Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

QUOTE(Singerita @ 2015 12 04, 16:46)
Monetų riteris, XVII žvaigždė (apv), XII Pakaruoklis

Dovana gal nepigi, bet tokia leidžianti jam atsialaiduoti, pabėgti nuo kasdienybės, kitaip į viską pažvelgti. Knyga ar koks čekis pakvietimas kur nors, kur jis nesitiki.  g.gif

Tu teisi.
Papildyta:
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 12 04, 21:40)
kokia dovana padovanojo Ritandra savo vyrui?

Zvaigzde, 8 lazdos.

manau gali buti vandens proceduros. tikriausiai tai dovanu cekis spa. baseinai, masazai, visokios kuno atpalaidavimo proceduros ir pan.

Ir tu teisi 😉

Mano dovana PIRTININKO KURSAI . Tai susija ir su spa ir su atsipalaidavimu, nes ten ivadas pietininko o kita dalis masazai pietyje ir t.t Kadangi jis pamises del pirties tai sita dovana jam tikrai patiks.
Atsakyti
Sveikos, norit klausimo? ejau i darbo pokalbi, kas nutiko toliau.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2015 12 04, 18:12)
Tikras mamyčių susibūrimas.  biggrin.gif  thumbup.gif Aš irgi turiu 2, tai padėlioju tik per pokaitį.  ax.gif Kitu laiku neturiu kada, vyras apskritai nežino apie šį mano pomėgį, nes jis tokių dalykų nesuprastų, galvotų jog visai man stogas pavažiavo nuo sėdėjimo namie.  biggrin.gif

A Tu jam paaiskiink, kas cia per dalykas. Aiskink ilgai ir issamiai. Tai bus du variantai: arba pats susidomes, arba nusispjaus ir nebesikabines, tipo moteriskas bzikas biggrin.gif As tai taip darau, jeigu tenka deliot prie kito zmogaus. Nu maniske jau didele pana, ji pati susidomejo ir be dideliu aiskinimu, nuskaito ne ka prasciau momentais.
Nors gal del to ir neturiu diedo...
Bendrai, ir pirmiau neturejau, pries Taro, tai nesiskaito biggrin.gif

QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 04, 19:34)
trys lazdos, kad rodo nestuma nezinojau, bet zinau, kad dar tauriu tuzas (mano ir sesers nestumus parode) ir menulis, tauriu pazas gali rodyti nestumus.
O del nefertari kortu reiksmiu tai susidomejau, nes pirma karta apie tai girdziu. Is kur jus turit tokia informacija? pasidalinkit savo ziniomis apie sia kalade. kad ji parodo ne buitines reiksmes, tai sita buvau girdejusi ir pati pastebejau, kad jei klausi kokios situacijas, tai ji parodo ne pavirsutiniskai, bet pacia reikalo esme (reiksmes labiau taikau skaitydama per astrologinius aspektus, kadangi siuo metu labai daug skaitau apie tai)

Ir lazdu pazas, ir monetu devynke kai kur akivaizdziai nescia...
As tai nedrisau su Nefertari, ne man dar cia.
Atsakyti
atsiprasau ir as uz spama. spam.gif taciau taip jau nutiko, kad gavau knyga dovanu, o jau tokia pat turiu, tik senesnio leidimo. knygoje gana aiskiai aprasyta kiekvienos kortos simbolika bei reiksme. yra pridedama kortu kalade. knyga tokia. atiduociau daug pigiau. http://www.pegasas.l...;anid=3cdb78976
kortos va tokios ten. http://www.holisticp...rman-burke.html
vieta kaunas. smile.gif rasykit asmenine zinute, nes temos neseksiu siuo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k2k: 05 gruodžio 2015 - 14:22
QUOTE(Amariliai @ 2015 12 05, 13:25)

As tai nedrisau su Nefertari, ne man dar cia.

o as zinok isdrisau, nes labai labai jos norejau ir kai gavau, pasiemiau i rankas ir ziurinejau kiekviena korta, toks fainas fainas jausmas sirdy buvo, jauciau, kad cia "mano" kortos. Pirmo klausimo, kurio paklausiau kaip mums seksis susikalbeti iskrito tauriu tuzas biggrin.gif Nu is mano puses, tai tikrai meile wub.gif Pasideliojau klausimus is jausmu srities, analizavau kortas bandydama susieti su planetu reiksmemis, tai zinok taip tokie tikslus atsakymai buvo, tokie tiksliai i desimtuka ir labai labai butent tai, kas yra butent tik tam zmogui labai budinga. Man labai patiko. Siaip kasdieninius klausimelius analizuojuosi su Ramsio kalade, su sita labiau gilesnius klausimus.
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 05, 14:44)
o as zinok isdrisau, nes labai labai jos norejau ir kai gavau, pasiemiau i rankas ir ziurinejau kiekviena korta, toks fainas fainas jausmas sirdy buvo, jauciau, kad cia "mano" kortos. Pirmo klausimo, kurio paklausiau kaip mums seksis susikalbeti iskrito tauriu tuzas  biggrin.gif  Nu is mano puses, tai tikrai meile  wub.gif  Pasideliojau klausimus is jausmu srities, analizavau kortas bandydama susieti su planetu reiksmemis, tai zinok taip tokie tikslus atsakymai buvo, tokie tiksliai i desimtuka ir labai labai butent tai, kas yra butent tik tam zmogui labai budinga. Man labai patiko. Siaip kasdieninius klausimelius analizuojuosi su Ramsio kalade, su sita labiau gilesnius klausimus.

