jo. Nu savotiskai ji mokos pas ji tai aa mokslo labui tarkim lotuliukas.gif
nu laukiu ir as.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 12 14, 18:28)
Sveikos, jeigu yra norinčių galite išmest kortas praktiniam klausimui jums. Atsakymus, kas be ko, žinau tikslius 4u.gif

1. Į kokią šalį mano vyras vyks pavasarį stažuotei?
2. Kokioje šalyje mano vyras buvo paskutinį kartą?

Į šiuos klausimus kortos tikrai atsako, nes kiekvienas arkanas turi savo šalis smile.gif

Jeigu nieko pries, as noreciau pameginti, bet ryt, nes siandien labai daug reikalu tvarkiau, tai jau nelabai yra noro.
Galit, kas norit pasipraktikuoti mergaites, ka as siandien veikiau, kur buvau wink.gif arba aiskiau butu, kur as buvau/ veikiau ryte ir kur po pietu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 15 gruodžio 2015 - 20:49
Kas nori pasipraktikuoti - kur as siandien ryte vaziavau ir kaip man sekesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 15, 10:30)
Galit, kas norit pasipraktikuoti mergaites, ka as siandien veikiau, kur buvau wink.gif arba aiskiau butu, kur as buvau/ veikiau ryte ir kur po pietu

QUOTE(Irony @ 2015 12 16, 02:57)
Kas nori pasipraktikuoti - kur as siandien ryte vaziavau ir kaip man sekesi? 4u.gif

Sveikos, pabandysiu sivakar padelioti (reik gryzt prie mokslu) tik kur ramu kampa surast namie doh.gif
Atsakyti
Kenda, man atrodo cia mes absoliuti dauguma tokioje situacijoje, kad ostaikom ramia minutele ir deliojam biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 12 14, 18:28)
Sveikos, jeigu yra norinčių galite išmest kortas praktiniam klausimui jums. Atsakymus, kas be ko, žinau tikslius 4u.gif

1. Į kokią šalį mano vyras vyks pavasarį stažuotei?
2. Kokioje šalyje mano vyras buvo paskutinį kartą?

Į šiuos klausimus kortos tikrai atsako, nes kiekvienas arkanas turi savo šalis smile.gif

is tikro kiek beieskojau info neradau kaip suzinoti kokia valstybe po kokiu arkanu. I kokia sali vyks pavasari istraukiau apv lazdu karaliu (jupiteris saulyje, bet pagal tai irgi neradau), o buvo paskutini karta lazdu 5 (saturnas liute). Manyciau, kad jis lankosi kazkokiuose siltuose krastuose, bet taip manau tik delto, kad iskrito lazdos.
Papildyta:
QUOTE(Irony @ 2015 12 16, 12:57)

Ai, man kazkaip labai nesiseka su tuo vietos nusakymu, bet pameginsiu smile.gif
kur buvai tauriu pazas, velnias, kardu6
kaip sekesi tauriu9, kardu riteris, imperatorius;
manau, kad buvai pirkti dovanu, isleidai daug pinigu, teko nemazai papluseti ir pasistengti kol isrinkai, bet buvai patenkinta rezultatu, nors ir pavargusi po visko.
Velnias dar gali buti nuoroda ir i valgymus, persivalgymus ir atitinkamas vietas susijusi su tuo, bet manau si karta, jis reiske islaidavima.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 16, 02:57)

Kur buvo Irony?
6L/2L/DAXVIII/3K/2D

Sporto klubas/Grozio salonas, kazkas, susijes su aktyvia veikla ir moteriskumu, investicijomis i save

Kaip sekesi?
7L apv/2D/8D/QoW/KoP
Sekesi gerai, investicijos atsipirks ;-P

Man dar ka kazkodel norisi tau pripiesti pokalbi del darbo, nes lazdos man labai prie darbo, savirealizacijos, karjeros klausimu krenta, bet menulis prie ko cia tada? O ir antram klausimui kortos labai palankios finansiniams reikalams sukrito g.gif

Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 16, 23:20)
Ai, man kazkaip labai nesiseka su tuo vietos nusakymu, bet pameginsiu  smile.gif
kur buvai tauriu pazas, velnias, kardu6
kaip sekesi tauriu9, kardu riteris, imperatorius;
manau, kad buvai pirkti dovanu, isleidai daug pinigu, teko nemazai papluseti ir pasistengti kol isrinkai, bet buvai patenkinta rezultatu, nors ir pavargusi po visko.
Velnias dar gali buti nuoroda ir i valgymus, persivalgymus ir atitinkamas vietas susijusi su tuo, bet manau si karta, jis reiske islaidavima.

