QUOTE(dontstop @ 2016 01 23, 09:31)
Sveikos
Vakar skaičiavau kalorijas pusę dienos, paskui užmečiau. Patyriau eilinį alkio protrūkį, valgiau viską, ką radau namuose
Vaikų sausainius suvalgiau, nors net nemėgstu
Uogienę kapojau šaukštais tiesiai iš indelio, nors irgi nemėgstu (stovi pas mane uogienės ištisus mėnesius neliečiamos). Pietų suvalgiau 3 porcijas, niekaip negalėjau sustot. Taip kramčiau kažką tai iki pat miego. Visiškai nevaldoma nepena buvo

Vakar skaičiavau kalorijas pusę dienos, paskui užmečiau. Patyriau eilinį alkio protrūkį, valgiau viską, ką radau namuose

turbut truksta maistingu medziagu, arba kuro energijos gamybai, tai protingas organizmas ir privercia valgyti. Zinau as tuos priepuolius.

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 23, 10:22)
Dontstop
Būna juk visko, susiimsi ir nukris tie 200 g. ir dar daugiau
Aš irgi biškį įnešiu negatyvo, nes vakar kaip susinervinau dėl to torto, tai ne tas žodis
visada tortus šventėms perku pas tokią vietinę kepėją - jauna mama, kepa namuose, iki šiol tortai buvo tobuli. Gruodį, kai pirkau gimtadieniui, jau buvo kažkoks įtartinai sausokas, o vakar gavau tragediją - išoriškai gražus, bet viduje.... Praktiškai tas pats, kas valgyti sudžiūvusią būlką
nu taip susinervinau, niekas to torto nevalgė, sukišau 20 eurų tikėdamasi normalaus produkto
čia vadinasi skanus naminis tortukas.....
Nu va ir aš išsiliejau

Būna juk visko, susiimsi ir nukris tie 200 g. ir dar daugiau

Aš irgi biškį įnešiu negatyvo, nes vakar kaip susinervinau dėl to torto, tai ne tas žodis

Nu va ir aš išsiliejau

O tai pasakykit jai, negi vandens ir cukraus gaila bulkai paslapinti

Praejau spinteles, visokiu likuciu yra, tai sakiau, spinteliu tustinimo metas prasideda. ir sutaupyt pavyks, ir persivalgyt neiseis

Svarbiausia issimiegot, tada alkis daug maziau kamuoja, todel sestadienis ir sekmadienis man pacios normaliausios dienos valgymo prasme