Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

QUOTE(Irony @ 2015 12 07, 14:47)

Kokia negalavimo priezastis? apv T1
Ka skauda? 7K

Kazkaip man atrodo, kad tau pms biggrin.gif arba kazkas, kas susije su tuo, ka dedi i skrandi - gal persivalgei ar nepavalgei, gal pachmielas koks biggrin.gif

thumbup.gif visa diena pykina. feee.. vakar alaus isgeriau vakare bet pachmielas nuo tiek negali buti, tik kad nakty troskino tai vytauto mineralinio islupau buteli ir tas matyt netiko.. nes taip mutina kaip nestumoj budavo.. doh.gif
Atsakyti
Tai gal is tiesu nestuke.gif ? bigsmile.gif
Atsakyti
as taip pat pagalvojau, kad gal "uzkibo"?.. smile.gif
jeigu kas nors norite, galite pasipraktikuoti mano klausimu. kur siandien dalyvauja mano vyras? kokioje veikloje arba renginyje?
Atsakyti
Rytoj pasipraktikuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 07, 20:34)
Tai gal is tiesu  nestuke.gifbigsmile.gif

unsure.gif nejuokaukit lotuliukas.gif

Kad ir labai noriu netciuko bet tikrai ne wink.gif

Labai sunki diena, cia man vienai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 12 07, 22:53)
Labai sunki diena, cia man vienai ar ne?

Ne vienai... pirma dienos puse kaip ir nieko, o po to kaip issunkta citrina pradejau jaustis. Ir dabar vaikus migdau, o toks jausmas, kad tuoj nulusiu pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 12 07, 21:15)
as taip pat pagalvojau, kad gal "uzkibo"?.. smile.gif
jeigu kas nors norite, galite pasipraktikuoti mano klausimu. kur siandien dalyvauja mano vyras? kokioje veikloje arba renginyje?

Velnias (5L / apv L1) / 2K (4T / teisingumas) / apv KQ

Pirma mintis buvo gal kokia debatu laida. Antra mintis buvo kazkas, susije su teisingumu, teisesauga.
Atsakyti
Aš visai šiom dienom neberandu laiko kortoms. sad.gif Ritandra, kaip SEL koncertas, ar buvo vertas išelistų pinigų ? smile.gif
Atsakyti
man vakar vakaras ir naktis buvo tragiski... jeigu niekas daugiau nesipraktikuos, tai galiu pasakyti atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 12 05, 13:28)

Zinute Misku avietei 4u.gif

Kaip su Jumis susisiekti?
As jusu az negavau sad.gif
ar galetumete man brukstelti i el.pasta aivalaur21@gmail.com blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2015 12 08, 12:15)
Aš visai šiom dienom neberandu laiko kortoms. sad.gif Ritandra, kaip SEL koncertas, ar buvo vertas išelistų pinigų ? smile.gif

Oi neklausk... as aplamai po 50mecio kur anyta praspjove visas meksikietiskas operas, ir sel kur vyro 10m nesu macius "gatavo" girto... tai taip isijaute... sakes ziuriu ir netikiu.. galvoj viena mintis "kaip 100 kg iki masinos nunest reiks" smile.gif man aplamai galvoj sukas mintis vapse atsisakyt alkoholio 😉 po tokiu fyntu wink.gif o dar suplojau uz torres brendziuka... as taip ir zinojau...
Na esme tai renginys is technines puses ir vaizdo tai super bet nei as su juo permiegot noriu nei per jo dainas verkiu lotuliukas.gif tai kaip ir ner ko ten eit smile.gif zodziu daugiau jokiu sel... saviskiui sakiau apsiribosim muzikiniu teatru ir pora domino spektakliu artimiausiu metu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 12 09, 00:02)
Oi neklausk... as aplamai po 50mecio kur anyta praspjove visas meksikietiskas operas, ir sel kur vyro 10m nesu macius "gatavo" girto... tai taip isijaute... sakes ziuriu ir netikiu.. galvoj viena mintis "kaip 100 kg iki masinos nunest reiks" smile.gif man aplamai galvoj sukas mintis vapse atsisakyt alkoholio 😉  po tokiu fyntu wink.gif o dar suplojau uz torres brendziuka... as taip ir zinojau...
Na esme tai renginys is technines puses ir vaizdo tai super bet nei as su juo permiegot noriu nei per jo dainas verkiu  lotuliukas.gif  tai kaip ir ner ko ten eit  smile.gif  zodziu daugiau jokiu sel... saviskiui sakiau apsiribosim muzikiniu teatru ir pora domino spektakliu artimiausiu metu  lotuliukas.gif

Man kartais irgi ax.gif nors as labai puikiai jauciu riba ir buna tik savo noru ja perzengiu smile.gif o ir is mano to gerimo daug kas juokiasi, kad man alaus bonka gali galvon kalti biggrin.gif bet neatsisakau, nes po sunkios dienos, sumigdzius vaikus yra labai super su vyreliu pagurksnot ar tai taure vyno, ar viskio, ar kad ir alaus smile.gif
Atsakyti