Įkraunama...
Įkraunama...

GOSH ir INSCENE

Gosh, LIP GLOSS, btillant a levres va sitaip vadinasi. seip nera lipnus, bet nera skystas. toks tirstesnis. greit nenusivalgo. na man fainas
Atsakyti
as turiu ta Gosh, kur saldo, rasiu jau. tai jis labai lipnus toks.tirstas
Atsakyti
o gal zinot ar yra Gosh svytejimas sutekianti priemone?
Atsakyti
Nusipirkau Gosh tušą su guminiu šepetėliu, kuris tikrai patiko thumbup.gif Pagal kainą (su akcijine nuolaida apie 24 lt) rezultatas tikrai geras thumbup.gif Tolygiai dažo, atskiria, ilgina ir visai netrupa rolleyes.gif
Atsakyti
kaip atrodo tas tusas?
Atsakyti
Turiu du tusus is GOSH Sita ir dar sita wub.gif Labai patenkinta esu i nieka neiskeisciau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveKitty: 20 rugsėjo 2009 - 12:16
QUOTE(Lapelyte @ 2009 08 26, 16:28)
o gal zinot ar yra Gosh svytejimas sutekianti priemone?

Yra presuota pudra tokia tarsi aukso atspalvio ir suteikia švytėjimo, jei neklystu vadinasi "Giant sun powder". Taip pat yra pudros rutuliukai, vieni bronzinio atspalvio, kiti panašiai atrodo, kaip Guerlaim "Mythic" meteoritai, tačiau nežinau ar tokį patį efektą suteikia, tai tie rutuliukai abeji irgi blizgesio turi smile.gif
Atsakyti
nieko nesu naudojus sios firmos. bet pasiskaiciau manau susigundysiu:) kur prekaiuja?
Atsakyti
QUOTE(Mantila @ 2009 09 21, 13:51)
nieko nesu naudojus sios firmos. bet pasiskaiciau manau susigundysiu:) kur prekaiuja?

Yra Kristianose ir Kosmadose, taip pat kai kuriuose Eurokosuose, pvz Oze smile.gif
Atsakyti
gmergaites,gal kuri turi GOSH MAKE A FRESH START SKIN TONIC. Nusipirkau si tonika,nes susigunziau jo sudetimi,vos keli ingredientai ir pakankamai geras, nes pirmoje eiluteje ,pirmose vietose tik naturalus ingredientai. Parsinesiau namo, jau vakare ruosiausi valyti oda, bet kai suuodziau jo kvapa,net suabejojau ar jis nesugedes. Gal pakomentuotumete kuri turite,gal jo toks turi buti specifinis kvapas, bet man jis nemalonus sad.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate Gosh veido kremus?
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2009 09 24, 23:03)
gmergaites,gal kuri turi GOSH MAKE A FRESH START SKIN TONIC. Nusipirkau si tonika,nes susigunziau  jo sudetimi,vos keli ingredientai ir pakankamai geras, nes pirmoje eiluteje ,pirmose vietose tik naturalus ingredientai. Parsinesiau namo, jau vakare ruosiausi valyti oda, bet kai suuodziau jo kvapa,net suabejojau ar jis nesugedes. Gal pakomentuotumete kuri turite,gal jo toks turi buti specifinis kvapas, bet man jis nemalonus sad.gif

Kokia kaina sio toniko?
Atsakyti
girdejau, kad gsh valikliai prausiklaii jautriai odai yra. nznau net. tusus ir as naudoju. bet va baigesi, tai mastau nauja pirkt kazkoki.smile.gif
Atsakyti