Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

Si tema labai ilgai buvo visai apmirusi, nemanau, kad yra daugiau norinciu ir tiesiog nespejanciu smile.gif jei taip butu, "prisiduotu" juk mirksiukas.gif
Oi, atsiprasau, raganaite dar delioja ligtais... Pamirsau apie ja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 04 gruodžio 2015 - 16:06
QUOTE(Irony @ 2015 12 04, 16:05)
Si tema labai ilgai buvo visai apmirusi, nemanau, kad yra daugiau norinciu ir tiesiog nespejanciu smile.gif jei taip butu, "prisiduotu" juk mirksiukas.gif
Oi, atsiprasau, raganaite dar delioja ligtais... Pamirsau apie ja doh.gif

Padelioju, bet manes mergaites nelaukit, nes as galiu tik tada kai mazasis miega, o kartais jei jis vakarais veliau nueina miegoti, tai man buna jau ne iki kortu, nes as megstu su kortom dirbti, kai galiu visiskai atsijungti nuo aplinkos ir isijausti i jas, o su mano paturbintu vaikinu neiseina arba kai velu vakara bunu nusikalus, kad jau tik tusciai i kompa paganyt akis lieka jegu biggrin.gif Tai nenoriu buti kazkoks stabdis, o kai galesiu prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
Ziuriu visos mes cia su tokia pacia situacija - vaikais biggrin.gif pas mane du turbiniai biggrin.gif mazajai net medikai pripazino padidejusi aktyvuma doh.gif gaila, balso tembro neivertino, kai ko nors nori ir negauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 04 gruodžio 2015 - 17:40
QUOTE(Singerita @ 2015 12 03, 15:28)
Sita knyga "auksiniai taro vartai", turbut irgi senesnio leidimo, imanoma rasti tik is kazko perpirkti, dabar prekyboje nera ? As turiu tik Kovalkovaites "Taro pradedantiesiems", nera ten tos informacijos daug, bet bent kazkokiam supratimui apie reiksmes manau visai tinkama. smile.gif

sia knyga galima isigyti pas pati autoriu. jis jas pardavineja asmeniskai. susisiekti su juo galima per azanov.lt
Atsakyti
Tikras mamyčių susibūrimas. biggrin.gif thumbup.gif Aš irgi turiu 2, tai padėlioju tik per pokaitį. ax.gif Kitu laiku neturiu kada, vyras apskritai nežino apie šį mano pomėgį, nes jis tokių dalykų nesuprastų, galvotų jog visai man stogas pavažiavo nuo sėdėjimo namie. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 03, 15:51)
kaip idomiai, sitoj tavo kaladej pirma karta matau, kad lazdu tuzas rodo tiesiogine nuoroda i nestuma, nesu maciusi to nei vienoj kaladej, nors zinau sita reiksme.

taip, si kalade yra unikali ir nestandartine. kaikurios kortu reiksmes labai skiriasi nuo standartiniu taro reiksmiu. nestumo kortos yra lazdu tuzas, 3 lazdos, Imperatore. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 12 04, 18:01)
sia knyga galima isigyti pas pati autoriu. jis jas pardavineja asmeniskai. susisiekti su juo galima per azanov.lt

Taip šiandien googlinau ir radau kas per knyga. 4u.gif Prisiminiau, jog kažkur esu užslėpusi dar kažkokią lietuvišką knygą, reiks užsiimti paieškom, jau net nebepamenu kas per knyga. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2015 12 04, 19:12)
Tikras mamyčių susibūrimas.  biggrin.gif  thumbup.gif Aš irgi turiu 2, tai padėlioju tik per pokaitį.  ax.gif Kitu laiku neturiu kada, vyras apskritai nežino apie šį mano pomėgį, nes jis tokių dalykų nesuprastų, galvotų jog visai man stogas pavažiavo nuo sėdėjimo namie.  biggrin.gif

