Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 14, 16:37)
5. Ka korta galetu reiksti meiles / jausmu klausimu
kvailio korta simbolizuoja poreikiu buti savimi, taciau jis neprisiima atsokomybes ir nepasirenges rimtiems isipareigojimams.

Is asmenines patirties, si korta yra kritusi ant santykiu statuso, kai vyras buvo susizadejes, tai isipareigojimai jau kaip ir priimti g.gif Tiesa, kai kas apie zmona buvo nezinoma, del ko veliau visa santuoka tapo vienu dideliu krachu doh.gif bet tuo metu i viska tikrai buvo ziurima labai rimtai
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 14, 16:15)
Is asmenines patirties, si korta yra kritusi ant santykiu statuso, kai vyras buvo susizadejes, tai isipareigojimai jau kaip ir priimti g.gif Tiesa, kai kas apie zmona buvo nezinoma, del ko veliau visa santuoka tapo vienu dideliu krachu doh.gif bet tuo metu i viska tikrai buvo ziurima labai rimtai

na taip, visaip masciau, bet tavo situacijos nepritemsi niekaip prie sio aprasymo, cia gal labiau tinka, kai krenta pacioje draugystes pradzioje, kuomet zmones susipazista ir nezino kas ju laukia, pati draugystes pradzia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 14 gruodžio 2015 - 17:17
Irony, wow, cia tai interpretacija! 4u.gif kadangi viskas jau kaip ir aptarta, tai as trumpai pridesiu nuo saves.

simbolika Suniukas jam prie koju simbolizuoja draugyste. juk suo visada buvo zmogaus draugas. beje Kvailys taro kortose dazniausiai vaizduojamas su kokiu nors gyvunu. ir tas gyvunas visada griebia jam uz koju tarsi perspedamas, kad "atsargiai-pavojus!". nes Kvailys uzsisvajojes keliauja su krepseliu ant peciu ir nemato, kad apacioje tarpeklis ir jeigu zengs dar viena neapgalvota zingsni, tai kaip mat prapuls. ir suo, kasdamas jam i koja, ji nori tarsi sulaikyti, nuo to neapgalvoto poelgio. Todel si korta simbolizuoja beprotiskus poelgius, nėrimą stacia galva i situacija, negalvojant apie pasekmes. Rizika, viska pastatant ant kortos. Taip pat naujoves, naujus horizontus, keliones. gali buti kelione pesciomis, pvz.: zygis pesciomis, pasivaiksciojimas.
apskritai Taro kortose Kvailys labai evoliucionavo. paciose pirmosiose kortose jis buvo vaizduojamas kaip driskius, elgeta. o dabar piesiamas apsirenges graziais drabuziais, su krepseliu ant peciu.

zmogaus charakteris . Kvailio korta man simbolizuoja vaika arba paaugli. tai gali buti ir vyras, bet labai jaunatviskas arba tiesiog nesubrendelis, nesusitupejes. Toks "vejo pamusalas", nepastovus, nerimtas, nelinkes kam nors isipareigoti, nesilaikantis taisykliu. Bet jis nepiktybinis. kaip tik atviros sirdies ir nekaltybes isikunijimas, nei muses nenuskriaustu. tik zaidimai galvoje.

Darbo klausimais dazniausiai reiskia atostogas, naujas pareigas, nauja darboviete, praktikanta, neseniai pradejusi dirbti darbuotoja, nauja imone, mazai patirties turinti darbuotoja.

Piniginiuose reikaluose reiskia nauja pajamu saltini, netiketas islaidas, nerupestinguma finansineje srityje.

Meiles srityje man pasireiskia kaip laikini arba trumpalaikiai santykiai. dazniausiai kai vyrukas tiesiog zaidzia su mergina, rimtai neziuri i santykius, nenori isipareigoti, toks "pasitampymas", gerai praleistas laikas, avantiura, pramogos. Bet jis nieku gyvu nemeluoja-tiesiog linksminasi.

Patarimas . Si korta pataria rizikuoti, bandyti, ismeginti ka nors nauja, optimistiskai ziureti i situacija, rimtai negalvoti apie esama situacija, keliauti, judeti i prieki.

Perspejimas - ziureti kur statai koja, nes gali paslysti ir visi planai zlugs. Nedaryti neapgalvotu sprendimu, elgtis atsargiai, viska apgalvojant.

