QUOTE(dontstop @ 2016 01 24, 12:50)
Fita, o jei norisi ne saldumynų (abejinga), o čipsų, kebabų, karštų sumuštinių, bulvinių patiekalų? Gal yra koks "priešnuodis?
Meniu pavyzdingas, prašom kelt kiekvieną dieną
Aš nuo šitų blogybių irgi priklausoma

į šį klausimą pakolkas turiu tik vieną atsakymą - valios trūksta
Labas rytas

buvo užplaukęs kažkoks nekalbadienis ..

savaitgalį čiut nusidėjau, bet greit sugrįžau atgal į doros kelią. Atvyko pas mus mano brolis su šeima, beje irgi sportuojantis, tai pagaminau sveikas tortilijas. Bet vakare gavosi taip, kad vienintele vieta užkąst buvo Hesburgeris.. Ai bala nemate, trys iš keturių suaugusių sportuojantys nusprendė kad reik į Hesburgerį

Paskutinį kart jame valgiau prieš nėštumą. Bet pasijautė

stovėjo man tas maistas, pilvą pust pradėjo. Žodžiu pasigailėjau.
Kalbėjot apie garpuodžius. Man tai stebuklas kažkoks

pas mus jis nedidelis, elektrinis, dviejų skyrių. Neužima daug vietos, tai mes jo net neslepiam, laikom ant spintelės. Nes jei ne kasdien tai kas antrą dieną gaminu su juo. Pvz šiandien pietums bus garintas grenadierius
Vakar dienos meniu:
Puryčiams kiaušininis hamburgeris, užkandžiui bananas, pietums orkaitėj kepti šonkauliukai su salotom (špinatai, jelapenas, avokadas, brokolis). Primečiau, kad tie šonkauliukai gavosi apie 400 kcal

Užkandis - varškė. Vakarienei du virti kiaušiniai su juoda duona. Tiksliai neskaičiavau bet į savo 1300 kcal tilpau. Šiandien pietums kaip ir minėjau grenadierius, o vakarienei kepsim sveiką picą

Beje pasidariau 3 savaičių foto, tai akivaizdžiai matosi apkritęs pilvukas