Reiskia cia Tau kalade. Panasiai man su Crowley buvo. Irgi lyg i ugni sokciau, lyg per anksti, bet taip norejau... Ir nesigailiu smile.gif
Atsakyti
Turbut kiekviena atradam butent TA kalade, kuriai jauti labai didele trauka ir ji tau tampa pati paciausia wub.gif
Atsakyti
Kaladžių energetikos labai skiriasi. Vienos perduoda informaciją tiesiogiai, aiškiai, o kitos per dideles metaforas, todėl jas interpretuoti sunkiau. Aš dabar dirbu su Nefertari's kalade. Ji gana sudėtinga, reikia gilintis į egiptiečių simboliką.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 12 05, 15:28)
Kaladžių energetikos labai skiriasi. Vienos perduoda informaciją tiesiogiai, aiškiai, o kitos per dideles metaforas, todėl jas interpretuoti sunkiau. Aš dabar dirbu su Nefertari's kalade. Ji gana sudėtinga, reikia gilintis į egiptiečių simboliką.

bet juk kortu pagrindine esme nesikeicia? as bandziau ieskotis egiptietisku simboliu reiksmiu, bet nieko labai kazko neradau, gal nemoku ieskoti...As bandau su sita kalade dirbant apie kiekviena korta dar susirasti astrologines zinias, daugiau nezinau budu, kaip isigilinti labiau i sia kalade, kad ja dar geriau pazinti. Jei turit kokiu patarimu, tai labai mielai isklausysiu, nes labai noriu ja perprasti visapusiskai.
Atsakyti
Kaip smagu, kad tokios aktyvios 4u.gif sudalyvavau ir aš Ritandros klausimyne, atspėjau tik vyrui ruošiamą dovaną, labai jau aiški mintis kilo dėl spektrų, kad tai vantos:) Gal galime kartu pažiūrėti mano traukimą. Klausimas dėl santykių dviejų kolegų, ar tai tik kolegiški santykiai. Taigi mečiau ant vyro pagal jūsų dėlionę: mintys, jausmai, elgesys.

Mintys: Atsiskyrėlis (Teisingumas, Diskų 7). Kaip ir analizė, apmąstymas dėl šių santykių, kur link jie veda, vertybių pervertinimas.
Jausmai: Imperatorė (spektrų tūzas, diskų riteris). Čia man rodos kaip ir pradžia nebekolegiškų santykių, o meilės, aistros, nestuke.gif mintyse? Diskų riteris jis pats, bet kodėl vienur rašo, kad tai jaunas vyras, jaunesnis už karalių, o kitur, kad brandaus amžiaus?
Elgesys: Saikingumas, Spektrų 7, kalavijų 6. Per daug didelio dėmesio nerodo, bet su laiku gali imtis iniciatyvos? bet pabaiga kalavijų 6, čia kaip ir šios minties atsisakymas, gal trumpalaikis susižavėjimas, kuris išblės? bet o gal kelionė jų abiejų?
4u.gif

Atsakyti
Sveikos.

Nagi pasakykit kas man šiandien negaluoja? Ka skauda? danty, galva, koja isisukau ar akys uzpuliavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 12 07, 12:50)
Sveikos.

Nagi pasakykit kas man šiandien negaluoja? Ka skauda? danty, galva, koja isisukau ar akys uzpuliavo  lotuliukas.gif

Ritandra, sveikatos klausimu nereiketu nagrineti kortu pagalba, bet, kadangi cia mokymosi tema, tai pabandziau paziureti blush2.gif siaip, smalsumo delei blush2.gif

Kokia negalavimo priezastis? apv T1
Ka skauda? 7K

Kazkaip man atrodo, kad tau pms biggrin.gif arba kazkas, kas susije su tuo, ka dedi i skrandi - gal persivalgei ar nepavalgei, gal pachmielas koks biggrin.gif
Atsakyti