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Pirma korta ir 'Durer' Taro kalades, antra is 'Love tarot', trecia - 'Deviant Moon'.
Atsakyti
Sveikos, jeigu yra norinčių galite išmest kortas praktiniam klausimui jums. Atsakymus, kas be ko, žinau tikslius 4u.gif

1. Į kokią šalį mano vyras vyks pavasarį stažuotei?
2. Kokioje šalyje mano vyras buvo paskutinį kartą?

Į šiuos klausimus kortos tikrai atsako, nes kiekvienas arkanas turi savo šalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 12 14, 19:28)
Sveikos, jeigu yra norinčių galite išmest kortas praktiniam klausimui jums. Atsakymus, kas be ko, žinau tikslius 4u.gif

1. Į kokią šalį mano vyras vyks pavasarį stažuotei?
2. Kokioje šalyje mano vyras buvo paskutinį kartą?

Į šiuos klausimus kortos tikrai atsako, nes kiekvienas arkanas turi savo šalis smile.gif

Tiesa sakant neturiu jokio suvokimo apie salis, kurias atitinka tam tikra korta, bet vistiek susigundziua pabandyti smile.gif

1. apv 2 lazdos, astrologiskai korta atitinka Marsa Avine. Avino salis radau tokias: Palestine, England, Germany, Poland, Syria, Israel, Lithuania, Senegal, Sierra Leone, Zimbabwe

2. apv 8 kardai, Jupiteris Dvyniuose, Dvyniu salys: Iceland, Sardinia, Morocco, Tunisia, Belgium, Wales, Ecuador, Eritrea, Guyana, Kuwait, Norway, Montenegro, Sweden, Tonga
is kitos puses, Jupiteris valdo Sauli, tad Sauli salys butu sios: Australia, Chile, Hungary, Saudi Arabia, Singapore, South Africa, Spain

Ir cia as sakau stop, nes daugiau neisivaizduoju kaip galima kazka isspausti smile.gif Avieta, gal pasidalinsi, kaip galima sali is kortos isskaityti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 14, 18:17)
na taip, visaip masciau, bet tavo situacijos nepritemsi niekaip prie sio aprasymo, cia gal labiau tinka, kai krenta pacioje draugystes pradzioje, kuomet zmones susipazista ir nezino kas ju laukia, pati draugystes pradzia

Nelabai jie vienas kita ir pazinojo (nesigilinkit per daug, vistiek nesuprasit, bet tai siaip normalu toj situacijoj), bet nepaisant to, viskas turejo but labai rimta, jei nebutu islinde tai, kass buvo nutyleta, o visa tai islindo jau po vestuviu smile.gif
Papildyta:
Aciu, merginos - Raganaite, GabiVia - uz papildyma 4u.gif

GabiVia, as galvojau ta pirma korta is kokios Dekamerono ar kokia ten istvirkeliska kalade yra lotuliukas.gif O visos tokios nedoros kortos toje Durer kaladeje? biggrin.gif Deviant Moon tai tie gyvuneliai i piranijas panasus biggrin.gif
Atsakyti
man irgi labai idomu suzinoti kokie arkanai kokias salis reiskia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 14, 15:39)
istraukiau kortas, kokios emocijos vyko po varzybu, bet kazkaip siandien labai nesirisa mintys, istraukiau lazdu karalius, DA VI (papl. 4 taures),  DA VII (papl 10 lazdu), gal kas nors padaugines alkoholio sukele mustynes, lazdu karalius su lazdu 10 bei karieta, gal rodo didziule energijos banga, kurios padauginus alkoholio (4 tarues ?...) nesugebejo suvaldyt, kiti maste ar veltis i visa tai, ar ne, nezinau, tikriausiai neteisingai mastau, nes nera vidinio pajautimo absoliuciai.
Ka snabzdejosi apie tave, man atrodo, kazkam sukelei dideli susizavejima smile.gif (mirtis, zvaigzde, tauriu pazas).

