Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Tytuka,

FitnessBlender kanalas su kokiu 1000 treniruočių

visos jų tempimo treniruotės - jų gal keliasdešimt smile.gif

17 treniruočių su svoriais

mano mėgstamiausia treniruotė rankoms su svoriais

Na ir dar parekomenduosiu, jie turi tokias "5 dienų programas" sporto naujokams, po gimdymo su malonumu buvau praėjus šitą - nesunku, gerai po pertraukos, kiekvieną dieną vis kita treniruotė, gerai kaip įžanga prieš "rimtą sportą" ar sporto klubo lankymą smile.gif
Jie turi ir analogišką 5 dienų programą "užimtiems", skirtumas, kad treniruotės trumpesnės, iki 30 min, ir šitą buvau praėjus 5 dienų treniruočių kursas užimtiems

Šiaip fainas kanalas, yra ten ir 1000 kcal deginančių treniruočių ir visokių kitokių, trumpų, ilgų, svorio metimui ir svorio auginimui biggrin.gif Na kiekvienam skoniui smile.gif Naujesnėse treniruotėse rodo ir kiek kcal sudegini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 29, 13:12)
Tytuka,

Na ir dar parekomenduosiu, jie turi tokias "5 dienų programas" sporto naujokams,

Labai labai aciu 4u.gif 4u.gif
Padariau kelias savo treniruotes, ziuriu, gana formoj esu, tad norisi naujoves thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, lieknėjančios smile.gif

aš suskaičiavau, kad jau daugiau kaip savaitę - jokio saldumyno. Pirmoje dienos pusėje suvalgau vieną vaisių (obuolius valgiau šią) ir viskas. Pusryčius valgau sočius (nors 2 sumuštiniai gal nėra labai jau didelis sotumas biggrin.gif), pietums, kadangi juos valgau mieste, stengiuosi valgyti tik vieną patiekalą, be sriubos, taip pat prašau, kad padažą įpiltų atskirai, o ne ant viso patiekalo (tada galiu tik padažyti, jei jau labai norisi). Taip pat tarkim ryžių suvalgau kokį 1/3. Vakare valgau griežtai tik daržoves su mėsa, žuvimi, ar sūriu. Darausi arba salotas, ar verdu sriubą su daug daržovių (be bulvių), arba troškinu ką nors. RImi yra nuolaida žuviai, tai užsipirkau lašišos ir sūdytos, ir rūkytos - nu kaip man skanu, negaliu biggrin.gif

Šiandien nusimato furšetas su visokiais vieno kasnio sumuštinukais ir vynu. Tai esu nusiteikusi, kad leisiu sau, bet simboliškai. Torto planuoju atsisakyti. Matau, kaip gerai gaunasi man, kai išvis nevalgau saldumynų - kažkaip ir poreikio nejaučiu wink.gif

Šią savaitę du kartus buvau zumboj - kol kas grybauju, bet vistiek pastrakalioju biggrin.gif Namie darau plankingą - labai geras dalykas, po pirmų kartų skaudėjo visus raumenis biggrin.gif

Po kelionės, kai pasisvėriau ir pamačiau savo didžiausius gyvenime skaičius, nukrito 1.5 kg., bet čia nelabai užskaitau, nes tas greit priaugtas svoris, lengvai ir nukrenta. Apskritai nelabai reaguoju į tuos kelis plius minus šimtus gramų. Man svarbu, kad per laiką užsifiksuotų tam tikras svoris, ir jau aukščiau tam tikros ribos nebekiltų. Pvz. dabar rodo svarstyklės kasdien skirtingai nuo 74.5 iki 75.0 Tai dabar kitas etapas - kai svyruos max iki 74.0 ir taip vis žemyn.
Atsakyti
As tikiuosi, kad gryzus is tevu nebus itin didelio pliuso, nes cia kai suseda visi vakarais kirst sokoladu, tai sunku atsilaikyt... na bet dar savaitele ir namo, o tada jau neliks daugelio pagundu blush2.gif biggrin.gif dar labai noreciau ir vyra itraukti, bo irgi nemazai svorio priauges, skundzias, tik kad nieko pats nedaro. O kai pasiulau kartu valgyt liesos mesos su darzovem, tai neee, jam padazu reikia, keptu bulviu, makaronu.. doh.gif
Atsakyti
Aš savo vyro net nebejudinu irnesakyk.gif
Turi antsvorio, visiškai nejuda, darbe reikia palaikyti fizinę formą, išlaikyti normatyvus - niekada neišlaiko, nuneša kyšį ir gerai doh.gif Gėdinu, gėdinu, kaip taip, jaunas sveikas vyras negali prabėgt kiek ten reikia, nu juokinga, bet jam viskas pro vieną ausį įeina, pro kitą išeina...Buvau 3 mėnesiam nupirkus abonementą į sporto klubą (pirkau atsiklausus) - šiek tiek lankė, bet greit užmetė, neišvaikščiojo abonemento mad.gif Buvom susitarę bėgiot kartu - vieną kartą prabėgo, daugiau nebesutiko. Na ir tiek to, palikau jį ramybėje smile.gif Valgyt dažnai tenka gaminti atskirai, bet jis ir pats sutinka pasigaminti smile.gif Šokoladus kerta kasdien, man ramu, nesugundysi manęs šokoladu (va jei čipsai būtų... tada jo blush2.gif )
Atsakyti
Tylu.. valgot pasislepusios, a? biggrin.gif
Siandien vel uzimta diena buvo, daug nuveikiau, is tikro net nelabai buvo kada apie maista galvot, o tuo labiau valgyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pradėjau tingėt skaičiuot kalorijas - vakar vėl neužrašiau. Bet valgiau labai tvarkingai: pusryčiai 5 grūdų košė, pietūs - grikių babka, vakarienė - omletas su liesa varške, rauginti kopūstai; tarpuose obuolys, pomelas. -100 ryte, atsirado ryžtas kažkaip suiimt savaitgalį ir pirmadienį pamatyt bent jau mažesnį, nei įprastai pliusą blush2.gif
Juo labiau, kad pirmadienis - naujo mėnesio 1 diena, ne tik sversiuos, bet darysiu kūno analizę (raumenų, riebalų santykį matuosiu) ir su metru matuosiu apimtis ax.gif

