Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvaitės

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 01 23, 13:44)
Jooo, kai maitini tai ner kaip atsitraukti. As iki 1,5 metu maitinau ir dalinau pavydejau toms kas misinukus duodavo, tik tiek, kad mano nusiteikimas buvo paciai maitinti. Laikykis  4u.gif

/man jau su kiekvienadiena atrodo jau viskas duosiu misinuka, gal bus ramiau ir pan., bet vis ir laukiu kazko....vis dar tempiu....jei nebutu taip patogu nzn kaip kaip butu biggrin.gif kai reik kur issiruost paprasta nereik jokiu tasiu termosiuku, buteliuku.... :ax bet jauciu iki 6men dar gal pratemsiu ir tada jau misnuka duosiu g.gif Su viltim kad naktis bus geresnes biggrin.gif Nes dabar tas kelimasis...prameri akis ir jau galva skauda ir tai jau tampa pastoviai verysad.gif buna kad visa diena praskauda, nors seniau jokiu bedu nesu turejusi su galvos skausu verysad.gif
Atsakyti
Mano drauge ministerijoje LT turi viena
Skyriu,kuriame yra sefe,sake daugiau moteru nebeidarbins,tik vyrams,bent jau nebijos,kad apnestes.Beje pati dabar treti metai dekretinese smile.gif

Sia savaite uzziurejau vienos lietuvaites santaupas.Ji specialiai del namo taupo.Nu zinokit moocho,jei keisi darbo krypti,tai eik mokytojaut.Negaliu pasakyt,kiek sutaupe,zeptai man atvepo,pypiec kiek mokytojos DE uzdirba.Sakau mazoausiai 2.5- 3 tukst.Norejau net Rasos klaust ar ji nenori i mokykla mokytojaut.
Atsakyti
Ka jus darot su perzydejusiais vazonuose ciklamenais, narcizais,jacintais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 23 sausio 2016 - 14:47
QUOTE(addicted @ 2016 01 23, 13:32)
zeptai man atvepo,pypiec kiek mokytojos DE uzdirba.
tai jo ir kiek atostogu dar doh.gif o dar pazek sniego iskrenta, ir mokyklas uzdaro doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet koks sunkus ju darbas, klase suvaldyti doh.gif Kiek nervu kainuoja. Pas mus antra diena ateina 4 vaikinukai 12 metu, tai specialiai nervina mus, pridaro nesamoniu, vakar wc prim..ant grindu ir ka tu jiems, ziuri i akis ir zvengia. Leistu kas, sugrusciau nosi i ta bala tongue.gif O yra,tokiu kur per pamokas plavineja ar nieko nedaro. dabar gi visiska laisve, pasako as neturiu noro daryt ND ir ka tu nepriversi,nes sedi net i rankas piestuko nepaima,arba susipakuoja ir iseina... Man dabar siulo i mokykla darbintis, sakau ne ne,nenoriu, jau geriau as i darzeli eisiu,jame aisku irgi nekrapstysi nosies,bet vistiek kitoks nervu grauzimas biggrin.gif
Logika,kaip tau sekasi??
Atsakyti
Kaimo dama,mes pradesim ryt svest. mirksiukas.gif Siandien kepu pyraga rytojaus sveciams,o rytoj kepsiu vaises pirmadieniui.Svesim mazosios gimtadieny.
As pirmadieny ryte ruosiu pusrycius.Suvaziuoja grupes vadovai,sefas uzsuks.Jis pats pasiule pusrycius is firmos saskaitos.Bet sy karta as pavaisinsiu.Darysiu saltü patiekalu padekla.
Atsakyti
KolJe,bet vid.atlyginimas yra 4 tukst.
Aisku reikia pasaukimo mokytojos darbui.
Atsakyti
I mokykla reikia sugebeti patekti. Turiu omeny, valdiska mokykla. Be to, labai skiriasi tvarka skirtingose zemese. Su savo issilavinimu ir patirtimi galeciau dirbti be jokiu problemu Hesseno, Niedersachsen, Tiuringijoj ir pan. zemese ar apylinkese. Bet Bavarijoje... Jo, turiu oficialu atsakyma is ministerijos, kad galeciau destyti gimnazijoje, bet neturiu 2 destomuju dalyku, tai visada busiu eiles gale. Ai, tingiu plestis, kazkada rasiau apie tai.
Be to, mokytojams darbo vieta skiria. Tai reiksia, kad gali gauti darbo vieta 100 km nuo namu. Zinoma, zinoma, atsiszvegia i seimynines aplinkybes, bet... ne visada. Antra, yra Beamter mokytojai ir samdomi. Nezinau, ar nors viena is musu turi galimybe tapti Beamter.
Ai, panos, mokytoju tik pinigai ir atostogos gerai atrodo.
Atsakyti
Rasa,visuose darbuose yra kazkokie niansai.Viename darbe sefas gadina gyvenima,kitame kolegos....
Atsakyti
Ir kas is tu 4 tūkstančiu, kai nervai visiškai isgadinti.. Gerai Koljė sako, va tokie ateina, daro ka nori ir ka tu jiems..

Mochoo, tai bandyk kažko kito ieškotis, nes kiek taip tempsi su tokiom nesamonėm?
Atsakyti
Uztai gerai dirbit, kaip as turiu dabar: sefe - ideali, matau kokius 2-3 kartus per metus ir tai dazniausiai tik per vakarelius; kolegos dirba kiekvienas sau, kai kuriu visus metus nematau, tik vel per koki vakareli. Zodziu, viskas labai gerai tik del to, kad as juos taip retai matau.

Vienoj firmoj turiu Azubi grupe - 14 jaunu bernu 17-20 metu. Nu, jo... Kadangi as jiems niekada neuzduodu namu darbu (bet uztai pamokoj turi dirbti issijuose ir jokiu pasaliniu darbu, plepalu ir t.t.), tai visai neeblogai. Jeigu tik su paaugliais ar va tokiais bernais bandysi kovoti, tik nervus sau susigadinsi.
Atsakyti
Cool sefė thumbup.gif

Sikste, as tau i FB parašiau 4u.gif
Atsakyti