Pradesiu nuo antro klausimo. Na, abejociau, kad as kazkam ten sukeliau dideli susizavejima biggrin.gif is tiesu pradejo snibzdetis, kad esu nauja vieno buvusio zaidejo pana, nes visas varzybas prasedejom kartu dviese ir praplepejom biggrin.gif
Del pirmo klausimo - mustyniu nebuvo, alkoholio galima sakyt irgi ne. Kas buvo - tai trumpai tariant vyriskos dramos su tikrai didelem emocijom. Ten tokia situacija, kad komandos ikurimas buvo organizuotas lietuvio lietuviams, bet ju pritruko, tad prieme kitos salies zaidejus, vienas ju tapo treneriu ir pradejo stumt lietuvius lauk i komanda priimdamas savus krastiecius. Ir sestadieni pvz tik vienam lietuvis kazkiek daugiau leido pazaisti, del kurio ir buvo laimetos varzybos, vieno visai neisleido i aikste (beje, komandos prezidento), o viena apkaltino del savo paties klaidu ir pasodino vel. Zodziu, nera is jo jokio trenerio, lietuviai pikti, pradejo kalbet apie naujos komandos kurima, nes daugybe geru zaideju buvo ismesti is komandos arba isejo patys neapsikente to diedo nesamoniu. Tai vat. O alko buvo tiek, lad jau po visko ir aprimus lietuviu saika nuejo i kavine pasedet ir komandos prezidentas po alaus visiem pastate smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri turi savo nuomone apie

Gintarą Mikšiūną ?

labai būsiu dėkinga jei pasidalinsite ax.gif atsiprasau jei sitoj temoj sito klausti negalima blush2.gif
Atsakyti
Saunuoles jus, taip issamiai korta apraset. Nelabai kuo galesiu padeti papildyti, nes mano zinios ne tokios gilios, daugiau bendas supratimas tik. Ir tiesa sakant neisivaizdavau, kad taip placiai galima korta aprasyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 12 15, 10:03)
Sveikutės, gal kuri turi savo nuomone apie 

Gintarą Mikšiūną ?

labai būsiu dėkinga jei pasidalinsite  ax.gif  atsiprasau jei sitoj temoj sito klausti negalima  blush2.gif

nu Mikšiūną ir kitus pamišėlius aš jau ne pirmus metus stebiu ir pasakysiu, moterie, netikėk. Jis kopijuoja David Icke (sąmokslo teorijų šiuometinį dievuką) ir vienintelis jo privalumas yra mandagus bendravimas su žmonėmis, net su tais, kurie jį siunčia kibenifeni. Taip sakant, žmogus kultūringas. Bet ten tie pezalai tai... Sutrauksiu Tau jo (t.y. Icke) išmintį, kuri nėra nauja, iš esmės sąmokslo teorijos bujoja ten ir tada, kur žmonėms sunku gyventi materialiai, arba kokie karai gręsaia ar tai vyksta: mūsų pasaulį yra užgrobę ateiviai - reptilijos, kurios turi žmogaus pavidalą beigi gali jį keisti, jie minta neigiama žmonių energija, taigi, išnaudoja žmoniją kaip vergus ir sukelia daug baimės per visokias nelaimes, kurias irgi patys sukelia. Valdžia ir pinigai yra jų sritis ir jų nuosavybė visame žemės rutulyje. Taip jie siekia išgyventi, nes jų pačių planeta sunaikinta nfg jų pačių per jų ten visokeriopą blogį. Taip pat jiems tarnauja iliuminatai, masonai ir dar visko primakaluota. Šitaip vadinami žmonės prie valdžios ir prie pinigų. Kovoti su jais reikia visokiomis new age priemonėmis (google trumpai ir aiškiai pasakys), Dievo nėra palei juos, yra ateiviai, kurie mūsų įsivaizduojamą Dievo funkciją atlieka, beigi mes patys esame iš savęs "dievai" ir turim patys kurti savo pasaulį (čia manipuliacija bendražmogiškais dalykais), taigi, kootojai su anais minėtais yra šviesos kariai ir visaip giinasi ir planetą gina nuo ateivių. Taipogi jie naudoja ezoterinius iškraipytus mokymus, pačią ezoteriką irgi su sh maišo, kaip ir religijas, kaip ir viską, ką tik sugalvoja, nes viskas yra ateivių manipuliacija mumis. Mokslas irgi. Istorija sufalsifikuota. Nu daug galėč pripasakot biggrin.gif Mikšiūnas prasikalė ir rengia menkos vertės seminarus, tiesa, jie yra nebrangūs biggrin.gif Ar aiškiau biggrin.gif

