Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos (dar viena nepenos diena):

neaiškių dribsnių košė 290

kapučinas 40
3 finn srisp su varške ir dešra 150

2 kiaušiniai su majonezu doh.gif (mirtinai kamavo badas)

rūgpienio sriuba 178
perpus su dukra suvalgyta mini pica iš kepyklos doh.gif ~200 (?) - neatsilaikiau, vaikai taip skaniai valgė wub.gif
sultinys iš kubelio 8

grūdėta varškė su uogiene 150
kapučinas 40

po valandos - dar grūdėta varškė su uogiene 150 doh.gif (mirtinas badas)

po treniruotės virta krūtinėlė su 1/2 indelio lečaus 526

viso 1962

Valgyti po treniruotės vis dėl to negalima schmoll.gif Bent jau man. Bent jau tiek unsure.gif

Ko pasekoje +500 g iš ryto verysad.gif

Gilioj nevilty angel_sadangel.gif

Vakar buvau patekus į labai sunkią bokso treniruotę box.gif Užpernai karts nuo karto lankydavau, šiemet dar nė karto. Sunku, atpratus jau nuo tokių krūvių blush2.gif

Tytuka, gaila unsure.gif
Kaip asmeninių neliko, tai už ką mokėt? Juk kažkokias 3 treniruotes vis tiek atsiųs?

Aš štai ką pagalvojau, pilnas gi internetas visokių programų, ne tik atskirų treniruočių, bet ir su mitybos planais, treniruočių tvarkaraščiais, testais prie iš po...galima ir individualiai pasirinkt, ir nemokamai viskas smile.gif

Aš pati po gimdymo kai dar neėjau į sporto klubą, praėjau keletą tokių programų, galėsiu vėliau paieškot konkrečių pavadinimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 22 sausio 2016 - 07:32
Penktadienis penktadienis clap.gif 4u.gif nusidirbu darbus, ir varysiu ramiai sirgt. Šiandien tėčio gimtadienis, pas tėvus nusimato tortas naminis cool.gif bet po tokios savaitės manau tikrai galima blush2.gif

Prisiduodu už vakar:
Pusryčiai įprastiniai
Juodo šokolado gabaliukas
Kava 3in1 ir sumuštiniai su sūriu ir dešryte
Tuno salotos su keliomis virtomis bulvėmis.

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 22, 11:38)
* manau tikrai galima blush2.gif

**Prisiduodu už vakar:

*Galima, galima, koks būtų gyvenimas, jei net per gimtadienį torto negalima būtų paragaut smile.gif

** Kaip pavyksta taip mažai valgyti?? biggrin.gif

Smagios šventės 4u.gif

Šiek tiek bijau artėjančio savaitgalio biggrin.gif
Šeštadieniui šeimyna ištraukė cepelinus (turim visokių patiekalų idėjų, užrašytų ant lapelių, sūnus ar kas nori, traukia karts nuo karto) doh.gif
Sekmadienį sūnui karatė diržo laikymas, jeigu išlaikys, pageidauja švęsti su šakočiu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 22, 09:43)

** Kaip pavyksta taip mažai valgyti??  biggrin.gif

Smagios šventės  4u.gif

Šiek tiek bijau artėjančio savaitgalio  biggrin.gif
Šeštadieniui šeimyna ištraukė cepelinus (turim visokių patiekalų idėjų, užrašytų ant lapelių, sūnus ar kas nori, traukia karts nuo karto)  doh.gif 
Sekmadienį sūnui karatė diržo laikymas, jeigu išlaikys, pageidauja švęsti su šakočiu  ph34r.gif

Sergu, automatiškai daugiau skysčių geriu, skrandis pilnesnis, be to, darbo dienom pas mane rėžimas visai neblogas, darbo laiku nėra kada valgyt, po darbo pavakarieniauju ir nebenoriu daugiau. Tikiuosi įprasti iki vasaros prie vienos vakarienės biggrin.gif
Cepelinai wub.gif svarbiausia savaitgalį išjudėti tai ką suvalgom biggrin.gif
Pas mus Druskininkuose labai skanūs šakočiai kavinėj Romnesoj, jei kada būsit - rekomenduoju. Ten vietoj jį leidžia išsikepti, tai ir pramoga, nes ne tik žiūrima, bet ir patys gali tešlą pilti, ir skanu nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 22, 12:32)

Pas mus Druskininkuose labai skanūs šakočiai kavinėj Romnesoj, jei kada būsit - rekomenduoju. Ten vietoj jį leidžia išsikepti, tai ir pramoga, nes ne tik žiūrima, bet ir patys gali tešlą pilti, ir skanu nerealiai thumbup.gif

Liuks, užsirašau smile.gif
Būsim būtinai pas jus, vasarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 22, 08:21)
Sveikos  4u.gif

Gilioj nevilty  angel_sadangel.gif

Tytuka, gaila  unsure.gif
Kaip asmeninių neliko, tai už ką mokėt? Juk kažkokias 3 treniruotes vis tiek atsiųs?

