QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 16, 23:20)
Ai, man kazkaip labai nesiseka su tuo vietos nusakymu, bet pameginsiu
kur buvai tauriu pazas, velnias, kardu6
kaip sekesi tauriu9, kardu riteris, imperatorius;
manau, kad buvai pirkti dovanu, isleidai daug pinigu, teko nemazai papluseti ir pasistengti kol isrinkai, bet buvai patenkinta rezultatu, nors ir pavargusi po visko.
Velnias dar gali buti nuoroda ir i valgymus, persivalgymus ir atitinkamas vietas susijusi su tuo, bet manau si karta, jis reiske islaidavima.
QUOTE(*Kenda* @ 2015 12 17, 02:07)
Kur buvo Irony?
6L/2L/DAXVIII/3K/2D
Sporto klubas/Grozio salonas, kazkas, susijes su aktyvia veikla ir moteriskumu, investicijomis i save
Kaip sekesi?
7L apv/2D/8D/QoW/KoP
Sekesi gerai, investicijos atsipirks ;-P
Man dar ka kazkodel norisi tau
pripiesti pokalbi del darbo, nes lazdos man labai prie darbo, savirealizacijos, karjeros klausimu krenta, bet menulis prie ko cia tada? O ir antram klausimui kortos labai palankios finansiniams reikalams sukrito
Kenda, nepripiesk, bet priburk man ta, labai apsidziaugciau
Siaip, merginos - ne, nei dovanas pirkau, nei fifinausi

Vaziavau su vaiku i planini vizita pas logopede. Atsikeliau anksciausiai, vaikus prikeliau anksciau, sedom i traukini, vaziuojam ir - skambutis is sekretoriato, kad neatvykti, nes logopede susirgo

tai pavaziavom su vaiku kartu su vyru iki jo sustojimo, islipom ir sedom i traukini atgal, baisiai pikta buvau. Ai, dar atsispyriau pagundai prasyti kalbeti sekretoriato angliskai ir kalbejau vokiskai su savo pradiniu kalbos lygiu - susikalbejom kazkaip ir supratau, ka sake
Kas link finanasu, nu tai man ta tuscia ir nereikalinga kelione aisku kazkiek islaidu kainavo. Po to su merga dar nuejom i parde, bet pirkom siaip maisto kasdienai
"At the end of the road you will find me" - said a man and I haven't seen him since. It's gonna be hell of a road I guess