Šiandienai atšildytos paskutinės turimos krūtinėlės. Turiu dar visą moliūgą (sriuba?), pusryčiams užsipyliau miuslių.
Atsakyti
Užbėgu pasisveikinti biggrin.gif 4u.gif
Vakar buvo pusbadis: pusryčiai įprasti, pietums du maži bananai, vakarienei - mėsainis. Net galvą vakare skaudėjo. Bet nebuvo kada valgyti. Žodžiu iškrovos, badmečiai ne man biggrin.gif
Šiandien jau prikapojau kopūstų sriubos pas mamą, lysiu pasivaikščioti į miestuką bigsmile.gif
Nuo trečiadienio bandysiu grįžti į sportą thumbup.gif
Atsakyti
Kur gi dingo pavasaris? biggrin.gif
Nuobodžiai ir lėtai slenka pilkasis savaitgalis...

Išsiunčiau šiandien šeimyną pasivaikščioti, pati pasilikau namuose sportuoti showoff.gif
Pasirinkau Jillian Michaels treniruotę No more trouble zone.
Treniruotė puiki bigsmile.gif Pas mano trenerę analogiška vadinasi "funkcinė". Ji vienu metu yra ir riebalus deginanti (nes viskas atliekama greitai ir be pauzių, nuolat palaikomas toks pulsas, prie kurio dega riebalai), ir tuo pačiu beveik visi pratimai atliekami su svoriais, ir vienu metu tiek rankom, tiek kojom (pvz pritūpi, tuo pačiu rankas su svareliais keli į viršų), ir visom kūno dalim buvo apkrova, pilvui, kojom, užpakaliui, rankom..., įeina ir apšilymas, ir tempimo pratimai pabaigoje thumbup.gif Trukmė 50 min. Tytuka, rekomenduoju 4u.gif Parsisiųsti galima iš čia

*CoCoNuT*, negerai badas, organizmas tuomet valgo raumenis, ne riebalus sad.gif Nešiok su savim gal, jei žinai, kad negreit bus galimybė pavalgyti. Bananą, duoniukus, dž vaisius smile.gif Vandens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 30, 09:52)

Šiandienai atšildytos paskutinės turimos krūtinėlės. Turiu dar visą moliūgą (sriuba?), pusryčiams užsipyliau miuslių.

Trinta moliugu sriuba labai skani, druskos, pipiru, ir supjaustyta vistienos krutinele kaip tik. Dar ipilt alyvu aliejaus arba grietines essen.gif:

QUOTE(dontstop @ 2016 01 30, 15:52)
*Tytuka, rekomenduoju  4u.gif Parsisiųsti galima iš čia
***CoCoNuT*, negerai badas, organizmas tuomet valgo raumenis, ne riebalus sad.gif Nešiok su savim gal, jei žinai, kad negreit bus galimybė pavalgyti. Bananą, duoniukus, dž vaisius  smile.gif  Vandens  biggrin.gif

*Rytoj ryte ziuresiu ka padaryt
**Penktadieni velai gryzom, buvau pavargus, tai suvalgiau ka radau, stikline kefyro ir surio gabaliuka, mazai, vakariene turejo soti but. O ir sestadieni isvaziavom, pietus nuplauke, tik kavos su grietinele kavinej isgeriau, vakariene jau normaliai, bet neprisikimsi uz dvieju dienu pietus ir vakariene schmoll.gif
Rytoj bus valgymo diena, kad organizmas ko neprisigalvotu, nemazinu as kaloriju, tiesiog taip gavos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar kaip savaitgaliui laikiausi neblogai blush2.gif Miusliai pusryčiams, vištienos krūtinės iešmeliai ant gryliaus pietums, su ryžiais ir daržovėm, moliūgų sriuba vakarienei. Tarpuose - obuolys, pomelas, Jorė duoniukai. Tik +100 g ryte biggrin.gif

Šiandienai suplanuotas plovas, šaldytuvas tuštutėlis, kitą savaitgalį tikiuosi Lenkijon važiuosim, maisto užsipirksim assa.gif Tuštinam lentynas, stalčius, kamerą...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 31, 11:10)

Šiandienai suplanuotas plovas, šaldytuvas tuštutėlis, kitą savaitgalį tikiuosi Lenkijon važiuosim, maisto užsipirksim  assa.gif Tuštinam lentynas, stalčius, kamerą...

Ot miegaliska diena, tik dabar atsikeliau, uz visas savaites nedamiegotas dienas biggrin.gif
Puikus jausmas istustint viska, o man nesigauna, nes MB dar nuperka, tai labai letas spinteliu tustejimo metas blush2.gif
einu sportinius puslapius ziuret bigsmile.gif
Atsakyti