Mano vyras irgi nesupranta ir kreivai i tai ziuri 4u.gif
Is pradziu, kai pradejau tuo dometis, slepiau, bet po to pastebejau, kad buitis pradejo kenteti ir prisipazinau blush2.gif kad neimtu itarinet, jog meiluzi isitaisiau biggrin.gif
Oi, kam jam tas nepatiko doh.gif ir per danti patraukt bande, ir pasityciot doh.gif bet praejo irnesakyk.gif dabar jau kortos ant lentynos prie tv padetos ir net ne vieba kalade bigsmile.gif ir literatura ta tema prie jo pasiskaitau, ir internete linku nebeuzdarineju. Bet deliot prie jo akiu vistiek dar privengiu doh.gif
Atsakyti
pas mane irgi panasi situacija. auga du berniukai. vyresnelis eina jau i darzeli, o mazajam tik keli menesiai. tai kai vaikas buna darzelyje ir jeigu turiu laisvo laiko, tada kortas delioju. bet kartais buna, kad darbu ruosos pilna, reikalai mieste.. kartais dar vyras sugalvoja pietu grizti namo.. doh.gif tai kortas visai be sansu paimti.
o mano vyras taip pat nepripazista taro veiklos. visada saiposi, per danti traukia, prikaisioja ir t.t. jam tas ziauriai nepatinka, nes nesupranta kas cia per daiktas yra ir ka su juo daryti biggrin.gif o ko sukontroliuoti negali, tas jam labai nepatinka. bet as nepasiduodu, visitek kortas delioju. nemanau atsisakyti sios veiklos, vien del to, kad jam nepatinka. biggrin.gif tuo labiau, kad jau beveik 2 metai kaip delioju.. palyginti nedaug, bet kiek darbo ideta!
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 12 04, 18:13)
taip, si kalade yra unikali ir nestandartine. kaikurios kortu reiksmes labai skiriasi nuo standartiniu taro reiksmiu. nestumo kortos yra lazdu tuzas, 3 lazdos, Imperatore. smile.gif

trys lazdos, kad rodo nestuma nezinojau, bet zinau, kad dar tauriu tuzas (mano ir sesers nestumus parode) ir menulis, tauriu pazas gali rodyti nestumus.
O del nefertari kortu reiksmiu tai susidomejau, nes pirma karta apie tai girdziu. Is kur jus turit tokia informacija? pasidalinkit savo ziniomis apie sia kalade. kad ji parodo ne buitines reiksmes, tai sita buvau girdejusi ir pati pastebejau, kad jei klausi kokios situacijas, tai ji parodo ne pavirsutiniskai, bet pacia reikalo esme (reiksmes labiau taikau skaitydama per astrologinius aspektus, kadangi siuo metu labai daug skaitau apie tai)
Atsakyti
kokia dovana padovanojo Ritandra savo vyrui?

Zvaigzde, 8 lazdos.

manau gali buti vandens proceduros. tikriausiai tai dovanu cekis spa. baseinai, masazai, visokios kuno atpalaidavimo proceduros ir pan.

tik tiek spejau paziureti. as siandien jau pasuoju.
Papildyta:
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 04, 13:34)
trys lazdos, kad rodo nestuma nezinojau, bet zinau, kad dar tauriu tuzas (mano ir sesers nestumus parode) ir menulis, tauriu pazas gali rodyti nestumus.
O del nefertari kortu reiksmiu tai susidomejau, nes pirma karta apie tai girdziu. Is kur jus turit tokia informacija? pasidalinkit savo ziniomis apie sia kalade. kad ji parodo ne buitines reiksmes, tai sita buvau girdejusi ir pati pastebejau, kad jei klausi kokios situacijas, tai ji parodo ne pavirsutiniskai, bet pacia reikalo esme (reiksmes labiau taikau skaitydama per astrologinius aspektus, kadangi siuo metu labai daug skaitau apie tai)

jus manes nesupratot, as kalbejau tik apie kalade Deviant Moon. Neferati kalades apskritai neesu maciusi.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 12 04, 19:40)

jus manes nesupratot, as kalbejau tik apie kalade Deviant Moon. Neferati kalades apskritai neesu maciusi.

Nesusikalbejom mirksiukas.gif
Atsakyti