QUOTE(dontstop @ 2016 01 22, 08:21)
Sveikos
Gilioj nevilty
Tytuka, gaila
Kaip asmeninių neliko, tai už ką mokėt? Juk kažkokias 3 treniruotes vis tiek atsiųs?
Aš štai ką pagalvojau, pilnas gi internetas visokių programų, ne tik atskirų treniruočių, bet ir su mitybos planais, treniruočių tvarkaraščiais, testais prie iš po...galima ir individualiai pasirinkt, ir nemokamai viskas
Aš pati po gimdymo kai dar neėjau į sporto klubą, praėjau keletą tokių programų, galėsiu vėliau paieškot konkrečių pavadinimų
Nu nenusimink taip, juk dar vyksta virskinimo procesas, nesuejo i kuno svori dar, nesuspejo
Jei pavalgau zaliu morku, virtu burokeliu, tai kamstis porai dienu garantuotas, sunkiai issiritina lauk. Tai tada ne nesisveriu, islaukiu ir viskas
kazkokia nesamone su tais sportais, atseit prisijunk, ir ten 6 skirtingos treniruotes, issirink kokia nori ir sportuok. bet tokiu treniruociu pilnas intikas, teisybe sakai, pinigai kaip i bala. Tik kinezine man labai gerai, tokios neradau intike. Tikrai daugiau nepirksiu is ten nieko

Pernai tai labai patenkinta buvau, prie visokiu mano nugaros, keliu ir t.t. skausmu, mane ant koju pastate, nes bandziau pagal rastas intike, tai po to daugiau skaudedavo nugara (savaitem) nei naudos budavo. Bet sis kartas tai snipstas. pazadejo nauju treniruociu idet, gal ides su svoriais
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 22, 10:38)
Penktadienis penktadienis

nusidirbu darbus, ir varysiu ramiai sirgt. Šiandien tėčio gimtadienis, pas tėvus nusimato tortas naminis

bet po tokios savaitės manau tikrai galima
Jei saldumynus valgyti padarius pertrauka nuo pagrindinio valgymo, virskininasi geriau
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 22, 11:32)
Pas mus Druskininkuose labai skanūs šakočiai kavinėj Romnesoj, jei kada būsit - rekomenduoju. Ten vietoj jį leidžia išsikepti, tai ir pramoga, nes ne tik žiūrima, bet ir patys gali tešlą pilti, ir skanu nerealiai
Kaip smagu taip laika praleist

Jei kada busiu toj pusej, butinai pasiziuresiu. mokykloj mus vede i duonos, pieno fabrikus, dar dabar atsimenu kaip patiko.