Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 08, 15:31)

Man skanu makaronai ir patiekalai su jais  smile.gif

Oi nu makaronai ir man skanu, galėčiau kasdien valgyti (o ir valgiau, kai svorį auginau doh.gif ), tik ne tie kietieji, tų kol kas nesiseka pamėgt sad.gif
Atsakyti
Pasidariau sau svorio metimo liniuotę, dabar tai jau nebegaliu trauktis ir daryt sau nuolaidžiavimų biggrin.gif
Aš irgi kartais bulves valgau, nesakau, kad nė kąsnio, pvz kai vyras iškepa biggrin.gif Bet kad sėdėčiau ir svajočiau, kad noriu keptų bulvių - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 08, 13:46)
Pasidariau sau svorio metimo liniuotę, dabar tai jau nebegaliu trauktis ir daryt sau nuolaidžiavimų  biggrin.gif 

Gera drausminanti priemonė smile.gif
Atsakyti
ale žinokit aš tai nesusikalbu su savim dėl sporto niekaip, nu niekaip tiesiog doh.gif biggrin.gif su bėgiojimu rytais susidraugavus buvau lygiai dvi savaites. džiaugiaus savim, galvojau "Va, jau čia pasiekimas". ale.. praėjo tos dvi savaitės ir viskas, nebenoriu net pagalvot doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 08, 13:56)
Gera drausminanti priemonė smile.gif

Iš tikro gera tongue.gif Kuo tolyn slenka žmogeliukas, tuo daugiau valios randasi thumbup.gif O jūs neturit liniuočių? Labai visos drausmingos esat? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 08, 11:59)
Iš tikro gera  tongue.gif  Kuo tolyn slenka žmogeliukas, tuo daugiau valios randasi  thumbup.gif  O jūs neturit liniuočių? Labai visos drausmingos esat?  ax.gif  bigsmile.gif

man asmeniškai liniuotės, bent kol kas, atrodo toks bereikšmis reikalas smile.gif aišku, kiekvienam sava motyvacija ir postūmis drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 08, 13:57)
ale žinokit aš tai nesusikalbu su savim dėl sporto niekaip, nu niekaip tiesiog  doh.gif  biggrin.gif

Suprantu tave 4u.gif Aš kai pradedu, tai galiu sportuot ilgai, 3 mėnesius sportavau namų sąlygom, bet užteko savaitgalį atsipalaiduot vieną ir viskas, nebegaliu prisiverst. Ir iš tikro man sportas nekelia teigiamų emocijų, man jis yra darbas, nemalonus darbas.
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 08, 12:01)
Ir iš tikro man sportas nekelia teigiamų emocijų, man jis yra darbas, nemalonus darbas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
dar ryte kai sportuoju, tai bent jaučiu energijos pliūpsnį, smagu dėl to būna. ale nuotaikos nebūna po sporto doh.gif lotuliukas.gif visa pikta, nervinga..
bet jeigu vakare sportuoju, tai eina švilpt - aš tik miegot grįžus noriu, negaliu net pagalvot apie nieką kitą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gera žinia ta, kad lieknėjant didesnę įtaką daro mityba, nei kad sportas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 08, 13:59)
Iš tikro gera  tongue.gif  Kuo tolyn slenka žmogeliukas, tuo daugiau valios randasi  thumbup.gif  O jūs neturit liniuočių? Labai visos drausmingos esat?  ax.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Man labai gera drausminanti priemonė - viešai parašytas svoris. Gal kada priaugsiu ir liniuotę užsidėt biggrin.gif o tada jau bus kažkaip gėda, jei žmogeliukas nejudės lotuliukas.gif
Bet vis tiek labiausiai noriu dydžiu mažesnių džinsų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2016 02 08, 14:02)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
dar ryte kai sportuoju, tai bent jaučiu energijos pliūpsnį, smagu dėl to būna. ale nuotaikos nebūna po sporto  doh.gif  lotuliukas.gif visa pikta, nervinga..
bet jeigu vakare sportuoju, tai eina švilpt - aš tik miegot grįžus noriu, negaliu net pagalvot apie nieką kitą  doh.gif  lotuliukas.gif