Iliustruoju: pirmas pasitaikęs video biggrin.gif https://www.youtube....h?v=Lff9QgimlB4

pats David Icke: https://www.youtube....h?v=lEGCpjEgXUQ
(kazkur esu maciusi su subtitrais jo pasakojimu, bet dabar nerandu)

QUOTE(Singerita @ 2015 12 15, 10:45)
Saunuoles jus, taip issamiai korta apraset. Nelabai kuo galesiu padeti papildyti, nes mano zinios ne tokios gilios, daugiau bendas supratimas tik. Ir tiesa sakant neisivaizdavau, kad taip placiai galima korta aprasyti. smile.gif

Singerita, ar gavai? Aš pamečiau registracijos kvitą kaip paskutinė kvailė ir negaliu pažiūrėt internete, kur siuntinukas šiandien
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 15 gruodžio 2015 - 12:57
QUOTE(Amariliai @ 2015 12 15, 12:44)
Singerita, ar gavai? Aš pamečiau registracijos kvitą kaip paskutinė kvailė ir negaliu pažiūrėt internete, kur siuntinukas šiandien

Taip, viskas gerai, šiandien pasiimsim, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 12 15, 14:44)
nu Mikšiūną ir kitus pamišėlius aš jau ne pirmus metus stebiu ir pasakysiu, moterie, netikėk. Jis kopijuoja David Icke (sąmokslo teorijų šiuometinį dievuką) ir vienintelis jo privalumas yra mandagus bendravimas su žmonėmis, net su tais, kurie jį siunčia kibenifeni. Taip sakant, žmogus kultūringas. Bet ten tie pezalai tai... Sutrauksiu Tau jo  (t.y. Icke) išmintį, kuri nėra nauja, iš esmės sąmokslo teorijos bujoja ten ir tada, kur žmonėms sunku gyventi materialiai, arba kokie karai gręsaia ar tai vyksta: mūsų pasaulį yra užgrobę ateiviai - reptilijos, kurios turi žmogaus pavidalą beigi gali jį keisti, jie minta neigiama žmonių energija, taigi, išnaudoja žmoniją kaip vergus ir sukelia daug baimės per visokias  nelaimes, kurias irgi patys sukelia. Valdžia ir pinigai yra jų sritis ir jų nuosavybė visame žemės rutulyje. Taip jie siekia išgyventi, nes jų pačių planeta sunaikinta nfg jų pačių per jų ten visokeriopą blogį. Taip pat jiems tarnauja iliuminatai, masonai ir dar visko primakaluota. Šitaip vadinami žmonės prie valdžios ir prie pinigų. Kovoti su jais reikia visokiomis new age priemonėmis (google trumpai ir aiškiai pasakys), Dievo nėra palei juos, yra ateiviai, kurie mūsų įsivaizduojamą Dievo funkciją atlieka, beigi mes patys esame iš savęs "dievai" ir turim patys kurti savo pasaulį (čia manipuliacija bendražmogiškais dalykais), taigi, kootojai su anais minėtais yra šviesos kariai ir visaip giinasi ir planetą gina nuo ateivių. Taipogi jie naudoja ezoterinius iškraipytus mokymus, pačią ezoteriką irgi su sh maišo, kaip ir religijas, kaip ir viską, ką tik sugalvoja, nes viskas yra ateivių manipuliacija mumis. Mokslas irgi. Istorija sufalsifikuota. Nu daug galėč pripasakot biggrin.gif Mikšiūnas prasikalė ir rengia menkos vertės seminarus, tiesa, jie yra nebrangūs biggrin.gif Ar aiškiau biggrin.gif

ačiū smile.gif mano pazistama pas ji i mokymus eina ir vakar paklause ar gali mano foto nusinesti del problemu kurias ji zino su manim. Aš leidau tik sakau zinok as nelabai tikiu ir jei reiks ten eiti cakras valyti tai geriau man net nesakyk lotuliukas.gif tai laukiu siandien informacijos. Del foto nebijojau duoti nes ja tikrai pasitikiu zmogus man i mamas tinkantis bet daug pabendraujam ir tikrai nebijau kad uzburs mane lotuliukas.gif

jei idomu pasidalinsiu ka pasakojo (jei galesiu parasyti) gal nustebins mane biggrin.gif
Atsakyti