Sakykit, o jums nuo GERL būna burnos gleivinės pažeidimai? Nes man tokios ale žaizdelės vis mėtosi toje burnoje....jau tikrai manyčiau, kad koks burnos vėžys , nu bet jos vis kokioj skirtingoj vietoj...išgyja, kitur atsiranda, kurį laiką nėra, ir vėl iš naujo
, bet sakyčiau man jos gana dažnos....
Bet naudoti reikia čiagą pusę metų, o reikia vienai dienai arbatai nemažai 100 gramų. Bet yra toks https://www.esaltala...bas-caga-100-ml
Vat šita aš pabandysiu.
Rašo kad nuo skrandžio , žarnyno, vėžio, ypač neuropatinių skrandžio ir žarnyno skausmų . imunitetui, ir nuo skarndžio vėžio profilaktiškai. Dar žmonės rašo kad bendrai savijauta gerėja, nuotaika. Bet čia fitoterapija veiniems gerai ktiems jokio efekto. Rašo kad negalima su medum ir diabetikams.
Pirmadienį pradėjau befunginą, vakar jau jaučiau kad springstu , šiandien šimtaprocentinis refliuksas, išėsta gerklė ir kasnis stringantis. Taip kad būkit atsargūs, ne visiems tinka.
Aš irgi nusipirkau, bet nepagalvojau jog jis su alkoholiu

Apie spirita nepagalvojau, kita vertus labai skiedžiasi. O dar prieš bėgiojima išgėriau , kol grįžau ko ne springau nuo rūgščių. Ir kažkas žarnynui -labai pučia pilvą, Bet čia gali ir nuo padidėjusio rūgštingumo gali pūsti.
Sveikos, gal kas turi diafragmos stemplinės angos aksialinė išvaržą, kokie simptomai?