Sveikos, lieknėjančios

aš suskaičiavau, kad jau daugiau kaip savaitę - jokio saldumyno. Pirmoje dienos pusėje suvalgau vieną vaisių (obuolius valgiau šią) ir viskas. Pusryčius valgau sočius (nors 2 sumuštiniai gal nėra labai jau didelis sotumas

), pietums, kadangi juos valgau mieste, stengiuosi valgyti tik vieną patiekalą, be sriubos, taip pat prašau, kad padažą įpiltų atskirai, o ne ant viso patiekalo (tada galiu tik padažyti, jei jau labai norisi). Taip pat tarkim ryžių suvalgau kokį 1/3. Vakare valgau griežtai tik daržoves su mėsa, žuvimi, ar sūriu. Darausi arba salotas, ar verdu sriubą su daug daržovių (be bulvių), arba troškinu ką nors. RImi yra nuolaida žuviai, tai užsipirkau lašišos ir sūdytos, ir rūkytos - nu kaip man skanu, negaliu

Šiandien nusimato furšetas su visokiais vieno kasnio sumuštinukais ir vynu. Tai esu nusiteikusi, kad leisiu sau, bet simboliškai. Torto planuoju atsisakyti. Matau, kaip gerai gaunasi man, kai išvis nevalgau saldumynų - kažkaip ir poreikio nejaučiu

Šią savaitę du kartus buvau zumboj - kol kas grybauju, bet vistiek pastrakalioju

Namie darau plankingą - labai geras dalykas, po pirmų kartų skaudėjo visus raumenis

Po kelionės, kai pasisvėriau ir pamačiau savo didžiausius gyvenime skaičius, nukrito 1.5 kg., bet čia nelabai užskaitau, nes tas greit priaugtas svoris, lengvai ir nukrenta. Apskritai nelabai reaguoju į tuos kelis plius minus šimtus gramų. Man svarbu, kad per laiką užsifiksuotų tam tikras svoris, ir jau aukščiau tam tikros ribos nebekiltų. Pvz. dabar rodo svarstyklės kasdien skirtingai nuo 74.5 iki 75.0 Tai dabar kitas etapas - kai svyruos max iki 74.0 ir taip vis žemyn.