QUOTE(*Kenda* @ 2015 12 17, 02:07)
Kur buvo Irony?
6L/2L/DAXVIII/3K/2D

Sporto klubas/Grozio salonas, kazkas, susijes su aktyvia veikla ir moteriskumu, investicijomis i save

Kaip sekesi?
7L apv/2D/8D/QoW/KoP
Sekesi gerai, investicijos atsipirks ;-P

Man dar ka kazkodel norisi tau pripiesti pokalbi del darbo, nes lazdos man labai prie darbo, savirealizacijos, karjeros klausimu krenta, bet menulis prie ko cia tada? O ir antram klausimui kortos labai palankios finansiniams reikalams sukrito  g.gif

Kenda, nepripiesk, bet priburk man ta, labai apsidziaugciau biggrin.gif

Siaip, merginos - ne, nei dovanas pirkau, nei fifinausi 4u.gif Vaziavau su vaiku i planini vizita pas logopede. Atsikeliau anksciausiai, vaikus prikeliau anksciau, sedom i traukini, vaziuojam ir - skambutis is sekretoriato, kad neatvykti, nes logopede susirgo doh.gif tai pavaziavom su vaiku kartu su vyru iki jo sustojimo, islipom ir sedom i traukini atgal, baisiai pikta buvau. Ai, dar atsispyriau pagundai prasyti kalbeti sekretoriato angliskai ir kalbejau vokiskai su savo pradiniu kalbos lygiu - susikalbejom kazkaip ir supratau, ka sake bigsmile.gif
Kas link finanasu, nu tai man ta tuscia ir nereikalinga kelione aisku kazkiek islaidu kainavo. Po to su merga dar nuejom i parde, bet pirkom siaip maisto kasdienai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip fainai, kad cia pradejot praktikuotis, labai idomu, tik nedinkit visos vel i pogrindi, as dar visko neperskaiciau-cia labai nemazai prirasyta

Gal kuri norit pasipraktikuot, sakyciau, labai idomus klausimas, toks neeilinis, na, jei butu noro rasau

kas pas mane siandien buvo atvykes ir koks tikslas
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 12 17, 17:07)
Sveikos, kaip fainai, kad cia pradejot praktikuotis, labai idomu, tik nedinkit visos vel i pogrindi, as dar visko neperskaiciau-cia labai nemazai prirasyta

Gal kuri norit pasipraktikuot, sakyciau, labai idomus klausimas, toks neeilinis, na, jei butu noro rasau
kas pas mane siandien buvo atvykes ir koks tikslas

Kas buvo atvykęs ? II Taurės (apv), IX Taurės, Kardų karalius (apv)
Kokiu tikslu ? Lazdų tūzas, VII Taurės (apv), V Lazdos (apv)

Pagal kortas sakyčiau jog tai vyriškis, su kuriuo sieja ar kažkada siejo emociniai ryšiai. Žmogus pilnai patenkintas savimi ir nusiteikęs ryžtingai. Jei konkrečiai įvardinti tai gal kokia ex meilė, uošvis ar koks geras bičiulis, kažkas panašaus.
Atvykimo tisklas buvo įtikinti jog viskas nėra taip, kaip įsisvaizduojat, gal norėjo pradėti viską iš pradžių, įtikinėjo jog dabar tai jau tikrai viskas bus kitaip. Ketinimai nenuoširdūs, bet noras įtikinti didžiulis.

Kadangi apskritai neįsivaizduoju nei kokio jūs amžiaus, nei ar ištekėjusi ir pan, tai nežinau ar į t pusę einu. Lauksiu komentaro. 4u.gif
Atsakyti
Singerita, super thumbup.gif

teisingai, tada truputį padėsiu, nes trūksta duomenų kaip kad sakot

buvo uošvis, tada gal ketinimus pakoreguot norit?

pirma klausimo dalis jau atsakyta, gal prie antros dalies kas nors nori prisijungt?

koks vizito tikslas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 18 gruodžio 2015 - 15:26