Gal lengvesnius pratimus reiktų rinktis? Gi ne taip ir ilgai sportuoji. Jei po sporto būni pikta, gal pervargsti? g.gif
O dėl vakarinio sporto, gal ir neblogai anksčiau eit miegot? biggrin.gif
Aš tai kaip tipiška pelėda, ant vakaro gyvybinga tampu, o dar kai dienos šviesėja, tai man vakarinis sportas pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 08, 12:14)
Gal lengvesnius pratimus reiktų rinktis? Gi ne taip ir ilgai sportuoji. Jei po sporto būni pikta, gal pervargsti?  g.gif
O dėl vakarinio sporto, gal ir neblogai anksčiau eit miegot?  biggrin.gif
Aš tai kaip tipiška pelėda, ant vakaro gyvybinga tampu, o dar kai dienos šviesėja, tai man vakarinis sportas pats tas smile.gif

kad žinok aš ir taip ryte kai sportuoju, tai praktiškai pradžioj tik bėgimas (cardio) 30min. intervalais, kad geriau degtų keptų viskas.. bet nu eina sau, man kaip veikia ant nuotaikos doh.gif lotuliukas.gif gal ir tai prideda savo, kad aš ne ryto žmogus esu..
o vakare labai po sunkios dienos (mano darbas ne fizinis - protinis, sėdimas, labai daug bendravimo, galvojimo) kartais namie net pasišildymui į orkaitę maisto įsimest nėra jėgų, tai jeigu dar po sporto, man net sunku namo būdavo grįžti doh.gif lotuliukas.gif

aišku, kaip sakoma excuses excuses , bet nu neina su sportu man susidraugaut kažkaip niekaip doh.gif unsure.gif gal tiesiog reikia gero trenerio asmeninio, gal reikės kažkaip pasiįdomaut..
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 08, 15:57)
ale žinokit aš tai nesusikalbu su savim dėl sporto niekaip, nu niekaip tiesiog  doh.gif  biggrin.gif su bėgiojimu rytais susidraugavus buvau lygiai dvi savaites. džiaugiaus savim, galvojau "Va, jau čia pasiekimas". ale.. praėjo tos dvi savaitės ir viskas, nebenoriu net pagalvot  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Gal reikia atrast savo tiesiog? unsure.gif
Aš pvz žinau, kad man tikrai netinka treniruokliai. Bandžiau, 3 mėn išvaikščiojau, mečiau... Bandžiau dar, jau kitam klube, 1 kartą nuėjau, mečiau...Daugiau nė nebandyčiau, nepatinka.
Dar negalėčiau kažkur toli važinėt, bandžiau, 4 mėn važinėjau, ilgainiui vien dėl važiavimo užmečiau, pačios treniruotės patiko. Dabar žinau, kad lankysiu tik prie namų/darbo, kad netektų gaišti laiko papildomai važinėjimui.
Man patinka aerobika, bet irgi, visokių jos rūšių yra... Nepatiko su kamuoliais schmoll.gif Gal virš pusmečio lankiau... visom patiko iš grupės, tik ne man schmoll.gif Dabar kartais užtaikau ant pilateso, vėlgi ne mano variantas. Man gaunasi, kad jei neinu pirmadienį, galiu kompensuot vėliau tik pilatesu. Va šiandien kaip tik pirmadienis, jau žinau, kad neisiu, ir kad laukia manęs šią sav nelemtas pilatesas biggrin.gif Prisiversiu (arba ne).
O į mėgstamas treniruotes bėgte bėgu jau 9ti metai (su pertraukom), ir nei prisiversti reikia, nei ką, liūdžiu, jei tenka praleisti smile.gif Man labiausiai patinka stepas ir zumba smile.gif Reikėjo laiko atrasti savo mėgstamos fizinės veiklos formas, bet kai atradau, meilė turbūt visam gyvenimui wub.gif
Atsakyti