Įkraunama...
Įkraunama...

GOSH ir INSCENE

QUOTE(Linoshka @ 2009 03 23, 16:22)
Sveikutės,
gal kuri nors bandė Gosh X-CEPTIONAL WEAR makiažo pagrindą? smile.gif Kaip maskuoja ir atrodo ant veiduko? Išlaiko matiškumą?

as naudoju GOSH VELVET TOUCH FOUNDATION PRIMER makiazo baze, man labai patinka. veidos toks barchatinis buna.
Atsakyti
as turejau gosh tusa visai patiko- reiks ir vel nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gute88 @ 2009 04 13, 22:50)
as turejau gosh tusa  visai patiko- reiks ir vel nusipirkti ax.gif

O kuri butent tusa turejote? Nes ju keletas yra, noretusi zinoti kuri giriate 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kazkaip mazai GOSH naudojanciu:)
as labai megstu sia kosmetika:) vakar isigyjau lupu blizgesi:) biggrin.gif patinka.
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri norite pirkti melynus INSCENE seselius 4 spalvu (du tamsus, du sviesus, beveik balti). parduosiu uz 35lt, beveik nenaudoti, galiu atsiusti nuotr. Nusipirkau parduotuvej vienaip atrode, o parejus ziuriu, ka dman tos spalvos netinka (blondine as), o pinigu gaila g.gif jei ka rasykit signorinai@gmail.com
Atsakyti
hmm, melyni m an nelabai irgi seseliai. seip prisipirkus esu belekiek vienos spalvos indeliu. tai seseliu per akis, 20 m. i prieki:)
Atsakyti
INGUTED-http://www.zoommagazine.dk/img/artikler/gosh,art8981.jpg> va toki turejau omeny tik mano buvo juodas smile.gif
Papildyta:
neykele paveiksliuko kasko g.gif g.gif
Papildyta:
na gal db pavyks ykelti bent nuoroda blush2.gif blush2.gif merlin pl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute88: 16 balandžio 2009 - 14:54
po velniais ko cia nerodo blink.gif atsiprasau kad patersiau tema truputy blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif
paskutiny karta keliu pav.nes jau nervina.... jei nesigaus nepykit. dar karta soriux 4u.gif 4u.gif 4u.gif gosh.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute88: 16 balandžio 2009 - 15:13
ykelia i ta psl bet pav nerodo ot tai nesamone... soriux DIDELIS 4u.gif zodziu tusas vadinas GOSH EYE DEAL. labai man patiko. is karto ryskiai graziai padazo,nesulipina blakstienu cool.gif
Atsakyti
as tusais nesu labai suzaveta. turiu VOLUMEBOOSTER GOCH MASCARA ir AMAZING LENGTIHN BUILD.
o tas kur rasei, gal su auksiniu kamsteliu? jei tas toki turejau, puse velnio:)
Atsakyti
drinks_cheers.gif ja ja su auksiniu kamsteliu smile.gif as irgi nesakau kad patys geriausi tusai gosh-yra zymiai geresniu (ir brangesniu tuo paciu) 4u.gif
Atsakyti
dar vienu Gosh gaminiu noriu pasigirti ir pasidziaugti.
GOSH SHIMMER CREAM. veidui ir kunui. labai smagiai zeri.
Atsakyti