o as labai dziaugiuosi gosh mineraline biria pudra super graziai ir lygiai dengia,man visa diena issilaiko,su aukso spalvos dulkelem negaliu atsidziaugt ja ir dar labai noriu isbandyt jusu isgirtuosius seselius
Turiu naująjį (bent jau taip konsultantė sakė ) GOSH tušą Wonder volume. Nieko ypatingo tik tiek, kad su siauru šepetėliu gali visur prieiti ir visas blakstienas padažyti. Antro nepirkčiau Man AVON Supershock tikrai geresnis
o as labai dziaugiuosi gosh mineraline biria pudra super graziai ir lygiai dengia,man visa diena issilaiko,su aukso spalvos dulkelem negaliu atsidziaugt ja ir dar labai noriu isbandyt jusu isgirtuosius seselius
eurokose pardavineja,padarytas spec Gosh mini stendukas, prie biriu mineraliniu pudryciu parasyta 'super kaina 29lt' .arba uzejusi pasiteirauk pas konsultante
as ir sita turiu:) man irgi patinka ji. bet as ja naudoju tik ziema-rudeni, nes ji tirkai sunki kaip kazkuri ishsireiske.
ta tusa padovanojau draugei su zaliu dangteliu, tai ji pakolkas labai patenkita. pries tai TBS turejo. sis jai sake geresnis