QUOTE(dontstop @ 2016 01 25, 12:27)
Mano virtuvės pagalbininkų top trejetukas
garpuodis (paprastas, ant viryklės statomas)

- deka jo jau devinti metai nevalgom keptos aliejuje mėsos/žuvies/paukštienos
grylis

- greitis

steikiukai iškepa taip pat greitai, kaip kokie kepti sumuštiniai
mikrobangė

- žinau, ne visom priimtina aplamai, o aš tai naudoju kiekvieną dieną. Gaminu joje pvz omletus be riebalų, keptus obuolius/kriaušes/slyvas. Na ir šildau iš anksto pagamintą maistą.
O ko visai nenaudoju ir gali man nebūti - virtuvinis kombainas ir blenderis
----------
Suvalgiau savo kietagrūdžius makaronus

Fui, neskanu

Nepraėjo nė valandos, kaip vėl norėjau valgyti
aš turbūt net neturiu trejetuko, nes viskas, ką turim (beveik) man labai patinka ir naudinga

va tas blenderis - kokteilinė tai liuks, nes aš kokteilius plakuosi karts nuo karto ir labai super pvz. blynams tešlą sumaišyt, jeigu su varške darau (nereik tiek rankom trint, kaip tik vakar išbandžiau tokį būdą

). grilis tai super liuks tikrai

mūsų dar protingas aparatas, ten matuoja storį produkto ir palei tai kepimo laiką automatiškai nustato, tai net ir galvos nereikia sukti, ar jau iškepė, ar ne

ir krevetes, ir jautieną, ir žuvį ten kepam, gėris skonis ooom
mikrobangę namie turim, bet dabar jau tik košei mano ryte pagamint pagrinde naudojam. užtad darbe beveik kasdien tenka naudot, nes šildomės maistą.. norėčiau kokio gero termoso, bet tai jau turbūt faktas, kad tokį, kuris maistą išlaikytų šiltą bent 20val, surast sunku

tai ir nesuku galvos..
čia tie rudi vadinami, pilno grūdo (wholewheat)? man tie rudi kokie skanūs, oooom

MB jie labai nepatinka kažkodėl. bet jis iš viso nusiteikęs prieš tuos rudus produktus - kadangi pats kaip ir iš kaimo, tai vis juokiasi, kad produktai tokie (ryžiai, makaronai, cukrus ir pan.) mažiausiai apdirbti ir su daugiausia šiukšlių, pigiausiai kainuoja ūkininkams jų patiekimas į rinką, o parduotuvėse kainuoja kai už gryną gerą
Enjoy this moment.
This moment is your life.