Aš štai ką pagalvojau, pilnas gi internetas visokių programų, ne tik atskirų treniruočių, bet ir su mitybos planais, treniruočių tvarkaraščiais, testais prie iš po...galima ir individualiai pasirinkt, ir nemokamai viskas  smile.gif

Aš pati po gimdymo kai dar neėjau į sporto klubą, praėjau keletą tokių programų, galėsiu vėliau paieškot konkrečių pavadinimų  smile.gif

Nu nenusimink taip, juk dar vyksta virskinimo procesas, nesuejo i kuno svori dar, nesuspejo mirksiukas.gif
Jei pavalgau zaliu morku, virtu burokeliu, tai kamstis porai dienu garantuotas, sunkiai issiritina lauk. Tai tada ne nesisveriu, islaukiu ir viskas thumbup.gif
kazkokia nesamone su tais sportais, atseit prisijunk, ir ten 6 skirtingos treniruotes, issirink kokia nori ir sportuok. bet tokiu treniruociu pilnas intikas, teisybe sakai, pinigai kaip i bala. Tik kinezine man labai gerai, tokios neradau intike. Tikrai daugiau nepirksiu is ten nieko schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Pernai tai labai patenkinta buvau, prie visokiu mano nugaros, keliu ir t.t. skausmu, mane ant koju pastate, nes bandziau pagal rastas intike, tai po to daugiau skaudedavo nugara (savaitem) nei naudos budavo. Bet sis kartas tai snipstas. pazadejo nauju treniruociu idet, gal ides su svoriais ax.gif
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 22, 10:38)
Penktadienis penktadienis clap.gif  4u.gif nusidirbu darbus, ir varysiu ramiai sirgt. Šiandien tėčio gimtadienis, pas tėvus nusimato tortas naminis cool.gif  bet po tokios savaitės manau tikrai galima blush2.gif

Jei saldumynus valgyti padarius pertrauka nuo pagrindinio valgymo, virskininasi geriau biggrin.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 22, 11:32)

Kaip smagu taip laika praleist thumbup.gif Jei kada busiu toj pusej, butinai pasiziuresiu. mokykloj mus vede i duonos, pieno fabrikus, dar dabar atsimenu kaip patiko.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 01 22, 11:20)

Kaip smagu taip laika praleist  thumbup.gif Jei kada busiu toj pusej, butinai pasiziuresiu. mokykloj mus vede i duonos, pieno fabrikus, dar dabar atsimenu kaip patiko.

Užreklamavau biggrin.gif
Mes su darbo kolektyvu ten kepėm šakotį - nors aš jo nemėgstu, bet šviežias buvo žiauriai skanus. Gaila nemoku foto įkelt, nes fotki nebeleidžia talpint nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 22, 12:34)
Užreklamavau biggrin.gif
Mes su darbo kolektyvu ten kepėm šakotį - nors aš jo nemėgstu, bet šviežias buvo žiauriai skanus. Gaila nemoku foto įkelt, nes fotki nebeleidžia talpint nuotraukų biggrin.gif

As tai juos labai megstu wub.gif ypac sviezius, ir visa mano seiminele juos dievina wub.gif cia tai mums kaip i roju, i ta kepykla lotuliukas.gif lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 22, 13:34)
Gaila nemoku foto įkelt, nes fotki nebeleidžia talpint nuotraukų biggrin.gif

Kai fotki pasidarė mokamas puslapis, susikūriau albumuką fotki.yandex.ru, šis puslapis dar patogesnis, greičiau nuotraukas įkelia iš kompo, galima po visą papkę iškart, keliant nuotraukas į forumą, galima pareguliuot dydį, rodo nuotraukas per visą ekraną, patiko man, rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 22, 11:45)
Kai fotki pasidarė mokamas puslapis, susikūriau albumuką fotki.yandex.ru, šis puslapis dar patogesnis, greičiau nuotraukas įkelia iš kompo, galima po visą papkę iškart, keliant nuotraukas į forumą, galima pareguliuot dydį, rodo nuotraukas per visą ekraną, patiko man, rekomenduoju  4u.gif

4u.gif pabandysiu vakare prisiregistruoti, tik aš nelabai rusiškai suprantu biggrin.gif

Privalgiau darbe trintos daržovių sriubos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar skaičiavau kalorijas pusę dienos, paskui užmečiau. Patyriau eilinį alkio protrūkį, valgiau viską, ką radau namuose doh.gif Vaikų sausainius suvalgiau, nors net nemėgstu blush2.gif Uogienę kapojau šaukštais tiesiai iš indelio, nors irgi nemėgstu (stovi pas mane uogienės ištisus mėnesius neliečiamos). Pietų suvalgiau 3 porcijas, niekaip negalėjau sustot. Taip kramčiau kažką tai iki pat miego. Visiškai nevaldoma nepena buvo doh.gif

Dar +200 angel_sadangel.gif

Nuotaika nekokia verysad.gif

Atsiprašau už tokį negatyvą blush2.gif

Einu ieškot motyvacijos likučių lens.gif
Atsakyti
Dontstop 4u.gif 4u.gif
Būna juk visko, susiimsi ir nukris tie 200 g. ir dar daugiau 4u.gif

Aš irgi biškį įnešiu negatyvo, nes vakar kaip susinervinau dėl to torto, tai ne tas žodis blink.gif visada tortus šventėms perku pas tokią vietinę kepėją - jauna mama, kepa namuose, iki šiol tortai buvo tobuli. Gruodį, kai pirkau gimtadieniui, jau buvo kažkoks įtartinai sausokas, o vakar gavau tragediją - išoriškai gražus, bet viduje.... Praktiškai tas pats, kas valgyti sudžiūvusią būlką doh.gif nu taip susinervinau, niekas to torto nevalgė, sukišau 20 eurų tikėdamasi normalaus produkto doh.gif čia vadinasi skanus naminis tortukas.....
Nu va ir aš išsiliejau biggrin.gif
Atsakyti