Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 25, 13:04)
Vakar MB sakiau, kad artimiausias mano pirkinys - garpuodis biggrin.gif  kokius garpuodžius turit jūs? Aš galvoju apie elektrinį kokį kompaktišką nedidelį smile.gif

tokio tipo, tik kitos firmos (nepamenu pavadinimo ir nebematau užsakymų istorijoj) pirkau. Pigutis buvo, galvoju išbandysiu, tai džiaugiuos, kad nepirkau brangesnio. Vis tiek man skaniau kad ir ta pati virta višta, nei garinta biggrin.gif Nu tik daržovėms jis man naudingas ir kotletams, bet kotletai tiek virti, tiek garinti man tokio pat skonio biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 01 25, 13:16)
Taip, taip, tie wholewheat  smile.gif Aš nesu prieš juos nusistačius, netgi norėčiau pamėgt, bet kaip? Nepatinka, kad kieti, nes visą gyvenimą pripratus valgyti į košę išvirtus paprastus makaronus  blush2.gif

oj, tai va man dėl to jie ir patinka labai, nes kieti wub.gif aš labai iš viso tokie keistuolė šiuo klausimu, bet man ir tarkim vaisiai skaniausi kieti (žali tokie ne visiškai prinokę pokiečiai bananai, tokios kietesnės uogos - nuo minkštų pvz. aviečių man net bloga pasidaro, sutampo visad doh.gif unsure.gif blush2.gif ir t.t.), tai todėl man ir tie makaronai labai skanu smile.gif o MB sako, kad jam atrodo, jog jie niekad neišverda dėl to savo kietumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 01 25, 17:48)
o MB sako, kad jam atrodo, jog jie niekad neišverda dėl to savo kietumo  lotuliukas.gif

Ir aš taip sakau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 25, 13:55)
Ir aš taip sakau  lotuliukas.gif

eik Tu, žiauriai gi skanu, niom niom niom wub.gif biggrin.gif

pas mus dar tokie makaronai rudi yra, tai irgi gėris wub.gif jie čia skaitosi ne tik, kad rudi tie, bet dar ir su proteinų daugiau. patinka man, bet brangoki tokie, o ir šiaip MB tingi dažniausiai virti du atskirus puodus (arba aš pamirštu paprašyti blush2.gif biggrin.gif ), tai valgau baltus, kai valgau..
user posted image

p.s. aš tikiuosi, kad Tu nieko prieš, jog aš į Tave "Tu" kreipiuosi - tiesiog žinau kaip narę jau seniai iš kitų SM temų, tai kažkaip jaučiuos pusiau pažįstama šitoj erdvėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 01 25, 18:07)

p.s. aš tikiuosi, kad Tu nieko prieš, jog aš į Tave "Tu" kreipiuosi - tiesiog žinau kaip narę jau seniai iš kitų SM temų, tai kažkaip jaučiuos pusiau pažįstama šitoj erdvėj  4u.gif

Tikrai nieko prieš, galima bet kaip, kaip patogu irnesakyk.gif Tik susinepatoginau, nejau bendravom anksčiau kažkurioj temoj? blush2.gif Jezusmarija, nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 25, 14:17)
Tikrai nieko prieš, galima bet kaip, kaip patogu  irnesakyk.gif  Tik susinepatoginau, nejau bendravom anksčiau kažkurioj temoj?  blush2.gif Jezusmarija, nepamenu  blush2.gif

oi, apie kosmetiką, pirkinius ir t.t. smile.gif ne bendraminčiuose mirksiukas.gif 4u.gif Pigi, bet ne Prasta; kosmetikos krepšeliuose ir pan. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
o aš va susirgau ir kiek praleidau ;D kaip suprantu visoms sekasi neblogai.. pas mane rezultatas nė iš vietos, tiesa jau 4 dienas nesportavau ir nežinau kada vėįl galėsiu pradėti verysad.gif

4u.gif naujai prisijungusioms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 01 25, 18:20)
oi, apie kosmetiką, pirkinius ir t.t.  smile.gif ne bendraminčiuose  mirksiukas.gif  4u.gif Pigi, bet ne Prasta; kosmetikos krepšeliuose ir pan. smile.gif

Aaa, gali būt, gali būt smile.gif

QUOTE(Victrix @ 2016 01 25, 18:52)
Sveikos,
o aš va susirgau ir kiek praleidau ;D kaip suprantu visoms sekasi neblogai.. pas mane rezultatas nė iš vietos, tiesa jau 4 dienas nesportavau ir nežinau kada vėįl galėsiu pradėti  verysad.gif

Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar maitinausi pavyzdingai, beveik didis.gif
Kalorijos:

obuolys 80

avižų košė, užpilta vandeniu 155
keli dž. abrikosai 65

kapučinas 40
kąsnis dešros 50
kąsnis varškės sūrio 50

kietieji makaronai 100 g 357
pomidorai savo sultyse 400 g 100

kapučinas 40
grūdėta varškė 220

užpilama arbata 60

omletas su liesa varške mikrobangėje 330

pievagrybių sriuba 60
1 v. š. liesos grietinės 20

viso 1630 kcal

-900 iš ryto thumbup.gif Štai ką reiškia grįžt į doros kelią biggrin.gif

Sportuoti nebuvau, per vėlai grįžo vyras mad.gif

Šią sav galvoju pasportuoti namie g.gif
Tik trečiadienį pavyks nueiti į sporto klubą (vyras nedirbs), be tą dieną yra tik pilateso treniruotė, nelabai mėgstu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2016 01 25, 16:52)
Sveikos,
o aš va susirgau ir kiek praleidau ;D kaip suprantu visoms sekasi neblogai.. pas mane rezultatas nė iš vietos, tiesa jau 4 dienas nesportavau ir nežinau kada vėįl galėsiu pradėti  verysad.gif

4u.gif naujai prisijungusioms  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif išsveik, tada atsigriebsi sporte:4u:

Aš 13 val. užsirašiau pas gydytoją - nebegaliu gydytis pati. Nuo rytojaus skaičiuosiu trečią peršalimo savaitę, kažkiek pagerėjo, bet iki galo niekaip, jau net nervas ima unsure.gif

Vakar meniu:
Įprasti pusryčiai
Juodo šokolado gabaliukas
Kelios krevetės su daržovėm (buvo neskanu) tai pasišildžiau sekmadienio kugelį biggrin.gif
Virtos bulvės, daržovių salotos, dvi virtos dešrelės.

Vėl imu valgyti kaip vežikas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 26, 11:31)

Vėl imu valgyti kaip vežikas biggrin.gif

Na pagal vakar meniu tai dar ne smile.gif
Sveikatos 4u.gif Parašyk, ką gydytojas pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 24, 12:50)
Fita, o jei norisi ne saldumynų (abejinga), o čipsų, kebabų, karštų sumuštinių, bulvinių patiekalų? Gal yra koks "priešnuodis?  smile.gif
Meniu pavyzdingas, prašom kelt kiekvieną dieną  bigsmile.gif

Aš nuo šitų blogybių irgi priklausoma doh.gif į šį klausimą pakolkas turiu tik vieną atsakymą - valios trūksta lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif buvo užplaukęs kažkoks nekalbadienis .. cool.gif savaitgalį čiut nusidėjau, bet greit sugrįžau atgal į doros kelią. Atvyko pas mus mano brolis su šeima, beje irgi sportuojantis, tai pagaminau sveikas tortilijas. Bet vakare gavosi taip, kad vienintele vieta užkąst buvo Hesburgeris.. Ai bala nemate, trys iš keturių suaugusių sportuojantys nusprendė kad reik į Hesburgerį cool.gif Paskutinį kart jame valgiau prieš nėštumą. Bet pasijautė doh.gif stovėjo man tas maistas, pilvą pust pradėjo. Žodžiu pasigailėjau.

Kalbėjot apie garpuodžius. Man tai stebuklas kažkoks ax.gif pas mus jis nedidelis, elektrinis, dviejų skyrių. Neužima daug vietos, tai mes jo net neslepiam, laikom ant spintelės. Nes jei ne kasdien tai kas antrą dieną gaminu su juo. Pvz šiandien pietums bus garintas grenadierius
essen.gif

Vakar dienos meniu:
Puryčiams kiaušininis hamburgeris, užkandžiui bananas, pietums orkaitėj kepti šonkauliukai su salotom (špinatai, jelapenas, avokadas, brokolis). Primečiau, kad tie šonkauliukai gavosi apie 400 kcal ax.gif Užkandis - varškė. Vakarienei du virti kiaušiniai su juoda duona. Tiksliai neskaičiavau bet į savo 1300 kcal tilpau. Šiandien pietums kaip ir minėjau grenadierius, o vakarienei kepsim sveiką picą smile.gif Beje pasidariau 3 savaičių foto, tai akivaizdžiai matosi apkritęs pilvukas nestuke.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikos, priimkit ir mane i kompanija 4u.gif
Lieknejom su keliom merginom kaledinej temoj, o dabar ten tylu tylu... blush2.gif ir sekesi gan neblogai, bet atejo kaledos - apsivalgymo metas, o po to nebeliko su kuom pabendrauti ir vel apsileidau. 2 kg jau sugryzo unsure.gif
Tai va, siuo metu mano svoris 67 kg, noreciau numesti dar keleta ir tiesiog padailinti kuno linijas sportu ir sveika mityba (ka galesiu padaryti gryzusi namo is atostogu pas tevus, nes tokie zodziai "sveika mityba" cia neegzistuoja). Vis dar zindau puses metu suneli, taigi valgyt noriu nesvietiskai biggrin.gif ir noriu draugauti su kitomis lieknejanciomis (taip sakant - su kuo sutapsi, toks ir pats tapsi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti