QUOTE(Miškų avietė @ 2015 12 14, 19:28)
Sveikos, jeigu yra norinčių galite išmest kortas praktiniam klausimui jums. Atsakymus, kas be ko, žinau tikslius
1. Į kokią šalį mano vyras vyks pavasarį stažuotei?
2. Kokioje šalyje mano vyras buvo paskutinį kartą?
Į šiuos klausimus kortos tikrai atsako, nes kiekvienas arkanas turi savo šalis
Tiesa sakant neturiu jokio suvokimo apie salis, kurias atitinka tam tikra korta, bet vistiek susigundziua pabandyti
1. apv 2 lazdos, astrologiskai korta atitinka Marsa Avine. Avino salis radau tokias: Palestine, England, Germany, Poland, Syria, Israel, Lithuania, Senegal, Sierra Leone, Zimbabwe
2. apv 8 kardai, Jupiteris Dvyniuose, Dvyniu salys: Iceland, Sardinia, Morocco, Tunisia, Belgium, Wales, Ecuador, Eritrea, Guyana, Kuwait, Norway, Montenegro, Sweden, Tonga
is kitos puses, Jupiteris valdo Sauli, tad Sauli salys butu sios: Australia, Chile, Hungary, Saudi Arabia, Singapore, South Africa, Spain
Ir cia as sakau stop, nes daugiau neisivaizduoju kaip galima kazka isspausti

Avieta, gal pasidalinsi, kaip galima sali is kortos isskaityti?
Papildyta:
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 14, 18:17)
na taip, visaip masciau, bet tavo situacijos nepritemsi niekaip prie sio aprasymo, cia gal labiau tinka, kai krenta pacioje draugystes pradzioje, kuomet zmones susipazista ir nezino kas ju laukia, pati draugystes pradzia
Nelabai jie vienas kita ir pazinojo (nesigilinkit per daug, vistiek nesuprasit, bet tai siaip normalu toj situacijoj), bet nepaisant to, viskas turejo but labai rimta, jei nebutu islinde tai, kass buvo nutyleta, o visa tai islindo jau po vestuviu
Papildyta:
Aciu, merginos - Raganaite, GabiVia - uz papildyma
GabiVia, as galvojau ta pirma korta is kokios Dekamerono ar kokia ten istvirkeliska kalade yra

O visos tokios nedoros kortos toje Durer kaladeje?

Deviant Moon tai tie gyvuneliai i piranijas panasus
"At the end of the road you will find me" - said a man and I haven't seen him since. It's gonna be hell of a road I guess